Робота ММЦ

Автор Gres, 13-12-2024, 22:13:34

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

GresTopic starter

Всім привіт.

Підкажіть що з ММЦ? Чому флегма стрибає?
Конфігурація
Куб 60л заповнений на чверть. Не утеплений. Царга 70см 2 дюйми, наповнена СПН. Діоптра зверху немає. Дефлегматор і холодильник.

Грішив на регулятор напруги. Купив новий зі стабілізацією і те саме.

Andrik_K

Цитата: Gres від 13-12-2024, 22:13:34Куб 60л заповнений на чверть. Не утеплений.
Куб треба заповнювати на три чверті. Надінь на куб кожуха (фуфайку).
Красиві бульки и тільки.
Я знаю, що нічого не знаю

ГонщикФормулы

Gres, на форуме уже обсуждали это устройство, почитай и поймёшь что оно ненужное от слова совсем.

14-12-2024, 08:37:08
Что оно даёт, какие его плюсы ты можешь объяснить?

гуральник

Цитата: Gres від 13-12-2024, 22:13:34Підкажіть що з ММЦ?
Якось дивно читати таке запитання від людини, яка з 14 року на форумі.
У нас немає жертв цього брухту
Можливо в цих темах  є відповідь:
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,9027.0.html

http://labspirt.com/forum/index.php/topic,8981.0.html
Любіть життя. Повторення не буде...

Serhiy

Цитата: Gres від 13-12-2024, 22:13:34Підкажіть що з ММЦ? Чому флегма стрибає?
Гадаю, стрибки відбуваються через нестабілізованість твого процесу.
Через занадто велику потужність, яку ти подаєш на тен, колона захлинається і флегма стрибає.
Відсутність теплоізоляції звичайно не сприяє поліпшенню стабільності.
Тобто, спочатку ретельно теплоізолюй, а потім на ізольованій колоні підбери потужність, на якій колона не захлинається.
А ММЦ прекрасна річ. Якщо не ходити за запропонованими вище посиланнями то ММЦ можна вважати незамінною деталлю любої колони. Сучасна наука ще до кінця не зрозуміла для чого потрібна ММЦ, але те що вона дарує радість і купу незабутніх вражень, на мою думку незаперечний факт.
Всегда

ГонщикФормулы

"Сучасна наука ще до кінця не зрозуміла для чого потрібна ММЦ, але те що вона дарує радість і купу незабутніх вражень, на мою думку незаперечний факт."

А ещё прибыль тем кто ее впаривает)))

гуральник

Цитата: Serhiy від 14-12-2024, 11:37:58
Цитата: Gres від 13-12-2024, 22:13:34Підкажіть що з ММЦ? Чому флегма стрибає?
Гадаю, стрибки відбуваються через нестабілізованість твого процесу.
Через занадто велику потужність, яку ти подаєш на тен, колона захлинається і флегма стрибає.
Відсутність теплоізоляції звичайно не сприяє поліпшенню стабільності.
Тобто, спочатку ретельно теплоізолюй, а потім на ізольованій колоні підбери потужність, на якій колона не захлинається.
А ММЦ прекрасна річ. Якщо не ходити за запропонованими вище посиланнями то ММЦ можна вважати незамінною деталлю любої колони. Сучасна наука ще до кінця не зрозуміла для чого потрібна ММЦ, але те що вона дарує радість і купу незабутніх вражень, на мою думку незаперечний факт.

А ось і щасливі власники обладнання.
 А я думав немає...)
Любіть життя. Повторення не буде...

Serhiy

Цитата: ГонщикФормулы від 14-12-2024, 13:42:04А ещё прибыль тем кто ее впаривает)))
Не нужно быть жадным.
На жаль не маю цього прекрасного гаджета.
Як і більшість форумчан займаюсь чимось не важливим, замість того, щоб спостерігати за веселими бульбашками (
Всегда

ГОГа

Цитата: Serhiy від 14-12-2024, 19:24:04не маю цього прекрасного гаджета..
.. займаюсь чимось не важливим, замість того, щоб спостерігати за веселими бульбашками ..(
Логіка "залізна" )))
Питання: то самобічування чи просто скрите знущання з власників ММЦ?
Единственный "грех" на земле - это глупость

