Весовой калькулятор

Автор Игорь, 02-08-2018, 07:45:11

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ivan_fd

Цитата: Игорь від 09-09-2024, 20:15:24Якщо складно виділити коліром частину рядка, то може тоді виділяти весь рядок, що має "позамежні" значення температур?

У мене є два варіанти, як це можна зробити. Обидва потребують переробки таблиці. Тому, що в даній таблиці нема можливості змінити колір, навіть цілого рядка.
Перший, самий простий, зробити щось схоже на таблицю зі звичайними текстовими рядками. Їх можна розмальовувати, як захочеш.
Другий, HTML таблиця зі CSS розміткою. Над цим потрібно попрацювати. Бо CSS я не дуже знаю.

Цитата: Игорь від 09-09-2024, 20:15:24Бачу у додатку, ти зробив можливість вимикання одного з каналів з боку додатку. Аналогічні кнопки є у веб-формі налаштувань пристрою.

Сидів і згадував, навіщо я так зробив, якщо в додатку є можливість вимикати канали. Пригадав. Якщо нам потрібно реагувати одразу на обидва канали. Бо до цієї прошивки дуплета, реакція відбувалась тільки на першу строку в таблиці (якщо там є знак оклику). Мождиво можна, якось по іншому, треба подумати

добавлено: 09-09-2024, 23:14:23

Тепер сидів, тестував дуплет з додатком і знайшов в додатку одну помилку. Буду думати, як виправити.
Тільки трохи з часом напряжно. :-(

Помилка стосується, якраз меню Дуплета, вона не критична, аварійні ситуаціїї не прогавимо.

Andrik_K

Цитата: ДимаС від 08-09-2024, 22:54:47Ще прилад через годин 6 зависає - показує одне й те ж на екрані, вле працює норм.
Ребут допомагає
Теж малюк завис після 14 годин роботи (на 10 прошивці)
Треба відключати другий датчик без нього працює без зависань. З другим датчиком зависа
Я знаю, що нічого не знаю

ivan_fd

Ігоре, я прикинув, що можна спробувати, щоб від сервера приходила строка в HTML. Тоді на стороні сервера можна буде робити зі строкою, що захочемо.

Якщо можливо, то покажіть тут яка вона буде. А я спробую земулювати її в додатку.

ИгорьTopic starter

Цитата: Andrik_K від 10-09-2024, 11:52:53
Цитата: ДимаС від 08-09-2024, 22:54:47Ще прилад через годин 6 зависає - показує одне й те ж на екрані, вле працює норм.
Ребут допомагає
Треба відключати другий датчик без нього працює без зависань. З другим датчиком зависа
Дякую. Буду виправляти. Проблема пов\єязана з проблемами зі зв'язком (роутерчи провайдер), або на сервері. Якщо малюк не може віддати строку на сервер, він намагається зробити це знов і знов, при цьому перестає слухати крутилки та кнопки та змінювати картинку на екрані. При цьому контроль температур та керування насосом не зупиняється.
Виправлю коли зроблю малюка, бо наразі не маю :)
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДимаС

Цитата: Игорь від 10-09-2024, 22:57:03
Цитата: Andrik_K від 10-09-2024, 11:52:53
Ребут допомагає
Дякую. Буду виправляти. Проблема пов\єязана з проблемами зі зв'язком (роутерчи провайдер), або на сервері. Якщо малюк не може віддати строку на сервер, він намагається зробити це знов і знов, при цьому перестає слухати крутилки та кнопки та змінювати картинку на екрані. При цьому контроль температур та керування насосом не зупиняється.
Виправлю коли зроблю малюка, бо наразі не маю :)
Ігоре, можу відправити свого пенсіонера - для дослідів те що  треба певно буде) Мені поки пару тижнів він не треба.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ИгорьTopic starter

Не варто. Я буду робити пару карлсонів для двох внутрішніх блоків кондиціонера, по прошивці це ті самі малюки. З ними і поекспериментую.

ivan_fd

Цитата: ivan_fd від 15-09-2024, 10:37:13Дякую.
Подивлюся,якщо встигну швидше від вас виправити, напишу.

Привіт.

Масив виправив, можливо й є ще десь помилки. Якщо хтось знайде, пишіть.
Додаток оновив, масив додаю.

ДимаС

Цитата: Игорь від 09-09-2024, 11:27:39Отримав зауваження та трохи змінив ту саму десяту прошивку. Номер не міняв. Хто встиг вже її встановити - треба буде перевстановити - зараз, чи згодом.
Тимчасова десята версія для Малюка та Фанкойла - тут.
Вона деякий час буде змінюватись без зміни номера, а коли ми вирішимо, що досить, зєявиться одинадцята прошивка з остаточними змінами.

Питання до Івана. Як я маю зформатувати чи позначити ділянку строки, щоб вона (саме ділянка, не вся строка) відображалась в додатку червоним коліром?
Ігоре, прошив V10 - температура на 6/10 так і скаче.

29-09-2024, 13:29:21
Малюк не може стабілізуватись, бо сь така скаканина по температурі, датчик у дефі у штатному місці зверху, навіть на деф одягнув шапку щоб менше була похибка від зовнішньої температри.

P.S: додавання відео до 3,5 Мб це жесть)))

ivan_fd

Воно завжди так скакало, чи як?
Можливо БЖ здихає.

ДимаС

у мене завжди, але він мені дістався Б/В

ivan_fd

Я би глянув до блоку живлення.

ДимаС

Поки йде рк (голови) зменшив параметр КП й збалансував реакцію на швидку зміну його коефіцієнтом КД, коли є стрибок - тоді нічого не відбувається, коли плавно змінюється температура - тоді до КІ додається робота КР і КІ потроху підтігує параметри обертів.

ИгорьTopic starter

ЦитатаІгоре, прошив V10 - температура на 6/10 так і скаче.

Не дивлюсь відео, поганий інтернет. Замучаюсь чекати закачки. 
Ти так скажи.
Ти не помилився? Скаче дійсно на 6 десятих? Тоді це - жопа.
Чи коливається на 6 сотих? Тоді це нормально це мінімальний крок вимірів для цих датчиків.

ДимаС

Цитата: Игорь від 29-09-2024, 18:02:08
ЦитатаІгоре, прошив V10 - температура на 6/10 так і скаче.

Не дивлюсь відео, поганий інтернет. Замучаюсь чекати закачки. 
Ти так скажи.
Ти не помилився? Скаче дійсно на 6 десятих? Тоді це - жопа.
Чи коливається на 6 сотих? Тоді це нормально це мінімальний крок вимірів для цих датчиків.

Вибач, помилився, на 6/100

ИгорьTopic starter

Нагадаю, що малюк не варто живити з тої самої розетки, що й Росу. Роса дає потужну завалу в мережу і може псувати зв'язок між датчиком та малюком. 
Для перевірки треба запустити малюка коли роса не працює. 
Якщо стрибки по 6 десятих залишаться, це найвірогідніше проблема датчика. Треба спробувати з іншим. 

SMF spam blocked by CleanTalk