Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ГонщикФормулы

Да, через Росу, подавилась розетка со стороны Росы. Я по новой переподключил розетки (подрезал провод так как пригорел), переподключил тэн, вроде теперь греется но вмеру. Включил на 220в и мощность 3квт

ДимаС

Я писав що на старті треба було робити... зараз можна сипнути антисептик, почекати 6 годин, або нагріти до 65С на годинку та потім у будь якому разі охолодити й внести свіжі дріжджі
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ГонщикФормулы

Возник вопрос, может раньше он звучал, пью свою сортировку (водку) и она быстрее пьянит чем магазинная , эффект сразу с первой рюмки и потом при вроде бы одинаковой крепости (ну может моя 40,5), но в тот же момент, от нее нет такого "пьяного" эффекта, тоесть соображаешь адекватно. Почему так, и нормально ли это?

yrabarskiy

Цитата: ГонщикФормулы від 18-10-2024, 19:37:59Возник вопрос, может раньше он звучал, пью свою сортировку (водку) и она быстрее пьянит чем магазинная

А ти зрівнював спиртуозність промислової? Якщо ні, то перевір в порівнянні зі своєю. Бувають факти що у магазинної спиртуозність 37%.

Хмільна вода не приведе до добра!

ГонщикФормулы

Нет, не проверял, хотя если так, то вполне тогда объяснимо всё.

Батарейкин

Цитата: ГонщикФормулы від 18-10-2024, 19:37:59и она быстрее пьянит чем магазинная ,
у меня нет
пересматривай техпроцесс
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Игорь

Эйфория. 
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

веталь

Цитата: ГонщикФормулы від 18-10-2024, 19:37:59Возник вопрос, может раньше он звучал, пью свою сортировку (водку) и она быстрее пьянит чем магазинная , эффект сразу с первой рюмки и потом при вроде бы одинаковой крепости (ну может моя 40,5), но в тот же момент, от нее нет такого "пьяного" эффекта, тоесть соображаешь адекватно. Почему так, и нормально ли это?
Приведу приклад.Один товариш попросив зробити йому 45 градусну бояк моя 40 градусна сортіровка невалить зніг,ішо звонить через день і каже ефект такий як і після 40 градусної,тільки 45 гр.пьється жорсткіше.Я думаю що вставляє не міцність а прімісі,чому обичний  самогон валить з ніг,бо загажений всякими прімісями, можливо помиляюсь.Алеж після самогону на другий день дууууууже важко.

vova0869

Голiв треба добавити тодi буде валить .

веталь

Так в нас це називається голови а всамогоні це первак....

Батарейкин

Цитата: ГонщикФормулы від 19-10-2024, 19:45:09вопрос именно по реакции организма.
тогда к гастроэнторологу и наркологу  (((

ты понимаешь что пишешь?
выпил 50мл сортировки и пьяный...
а от казенки 50мл ни в одном глазу

далее от себя....
от 0,5л казенки я прорыгаюсь
своей ну не литр а 0,7  и утром за рулем
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Цитата: ГонщикФормулы від 19-10-2024, 21:03:27Блин, ну не об этом, не так меня поняли, ладно, замяли тему, удалю
Якась домішка у твоєму спирту схоже таки є.
Є ж розуміння що вставляє набір домішок, а боротися з етиловим спиртом печінка не буде, доки не розбереться з сивухою.
Тобто вштирюють голови, тримає ефект хвіст. А якщо хвости йшли з головами - то це бонус просто))

Але є але - а як відчуваються проміжні?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Ivan 68

Коли я тільки починав робити самогон, спочатку розбавляв до 45*, потім до 42*, але все одно ніяк не міг зрозуміти, чому знайомі не дуже її сприймають. При тому, що запаху та смаку самогону в напоях не було (я їх терпіти не можу). А потім один знайомий мені сказав - розумієш, ми до магазинної звикли, а вона в більшості вже давно 38*.
І хоча я вже давно горілки з магазину не п'ю, не полінився, придбав і переміряв. Дійсно - 38*.
З тих пір всі напої розбавляю виключно до 40*.
І так само, як більшість винокурів, всюди в гості хожу виключно з своїми напоями. Тепер правда всім подобається і ніхто не відмовляється

19-10-2024, 21:34:05
Цитата: ГонщикФормулы від 19-10-2024, 21:03:27Блин, ну не об этом, не так меня поняли, ладно, замяли тему, удалю
Та все ти правильно спитав.
У мене навпаки - своєї можна значно більше випити, ніж магазинної. Про небезпеку цього ефекту вже давно Ігор в якійсь темі писав.
Краще ніяк, ніж як небудь.

voffka75

Цитата: Ivan 68 від 19-10-2024, 21:31:13Дійсно - 38*.
вона скоріш всього 40, але помилка вимірювання, а також боніфікатори. "Водка" (вважаю цей термін більш правильним ніж горілка) окрім спирту та води містить боніфікатори: глюкозу, цукри, кислоти та ін., тому вимірювання міцності ареометром не завжди ревалентно

SAMSON

Цитата: ГонщикФормулы від 18-10-2024, 19:37:59Возник вопрос, может раньше он звучал, пью свою сортировку (водку) и она быстрее пьянит чем магазинная
То повір це не так ,наше  лише найкраща якість продукту ,грає ще інколи   доза  ..час .. , чим закусував .. ,  що деколи можливо ми не помічаємо , хоч магазинне тут зовсім не порівняти .

SMF spam blocked by CleanTalk