Вимірювання тиску при ректифікації.

Автор Игорь, 25-10-2023, 04:16:17

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ИгорьTopic starter

Навіть коли немає необхідності бути частиною процесу, непогано бути в курсі як він відбувається. Закінчився, чи ще йде, а може все зупинилось на самому початку. 
Згоден, гострої потреби в цьому нема.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

гуральник

Потрібно буде  ще одну гільзу в куб.
Або обирати що важливіше контроль температури по  телефону, чи надійне вимкнення по заданій температурі.
Любіть життя. Повторення не буде...

ИгорьTopic starter

Треба запитати ЮруБарського як він фанкойлом вимірює температуру в кубі.
Бачу три варіанти відповіді.
1. Додаткова гільза в кубі.
2. Існуюча, але не задіяна гільза тена.
3. Обходиться без гільзи, наприклад, пхає датчик під ізоляцію куба. 
Якби ми робили ставки, я б поставив на третій варіант.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

гуральник

У мене не на всіх тенах є гільза, але мені здається, що там найкраще місце.
Любіть життя. Повторення не буде...

yrabarskiy

Цитата: Игорь від 01-06-2024, 08:07:39Треба запитати ЮруБарського як він фанкойлом вимірює температуру в кубі.
Гільза в ТЕНі використовується для зчитування температури РОСА, вона зазвичай на 0,5 *С  більша ніж загальна температура кубоваї навалки.  В кубі я передбачив ще одне місце для термодатчика,  осторонь від ТЕНу,  нержавіюча трубка приварена вертикально,  від верху майже до дна, в ній і використовується термодатчик фанкойла, який зазначений для показів температури повітря.
Хмільна вода не приведе до добра!

ДимаС

Юра, а ти гільзу тену не відігнув угору? Щоб вона була трохи вище за блок тенів? Бо якщо гільза по центру тенів - тоді не встигне безпека РОСИ спрацювати при оголенні половини тенів...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

vova0869

А на скiльки сантиметрiв можно вiдiгнути щоб не зламати ?

ДимаС

Емпіричним шляхом визначити...
Ну, я на сантиметр вище від тену вигнув. Тільки не з місця кріплення гільзи, а плавний загин по всій довжині. Ну і зоб датчик потім проліз слідкувати.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

yrabarskiy

Цитата: ДимаС від 01-06-2024, 11:27:25
Юра, а ти гільзу тену не відігнув угору? Щоб вона була трохи вище за блок тенів? Бо якщо гільза по центру тенів - тоді не встигне безпека РОСИ спрацювати при оголенні половини тенів...

Дякую за попередження. Ні, не відгинав. Пока не бачу потреби. При витіканні кубової навалки, то за цим слідкує датчик потопу. А при оголені наполовину БТЕНу це всерівно не допоможе, адже у кубі вирує парове середовище, яке не дасть змогу досягнути температурі  102*С. Тим паче на колоні ДУ 50 у РОСА  напруга 43 одиниці, це у критичному стані надасть ТЕНу  працювати як повітряному.
     Раніше мені трапився випадок, при роботі на  ББК закінчилася бражка, МУП подав для РОСА команду на зупинку, однак, як потім з'ясувалося на роз'ємі відєднався провідник, тому зупинки не відбулося, барда у кипятильнику википіла, ТЕН оглолився, РОСА припинила роботу, але термодатчик в гільзі кипятильнику відгорів. ТЕН працює до цих пір.
ББК, там ТЕН розташований вертикально
Хмільна вода не приведе до добра!

SMF spam blocked by CleanTalk