Весовой калькулятор

Автор Игорь, 02-08-2018, 07:45:11

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ИгорьTopic starter

Якщо це малюк, став одразу десяту. Але зачекай, я ще долаю незручності через появу додаткової температури.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ИгорьTopic starter

Цитата: Игорь від 09-09-2024, 03:39:48Признавайтесь.
Хто це зі Львова, з айпішником 45.89.90.198 вже майже добу шле зі свого фанкойла дані про температуру гарячої лінії, а ідентифікатор пристроя у вкладці  "аларм" не налаштував?
Прилад без айді хотів сповістити хазяїна про закінчення роботи, але листувався з рейкою. "На дєревню дєдушкє".

Цитата09.09.2024 04:02:36 45.89.90.198 FanPUM 64.1°C. Oбepти 21%
09.09.2024 04:03:36 45.89.90.198 FanPUM 64.1°C. Oбepти 21%
09.09.2024 04:04:36 45.89.90.198 FanPUM 64.1°C. Oбepти 21%
09.09.2024 04:05:36 45.89.90.198 FanPUM 64.2°C. Oбepти 18%
09.09.2024 04:06:36 45.89.90.198 FanPUM 64.3°C. Oбepти 19%
09.09.2024 04:07:36 45.89.90.198 FanPUM 46.3°C. Oбepти  0% Xoлoднo!
09.09.2024 04:08:36 45.89.90.198 FanPUM 40.4°C. Oбepти  0% Xoлoднo!
09.09.2024 04:09:36 45.89.90.198 FanPUM 39.3°C. Oбepти  0% Xoлoднo!
09.09.2024 04:10:36 45.89.90.198 FanPUM 37.6°C. Oбepти  0% Xoлoднo!
09.09.2024 04:11:36 45.89.90.198 FanPUM 35.9°C. Oбepти  0% Xoлoднo!
О четвертій ранку охолонула гаряча лінія, малюк давав про це інформацію, але в нікуди. Лише без толку морочив яйця серверу.

Це відбувалось більше ніж дві доби, і лише сьогодні о пів на восьму цей безлад зупинився.

ДимаС

А ще як на відео при будь-якій температурі ось так скаче показник. Зараз це просто температура повітря у приміщенні. При роботі на охолодження так само(
https://youtu.be/sOriQalbhPs?si=I1Wmyn6UeaKdC4Hu
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ИгорьTopic starter

На скільки градусів скаче? Три? П'ять?
Шість сотих?
Це не скаче, це змінюється. Шість сотих - це мінімальний крок змін для такого датчика. 
Треба видавати на екран не два десятичні розряди, а один. В наступних прошивках так і зроблю.

ИгорьTopic starter

Отримав зауваження та трохи змінив ту саму десяту прошивку. Номер не міняв. Хто встиг вже її встановити - треба буде перевстановити - зараз, чи згодом.
Тимчасова десята версія для Малюка та Фанкойла - тут.
Вона деякий час буде змінюватись без зміни номера, а коли ми вирішимо, що досить, зєявиться одинадцята прошивка з остаточними змінами.

Питання до Івана. Як я маю зформатувати чи позначити ділянку строки, щоб вона (саме ділянка, не вся строка) відображалась в додатку червоним коліром?

Andrik_K

Цитата: Игорь від 09-09-2024, 11:27:39Хто встиг вже її встановити - треба буде перевстановити
Підкажіть будь ласка, як її перевстановити? Дякую.
Я знаю, що нічого не знаю

ДимаС

Цитата: Игорь від 09-09-2024, 10:18:34
На скільки градусів скаче? Три? П'ять?
Шість сотих?
Це не скаче, це змінюється. Шість сотих - це мінімальний крок змін для такого датчика. 
Треба видавати на екран не два десятичні розряди, а один. В наступних прошивках так і зроблю.
Так. Ігоре, саме 6/100.
Цитата: Игорь від 09-09-2024, 11:27:39Тимчасова десята версія для Малюка та Фанкойла - тут.
Може у коптерці зробити розділ з прошивками та туди складати всі версії прошивок на малюків, фанкойлів, дуплетів, франкенштейнів та моргенштернів  :)?

