РОСА

Автор Игорь, 05-01-2015, 23:29:30

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

ДимаС

Цитата: Игорь від 24-09-2024, 18:18:34Кролик, ты низера не читаешь то, что тебе написано.

Ігоре, він читає, але не може прочитати та зрозуміти, бо написав же що треба напитись щоб заснути...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ivan_fd

В суботу, накінець то, зміг випробувати РОСУ в ділі. Спочатку думав, що налаштуання забере в мене набагато більше часу. Але, ні, все пройшло, як по маслу. На виході клапана у мене стоїть силіконовий шланг 5мм, стінка 1.5мм. Досить твердий. Ніяких голок на кінці немає. Шлангом при закритті клапана трясе, але це на точність не впливає (в моєму випадку).
Налаштував коефіцієнт на відборі 1000 мл. Поставив відбиратись голови, і пішов спати. Вранці спеціально переміряв кількість відібраного. Мало відібрати по налаштуваннях 550 мл, в реалі відібрало 498 548 мл. Блін, я думаю, що це капець, як точно.

ДимаС

Сьогодні начитавшись що пвх дубіють пожамкав пвх від клапана до розмоділювача - зовнішній дубовий. Це десь роки півтора експлуатації, але робота дуже не часто.
Якщо не рухати - має ще попрацювати. Як там внутрішній від крапельниці - хз, але кожен окремо після розподілювача дуже ок ще схоже

Andrik_K

Цитата: ivan_fd від 25-09-2024, 17:07:56Поставив відбиратись голови, і пішов спати. Вранці спеціально переміряв кількість відібраного. Мало відібрати по налаштуваннях 550 мл, в реалі відібрало 498 мл. Блін, я думаю, що це капець, як точно.
В скрытих настройках F6 уменьши немного число ( на пару единиц, поэксперементируй), будет еще точнее. У меня на 1000мл настройка - факт +-5мл
Я знаю, що нічого не знаю

ivan_fd

Для чого мені то зменшувати, якщо у моєму випадку недобрало 2 мл? Але тут ще потрібно враховувати точність вимірювання. Вимірював лабораторними пробірками. :-)

Мене точність повністю влаштовує.

Andrik_K

Цитата: ivan_fd від 25-09-2024, 17:07:56по налаштуваннях 550 мл, в реалі відібрало 498 мл.
Цитата: ivan_fd від 26-09-2024, 09:07:00недобрало 2 мл?
550-498=52 тоді десь не правильно написано

ivan_fd

Млін, не то написав. 548 І головне дивлюся, і не бачу, що понаписував.

Andrik_K

Така точність всіх влаштовує. Роса - супер.

Бандерівець

у МЕНЕ БІДА

нАПИШІТЬ ЧИ ПЕРЗВОНІТЬ  МЕНІ 067 672 3040

тРБА ХТО МАЄ ЗВЯЗКУ  В  міліції чи СБУ

Бандерівець

https://www.facebook.com/vovanxp/posts/pfbid02yVJF2A4UCSjLZkawEBfk9HgbPoMfZrQGAomKTmYo72See8MHPmVmoqt9ZbEoZNjml?__cft__
  • =AZVi6cix048S_apcv_YEf_t8oN9yxllj2SPsLRxSpBvXjG4FlI359VOsZ_J6Pnl4P-YkiC7vO8dPwIWrw2y8HQfrqnqioJWvsA116uzoMAWL854odk0FDgfZTi5-m7UhGLo&__tn__=%2CO%2CP-R

Бандерівець

Його звати Михайло Городецький

Батарейкин

ебать как тебя накрывает
тлф полиции 102

ЦитатаГоловне управління Національної поліції у Львівській області. Адреса: м. Львів пл.Генерала Григоренка 3. Телефон: (032) 258-68-80.

Центральне управління СБУ
01601, м. Київ, вул. Володимирська, 33

Телефон для подачі усних звернень та отримання інформації щодо реєстрації звернень від фізичних осіб, поданих до СБ України: +38 (044) 293-89-99
Телефон довіри: 0 800 501 482
E-mail: callcenter@ssu.gov.ua
З питань координації пошуку та звільнення військовополонених, незаконно позбавлених волі осіб внаслідок агресії проти України:
E-mail: united_center@ssu.gov.ua, +38 (067) 650-83-32, +38 (098) 321-11-21 (Viber, WhatsApp, Telegram)
З питань видачі посвідчень членів сімей військовослужбовців Служби безпеки України, які загинули (померли) чи пропали безвісти під час проходження військової служби у підрозділах Центрального управління звертатися за телефонами: +38 (044) 255-50-37, +38 (044) 256-99-90, у регіональних органах СБ України - за телефонами цих органів.
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ИгорьTopic starter

Цитата: ДимаС від 25-09-2024, 20:27:29Сьогодні начитавшись що пвх дубіють пожамкав пвх від клапана до розмоділювача - зовнішній дубовий.]
Зовнішній шланг не має причин дубіти, він не має контакту з спиртом. 
Він має стінку 2 мм, тому міцний, твердий, прочний. Жмакати його нема жодного сенсу.  Такий він і має бути, тому що його функція - суто механічна. На ньому висить вся система розподілення., він запобігає відриву внутрішнього шлангу від клапана якщо ти якось невдало потягнеш  за один шлангів після розподілювача.

Цитата: ДимаС від 25-09-2024, 20:27:29Як там внутрішній від крапельниці - хз
Внутрішній від клапана до розподілювача був від від крапельниці лише на самому початку, декілька екземплярів. Потім ( у переважній більшості - силікон, такий саме, як на хвостику, що рухається в розподілювачі. Він не твердіє.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДимаС

Дякую, так спокійніше.
До зовнішнього є там щось типу спирту між шлангами - але не заважає мені.

ivan_fd

Мав запитати вчора, вилетіло з голови.
Помітив, при відборі тіла, інколи є пропуски тактів спрацювання клапана. Тобто, якщо клапан має спрацьовувати кожні 7.2 сек, то в мене деколи бувало таке, що один такт пропускався. Спрацьовував через 14 сек.
Хтось помічав таке?

SMF spam blocked by CleanTalk