Ночино.

Автор Батарейкин, 10-06-2015, 13:48:02

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

dimonarti

Тоже слил 22 числа
У каждого свои проблемы: у кого-то хлеб черствый, а у кого-то бриллианты мелкие.

Рамуальд

На выходных разолью и - в погреб.

vova0869

А я солью как вино белое будет готово.Мне наш коллега Ivan 68 посоветовал после слива ночино залить туда белое вино .Вермут получиться.

Ivan 68

Я Ночіно вже злив, а біле вино на рештки залив. Минулого разу Вермут випили швидше, ніж Ночіно.
Краще ніяк, ніж як небудь.

vova0869

В мене бiлого вина нема  а  в магазинне я не вiрю .

Ivan 68

Я купував біле вино у знайомого Винороба. І значно дешевше за магазинне, і натуральніше.
Краще ніяк, ніж як небудь.

Andrik_K

Цитата: Ivan 68 від 26-09-2025, 21:29:26Я купував біле вино у знайомого Винороба. І значно дешевше за магазинне, і натуральніше.
Якщо можно дай контакти теж шукаю біле натуральне вино перевіреного винороба, потрібно літрів 12-15, бо прийдеться брати в Розетці.
Банки 5 днів стоять з голими горіхами
Я знаю, що нічого не знаю

Andrik_K

Цитата: Ivan 68 від 26-09-2025, 20:38:36Минулого разу Вермут випили швидше, ніж Ночіно.
Торічний вермут теж улитів швидко, тільки дав попробувати  і все пішов. Був на домашньому , на магазиному Сапераві та Тамьянці. Спочатку випили на домашньому, потім на Сапераві, на Тамьянці наймеш сподобався. Ночіно ще залишилося.

БатарейкинTopic starter

Цитата: Andrik_K від 22-09-2025, 22:13:26Всім привіт. Пора зливати ночіно. Зараз цим і займуся.
я еще не слил((( думаю   пора!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БатарейкинTopic starter

Цитата: Рамуальд від 26-09-2025, 11:59:14На выходных разолью и - в погреб.
пора доставать!!!

напрошусь на бутылочку!
надо Батарейкину задобрить (((  а то весь мозг  проклевла с ночино и мокко
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Рамуальд

Цитата: Батарейкин від 02-03-2026, 21:29:04пора доставать!!!

напрошусь на бутылочку!
надо Батарейкину задобрить (((  а то весь мозг  проклевла с ночино и мокко
Рано, ещё йодом будет отдавать сильно.
Кстати, память совсем говно, даже забыл, что у меня в погребе ночино. Если б не твоя днюха, не знаю, когда б вспомнил.

Andrik_K

Сьогодні хотів назбирати горів на Ночино, але розрізавши декілька побачив, що ще зарано. Мабудь холодна весна дає зміну строку збору. То рік були як раз, поза-той рік були вже твердуваті,а цей рік витікають та й мілкі дуже. Трохи перенесу збір.

SMF spam blocked by CleanTalk