добавлено: 09-09-2024, 11:35:46

Цитата: Andrik_K від 09-09-2024, 11:33:15
Цитата: Игорь від 09-09-2024, 11:27:39Хто встиг вже її встановити - треба буде перевстановити
Підкажіть будь ласка, як її перевстановити? Дякую.
Заходиш по війі у вебморду, зліва зверху тицькаєш у кутку - буде вибір з мап'яті де лежить скачана продивка, тицьнути ОК чи Прошити якось так - кілька секунд і готово

ИгорьTopic starter

Не треба старих версій. Я навпаки, маю намір всі прошивки звести од одного варіанту. Бо підтримувати розвиток десятка схожих пристроїв неможливо. Перші кроки вже зроблено. Для Малюка та карлсона спільна прошивка, для Дуплета та фанкойла теж. В планах - іх об'єднання в єдину прошивку.

ivan_fd

Цитата: Игорь від 09-09-2024, 11:27:39Питання до Івана. Як я маю зформатувати чи позначити ділянку строки, щоб вона (саме ділянка, не вся строка) відображалась в додатку червоним коліром?

Я не зовсім розумію, що потрібно?
Потрібно в історії повідомлень (в таблиці) частину строки зробити іншого кольору?

ИгорьTopic starter

Так. В які лапки чи дужки я маю взяти декілька символів, чи може треба використати стандартний тег НТМL,  щоб ті символи у рядку додатку мали червоний, або будь-який інший колір?

ИгорьTopic starter

Не весь рядок, а саме декілька символів.

ivan_fd

Цитата: Игорь від 09-09-2024, 14:19:14В які лапки чи дужки я маю взяти декілька символів, чи може треба використати стандартний тег НТМL

Поки, що не можу сказати. В даний час використовується табличний компонент, в якому неможливо встановлювати окремі слова іншим кольором.
Я подумаю, як зробити це. Потрібно повністю переробити таблицю.

Щось придумаю, можливо навіть краще буде використовувати стандартний тег HTML.

Йду думати, як щось вийде напишу.

ДимаС

Цитата: Игорь від 09-09-2024, 12:59:06
Не треба старих версій. Я навпаки, маю намір всі прошивки звести од одного варіанту. Бо підтримувати розвиток десятка схожих пристроїв неможливо. Перші кроки вже зроблено. Для Малюка та карлсона спільна прошивка, для Дуплета та фанкойла теж. В планах - іх об'єднання в єдину прошивку.
Це прямо топчик буде

Andrik_K

Обновив Малюка, запустив РК, в додатку тепер видно окремо температуру обох датчиків. Покази температури другого датчика иноді зникають, так було и на 9 прошивці. Буду тестувати.
Я знаю, що нічого не знаю

ИгорьTopic starter

Іван, почув тебе.
Якщо складно виділити коліром частину рядка, то може тоді виділяти весь рядок, що має "позамежні" значення температур?
До чого це...
Все починалось з того, що з одного пристрою ми відправляли два значення - температуру та оберти. Спостерігали чи не вийшла за дві межі температура, та ще спостерігали чи не перервався зв'язок. 
Тепер йдеться про те, що є бажання спостерігати за одним, двома чи трьома датчиками температури з власними дозволеними коридорами для кожного з них. 
Бачу у додатку, ти зробив можливість вимикання одного з каналів з боку додатку. Аналогічні кнопки є у веб-формі налаштувань пристрою.
На мій погляд, ще не дуже розумно, бо якщо ти раптово захотів бачити у додатку другу лінію дуплета та для цього натиснув кнопку у додатку, то нічого не вийде доки аналогічна кнопка не натиснень у веб-формі налаштувань.
Отже, треба прибрати ці дозвільні кнопки або в налаштуваннях приладу, або в налаштуваннях додатку.
Треба це продумати. В додатку, мабуть, логічніше, щоб вимкнути алярм коли він набрид. Але що робити, якщо треба спостерігати за двома фанкойлами одночасно? Робити у додатку ШІСТЬ кнопок? А якщо три?
Мабуть я ще не маю рішення.

А дозволений діапазон для кожної температури? Де він має налаштовуватись? Іншими словами, де має вирішуватись - діймати галас, будити хазяїна серед ночі, чи ні? Зараз це аналізується на пристрої. Чи треба передати цю функцію в додаток або на сервер? 
Тобто... Кожен пристрій має від одної до трьох ліній спостереження.
Раз у хвилину пристрій передає серверові ...
1. поточну температуру,
2. інформацію чи вийшла температура за межі дозволеного коридору, та
3.  цифру ШІМ якщо на цій лінії є керування насосом або вентилятором.
Це вся робота, яку ми покладаємо на пристрій. І мабуть саме там вона і має виконуватись. 
ДимаС хоче бачити поріг, але який саме? Ми працюємо з трьома порогами для кожної температури, один - налаштування робочої температури, та два порога, що обмежують дозволений коридор. Треба подумати, може слід щось змінити. 
Накидав питань :)

SMF spam blocked by CleanTalk