Serhiy

Цитата: ГОГа від 15-12-2024, 10:51:23Питання: то самобічування чи просто скрите знущання з власників ММЦ?
Обирати можна лише з цих двох варіантів?
Не варто себе та інших заганяти в вузькі рамки чужого світосприйняття.
Gres запитав про стрибкі флегми. Якщо він захоче більше взнати про негативне ставлення форумчан до ММЦ, нехай заходить в відповідні розділи.
Бажаючі почитати про самобичування та приховані знущання, завжди можуть створити окрему тему.
Особисто мене більше здивувало не ММЦ, а нехтування теплоізоляцією.
Gres «з 14 року на форумі», «Грішив на регулятор напруги. Купив новий зі стабілізацією»,
але не утеплив куб. Стабілізована напруга – абсолютно необхідний крок в правильному напрямку. Відсутність теплоізоляції, невелює зусилля до досягнення стабільності.
Всегда

Игорь

Все якось з'являється, бере початок. 
Якщо процес ректифікації іде бездоганно, здорова на голову людина ніколи не буде пришпилювати до неї якісь навороти.  
Який висновок? 
ММЦ - приблуда, яку видумали невдахи, які іншим чином не змогли налагодити свій процес ректифікації. 
Ми змогли, тому до клубу невдах не долучаємось. 
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

GresTopic starter

Всім дякую за відповді.

Але хлопці, звідки стільки токсичності в спілкуванні? Росказали і про клуб невдах, і хто з якого року на форумі... Качайте софтскіли, і може тоді для вас просрані 40 баксів не будуть індикаторм успіху/не успіху.

По темі - я дійсно не вивчав глибоко як працює ММЦ. В моєму місті зявився офлайн магазин для самогонщиків тож я зайшов тудди потратити гроші і отримати задоволення. За невеликі гроші я отримав красиву приблуду, вузол відбору хвостів, красиві бульбашки)))) Та і взагалі distillery для мене фанове проведення часу у вільний від роботи час. І так я не дуже глибоко в цьому розбираюсь, бо хобі має відрізнятися від роботи.

З приводу утеплення - царга утеплена, куб ні. Утепленням кубу обовязково займусь. Купив новий куб і до утеплення ркуи не дійшли. Існуючі готові утеплення як на фото мені щось не сподобались після того як пощупав вживу. А колхозить щось саморобне з епіцентровських утеплювачів щось немає настрою.

Any thoughts про китайські неопренові утеплювачі?

Игорь

Тема не варта обговорення, але сьогодні можна зробити виключення, бо саме сьогодні - день безглуздих іграшок.
IMG_20241216_073921.jpg
Тому витрачу трохи часу.. 
Gres, невже не зрозуміло?
Ти наступаєш на болючий мозоль багатьох користувачів форума, і тим самим провокуєш негативні емоції.
Багато хто з форумчан потрапив на цей форум саме тому, що придбане обладнання не працює.
Згодом прийшло розуміння, що вони стали жертвами продавців блискучого непотрібу, що їх розвели на чималі гроші, впаривши купу непотрібних клампів, голчастих кранів, кожухотрубних холодильників та неутеплених кубів, на яких в кращому випадку можна отримати міцний, але бздючий самогон, а у гіршому - геморой на власну дупу за власні гроші. 
Саме тому у колег виникло здивування, що ти ніби-то 10 років на форумі, а так і не зрозумів, що полулегальні інтернет-крамниці не виробляють обладнання, а шукають та знаходять лохів, яких вони як аборигенів ловлять на блискучі дзеркальця та на буси, та тупо розводять на гроші.
Ну наприклад...
Одним з перших тобі відповів Гонщик. Він потрапив на форум тоді, коли придбав колону на три дюйми у сумнозвісного виробника блискучок для лохів. З кожухотрубними холодильниками на купі клампів, з гольчастими кранами, скляними діоптрами, тобто зі всіма атрибутами товару для аборигенів.
Спільними зусиллями вдалося примусити цю купу блискучого брухту  працювати більш-менш пристойно. Але - дійсно  - лише більш-менш, та ціною чималих витрат грошей та часу. 

Що стосується того виробу на три літери, що придбав ти, то новини невтішні. Що з ним не роби, воно працювати не буде.
Задача цієї розробки лише одна - знайти лоха, та отримати від нього гроші. На цьому його функція закінчується. 
ММЦ не варте обговорення від слова "зовсім".
Відповіді на питання "як змусити його працювати" не існує, тому марно його шукати на цьому форумі.
Щоб ані ти, ані інші не витрачали марно час, я закрию це обговорення, а ти можеш пошукати відповіді на свої запитання у продавця. 
Будь певен - там тобі запропонують докупити ще щось блискуче. Інших відповідей там не буває.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

SMF spam blocked by CleanTalk