Їжа при вживанні алкогольних напоїв є не тільки закускою

Автор ГОГа, 20-07-2024, 19:43:15

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ГОГаTopic starter

Так, ми знаємо, що алгогольні напої потребують (в більшості випадків) закуски.
Але є і доповнення: після великих доз алкоголю теж треба вживати їжу і вона має бути такою, що легко вживається, забирає негативні відчуття від похмільного синдрому і є КОРИСНОЮ.
Spoiler
Відразу хочу принести свої вибачення Сергію Леонідовичу за своє ставлення до їжі на цьому Форумі: так, їжа відіграє величезну роль в сфері вживання алкоголю...і не тільки..
[close]
Ми всі знаємо корисну дію коктейлю "Кривава Мері" після крутої пиятики, алеж це - алкогольний напій. А що до не алкогольних страв?
На власному досвіді я переконався, що бульон з перепілок - це просто панацея. І ось чому:
- відновлює калій-магнієвий баланс
- знімає нудоту
- насичує організм корисними речовинами, зокрема підживлює серцеві м'язи
- смачний сам-по-собі
- легко готується
- при вживанні легко іде і з апетитом
Я його готую наступним чином:
- 2 тушки перепелиць
- 2 досить великі цибулини (я люблю дуже великі цибулини, я їх потім з'ідаю з майонезом чи з гірчицею))
- 1 морква (не обов'язково)
- штук 10 горошин чорного перцю (можна і більше і крім нього добавити і трохи червоної або зеленої паприки (шматочки)
- пів пучка зелені петрушки
- сіль по смаку
- вода 1 літр
Все це я закидаю в афганський котел, довожу до кипіння і ставлю на маленький вогонь, варю біля 45 хвилин.
Все: готово! Бульон прозорий, насичений. Я його доперчую, чекаю коли трохи остигне і випиваю: похмілля як рукою знімає. (Ну, не як рукою знімає, алє стає набагато краще  :) )
Единственный "грех" на земле - это глупость

ГонщикФормулы

К стати, очень полезная информация)) спасибо

BazilVV

Цитата: ГОГа від 20-07-2024, 19:43:15На власному досвіді я переконався, що бульон з перепілок - це просто панацея

Любий бульйон-панацея (перепілку ще мати треба), а ще як на мене, кока кола без газу, трясу пляшку, а потім випускаю СО... і ,,свіжий як огірок".

Диоген

В далеком прошлом, на встрече в Киеве, от перепелиного супа был такой положительный результат. Если не изменяет склероз, угощал Поворот.
Брауншвейгские спирали Гроссе-Ётрингхауза

Delta

Цитата: Диоген від 21-07-2024, 23:34:56В далеком прошлом, на встрече в Киеве, от перепелиного супа был такой положительный результат. Если не изменяет склероз, угощал Поворот.
А как вам ХАШ, который приготовил Андрей Amigo...кстати что то его не видать с октября 23 года...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

SMF spam blocked by CleanTalk