СП можевельника

Автор moisha, 20-09-2015, 18:19:08

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

Цитата: Богдан Джин від 01-11-2024, 20:25:51Кого цікавить ягоди ялівця(можжевельника)?

Шановні форумчани, це саме той Богдан, у якого ми хотіли минулого року СП ялівця робити, щоб було зрозуміло хто це.

Богдане, по всіх темах тут не треба писати що є ялівець.
Краще наповніть ту тему яку створили інформацією про весь асортимент
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ГонщикФормулы

Цитата: Богдан Джин від 01-11-2024, 20:25:51Кого цікавить ягоди ялівця(можжевельника)?

какая цена ягод за килограм?

ГонщикФормулы

Не дочитал, извиняюсь))

alexdoe

Написав в іншій гілці - продублюю і сюди.

Я мав справу з Богданом. Мені вислали прілий і зацвілий товар.
з ПЛІСНЯВОЮ. Богдан розмовляти відмовився, розмовляла його жінка. Недовго. Йм надоїло розмовляти про неякісний товар.

40 штук наборів. З яких 37 були з пліснявою. На прохання повернути гроші а я назад товар - не погодились.
Порадили його попересипати і використовувати як ні в чому не бувало.
Потім просто перестали відповідати.

Дякую за співпрацю, нікому його не рекомендую.
Так поступати не порядно.
Скріни за перепискою звісно додам.Якщо потрібно і відео.
Розумію захоплення Дімаса, який є модератором чата Богдана і Богдана, якому потрібно комусь тулити ягоду.
Але в мене був негативний досвід купівлі в нього. Докази додаю і можу додати більше.
Оскільки знімав на відео, коли відправлял жінці продавця. Продавець розмовляти відмовився. )

Ну то таке, кожен робить вибір сам. Гроші ніхто, звісно не повернув.
А 40 наборів то не так вже і мало, хочу вам сказати.
Вибачення ? Та ї їх теж не було. Ну то таке..

Богдан Джин

Звісно зрозуміло,3 набори використали,а остальні закинули  ог зна куди і недивмлись на них.
Ви чому їх не зберігали  як вам рекомендували!
Ніколи цілі на рри невисилали,тому що ми їх фасуємо в день відправки.
От як ви їх зберігали це вже інше питання!

09-11-2024, 01:25:25
Зараз є така якість.
Ціна 1кг-450грн
Якщо 2кг-430грн
10кг-390грн.
Якість видно на фото,ягоди темно синього кольору з голубим відтінком,просушені природнім способом.
Кого цікавить можете замовляти,якість шикарна,аромат супер!

09-11-2024, 01:33:39
1700313352295.jpg

09-11-2024, 01:36:45
IMG_20240909_181413.jpg

09-11-2024, 01:40:37
IMG-e1f339bb97df35f72b66de2a8ffc0c74-V.jpg
Доречі скоро буде корінь дягеля,правда сирий.
Думаю на слідуючий тиждень вже буде.

alexdoe

Цитата: Богдан Джин від 08-11-2024, 12:47:37Звісно зрозуміло,3 набори використали,а остальні закинули  ог зна куди і недивмлись на них.
Ви чому їх не зберігали  як вам рекомендували!
Ніколи цілі на рри невисилали,тому що ми їх фасуємо в день відправки.
От як ви їх зберігали це вже інше питання!

Я на відміну від вас, на форум ходжу не для продажу.
Хоча багато років є підприємцем.

Також хочу відмітити, якщо не зрозуміли з першого разу, ваш товар прийшов з пліснявою.
Він був неякісний.

Про що я повідомив особисто Вам(БОГДАНУ).
Після чого ви перестали брати трубку, далі я спілкувався з вашею дружиною Надією.
Вона сказала, що набори погано просушені - і тому заплісневіли.

Спілкувались недовго, як я писав раніше.
Вона теж перестала відповідати.
Я людина проста - нерви собі портити дорожче, ніж забути про ті гроші.
Пробачив і забув.

А зараз залишив свій відгук щоб інші відвідувачі форума не мали ілюзій.
Також прошу відмітити, що я не просто так сказав - в мене є докази.
Відео з розпакованою посилкою на якій видно дати.
Фото товару з пліснявою.
Скріни спілкування у вайбері, тощо.

І не треба робити вигляд, що просто той чукча, той зрозуміло дурак - а один ви розумний, в натурі.
Не просто, Богдане. І не ви один.

ГОГа

Привіт всім!
Отримав від Богдан Джин 2кг шишкоягід ялівю і 200г кореня ірису.
Якість - суперова, що ядівцю, що ірису. Я задоволений.
Не знаю, що там було з нашими форумчанами, але закупитись у Богдана можна.
Единственный "грех" на земле - это глупость

vova0869

Все описано вище .Проблема не в товарi а що людина свoi косяки якi доречi бувають в любому бiзнесi не виправляе .А коли вказали на це вiн включив бидло i став хамить .Хай це буде один вiдсоток .Але кожен може попасти .Факти пiдтверженi ,сумнiвiв не мае .Тут у нас
чистоплотнi продавцi .
ГОГа ну ти в цiй ситуацii розiбратись точно можеш а не писали що не знаеш що там було .Сподiваюсь це не заказуха .

