Весовой калькулятор

Автор Игорь, 02-08-2018, 07:45:11

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

А другу розетку треба брати з іншогл автомату? Чи десь ще раніше?
Чи може допомогти додатковий фільтр якийсь? Колись Вілен вирішував проблему з наводками на DSки від частотників навішуванням феромагнітних кілець.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Дачнік

Цитата: ДимаС від 29-09-2024, 18:16:58Чи може допомогти додатковий фільтр якийсь?
стикався з подібною проблемою датчиків в мене їхали з глузду я їх міняв, а все вирішилось тим що я поставив мережевий аудіо фільтр та підключив до нього дуплет.
Знайти таке старе можно десь на барахолці. Сучасні фільтри такі , але я ними не користувався https://prom.ua/ua/p1879435394-ustrojstvo-zaschity-emi.html

ivan_fd

На першому відео скаче на 6 сотих, а на другому вже три по 6, на 18.

У мене тен йде окремим дротом від щитка, а все інше від любої розетки в хаті.

ДимаС

Блін, я клектрику коли прокладав не додумався кинути на тен окремо... або на слаботочку...
Зараз перетикну у розетку з іншого автомата подивлюсь...

29-09-2024, 23:04:47
Ні, не допомогло(

ivan_fd

Для Ігоря.

Таблицю в додатку переробив. Тепер можете з сервера присилати строки з HTML тегами.
Але там є трішки відмінність, строка має бути такою, для прикладу:
<font color=green> ПРИСТРІЙ</font> НЕ НА <font color=red><b>ЗВ'ЯЗКУ</b></font>
Назва кольору не в лапках!

І ось, як воно буде виглядати в додатку.

ДимаС

Десь була інфо не можу знайти як правильно підключити Дуплета до додатку від Івана - може підкажете?
Бо з Малюком було все зрозуміло - вбив ID приладу й все ок, а тут Дуплет гарно працює наразі з температурою, все регулює (користую тільки один канал - дефлегмацію) - але у додатку постійно "Помилка датчика - аварійні оберти 50%)... Може де є чекбокс для Дуплета прихований?

18-11-2024, 17:23:01
То може тому що прибрали меню Дуплет то й не бачить тепер другий датчик він і пише що помилка. Хоча мало би відображати як дані без датчику то ді так і другий канал з датчиком...

ivan_fd

Скоріше за все у вас стара прошивка в дуплеті. Він відсилає тільки з однієї половинки дані на сервер.

SMF spam blocked by CleanTalk