СП можевельника

Автор moisha, 20-09-2015, 18:19:08

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

vova0869

А зараз залишив свій відгук щоб інші відвідувачі форума не мали ілюзій.
Також прошу відмітити, що я не просто так сказав - в мене є докази.
Відео з розпакованою посилкою на якій видно дати.
Фото товару з пліснявою.
Скріни спілкування у вайбері, тощо.

16-11-2024, 21:30:50
Якi ще потрiбнi докази ? В цiй цитатi alexdoe все сказано .

alexdoe

У нас розплодилось декілька тем з тим ялівцем. Ця, в якій ми зараз, і ось ця:
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,9293.msg358928.html#msg358928

До ГОГи. Георгію Леонідовичу, звісно, кожен має право на свою думку.
Купуй усе, що хочеш, тобі ніхто не нав'язує чужу.
Якщо перечитаєш мої повідомлення стосовно придбання ялівця, то побачиш, що я не написав «не купуйте» або якось неповажно звернувся до продавця.
Хоча так само, як і ти, своє ставлення до когось я ґрунтую на особистих відносинах і певне ставлення до продавця сформувалось.
Я лише ділився своїм досвідом співпраці з Богданом, точно так само, як і ти ділився своїм.

До Вови. Володю, заспокойся і не нервуй. Нерви дорожчі.
Не варто заходити та чекати на нові дописи, а потім, потираючи руки, щось писати... і так по колу. Заспокойся і не нервуй. Нерви дорожчі.

До всіх. Вважаю, що одну з тем треба видалити або об'єднати, щоб не плутатись із цими спільними закупівлями від Богдана, адже спільні закупівлі ніхто не відміняв.
ГОГа правий: людина робить так, як їй зручно, особливо якщо немає конфлікту з тими, хто «купи-продай».

Цей срач потрібно припинити.
У Богдана є контакти покупців з претензіями, і, за бажання, завжди можна знайти шляхи вирішення проблем — було б бажання. Тим більше, що він пам'ятає про ті випадки...
Наприклад, можна написати в особисті повідомлення на форумі.

Отже, збирайтесь, купуйте, спілкуйтесь — робіть так, як краще для вас.
Усім добра і міцного здоров'я.

vova0869

Хлопцi вибачайте , загострилося вiдчуття справедливостi ,та ще лiкувався вiд простуди .Будьласка модератори почистiть тему .Щиро дякую .

фотограф

На олх повно ялівцю біля 300грн/кг від продавців зі 100+ відправками, без передоплат чи авансів за дорогу. Купив, на пошті подивився, пожував - забрав або відмовився. А тут 450 та такі пристрасті.

Delta

Цитата: alexdoe від 17-11-2024, 01:36:57У нас розплодилось декілька тем з тим ялівцем. Ця, в якій ми зараз, і ось ця:
На разі по ялівцю залишається актуальною тільки ця тема. Друга тема заблокована і мабуть піде на видалення!
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

_Jack_

SMF spam blocked by CleanTalk