ГОГа

Я чітко розумію ситуацію. Чому я написав таке (див.моє попереднє повідомлення) - тому, що таки можливе спільне закупівля якісної сировини, зокрема шишкоягід ялівця. Так, продавець проявив себе не з найкращої сторони, але бізнес є бізнес і якщо є можливість придбати якісну сировину, то її треба придбати.
Я стикаюся досить часто з «баригами», і на нашому Форумі є такі, навіть вельми поважні форумчани, і прийшов до висновку, що потрібно точно зважувати всі «pro" i "contra".

alexdoe

Цитата: ГОГа від 15-11-2024, 21:28:21Я чітко розумію ситуацію. Чому я написав таке (див.моє попереднє повідомлення) - тому, що таки можливе спільне закупівля якісної сировини, зокрема шишкоягід ялівця. Так, продавець проявив себе не з найкращої сторони, але бізнес є бізнес і якщо є можливість придбати якісну сировину, то її треба придбати.
Я стикаюся досить часто з «баригами», і на нашому Форумі є такі, навіть вельми поважні форумчани, і прийшов до висновку, що потрібно точно зважувати всі «pro" i "contra".
Цікаво чи змінилась би твоя думка: що бізнес є таки бізнес, коли б тебе назвали чукчею ?
Чи відправили по передплаті зацвілий товар ?
Чи зробили б акцент, як ти "клянчив" знижку, купуючи яливець.
Щоб ти сказав тоді ?  "Нормально, можна купляти ?"
Можливо тобі все одно.
То ж бізнес .. в натурі. Комусь треба продати товар. Він же псується.
А хтось купить "другої свіжости" і промовчить. А хтось ні.
Вова правильно сказав - проколи можуть бути будь де. Помиляється кожен.
Але є відповідальність.
Хтось бере і виправляє помилки.
А хтось бикує.
Хтось робить висновки, а комусь все одно.
Ось і все, що потрібно знати з тих повідомлень про неякісний товар.
Про ставлення до косяків, до покупця, до людей.
Не про те, що хтось купив вчора товар  і він був нормальний - а те як повів себе продавець у ситуації коли йому пригадали косяки.
Боюсь написати зайве, бо ще й мені пообіцяє набити їбало. Боюсь-боюсь.

ГОГа

Давайте по-чесному. Хто може про себе сказати, що він бездоганно чесний, безгріховний, ну справжнє ягня? А ніхто. Особливо це стосується тих, хто в "купи - продай".
Не буду розводити теревені, а просто напишу своє кредо:
- Якщо хтось мене зобазить на кшталт "чукча", то я лише посміхнусь - не чіпай гівно і не буде смердіти.  - Якщо хтось мене з продавців обдурить, то більше справи з ним не матиму.
- Якщо хтось пообіцяє набити мені пику - наб'ю пику йому сам.
- Своє відношення до когось я ґрунтую на особистих відносинах.
- Якщо у мене конфліктів, з продавцем не має, які б торкалися мене, або близьких до мене, то я волію отримувати вигоду від спіпраці з ним.   

vova0869

Я сподiваюсь що четь , совiсть ,репутацiя ще чогось вартi .Мене вiн теж не дурив .Але /моя хата скраю .../мае своi наслiдки . Тут подтвержденi факти обману . А ти кажеш що два рази це не пiда - ас якщо вигiдно . Я не знайшов кнопки "дати в табло ".ГОГа ти поважна людина на форумi . Я тебе поважаю .Невже ота экономiя 50 грн на кг дозволяе закривати очi на несправедливiсть . Та ти вже закупився .

ГОГа

Цитата: vova0869 від 16-11-2024, 14:17:54Я сподiваюсь що четь , совiсть ,репутацiя ще чогось вартi .
Саме так.
Факти обману? Ми про ці факти знаємо лише зі слів. Є дві сторони. І обидві мають рівні права. Я не знаю чию сторону прийняти. Тому я можу лише спостерігати, або самому прийняти участь в процесі купівлі-продажу.
І нарешті: я нічого не виторговував у Богдана: ще до конфлікту я закупив в нього сировину, не питаючи ціну, а був я у відпустці, тому попросив відправити з відсрочкою майже в 10 діб. 

Вирішив додати: мій один колега теж, як і я, вирішив придбати куттер (правильно буде каттер, але так вже його в нас називають..), обговорювали марки, потужність, ємність. Колега повівся на зменшення ціни майже на 2000 грн (б/у), я вирішив у продавця взяти подібний, але більш дорогий (15000грн). Тепер колега мій скаженіє: ніж подряпаний, чаша хитається, потужність замість 1,8кВт лише 0,95кВт. Лає продавця останніми словами. Хто кому дохтор?

І ще: в мене конкретно був випадок, коли я приїхав з Східниці (був на водах) і привіз шишкоягоди ялівцю. А була вельми тепла погода, сировина була свіжою, я, дурень запакував її в целофанові пакети і привіз до Києва. Туди-сюди - руки де дійшли до розпакування і ялівець пролежав в машині кілька діб. Отримав щось подібне, як на фото у alexdoe.

ГонщикФормулы

Ну так Богдана заблокировали как минимум за нарушение правил форума, он должен был их не нарушать.

ГОГа

Цитата: ГонщикФормулы від 16-11-2024, 20:29:41Ну так Богдана заблокировали как минимум за нарушение правил форума, он должен был их не нарушать.
Абсолютно погоджуюсь.

SMF spam blocked by CleanTalk