Дистилляция как она есть от Игоря

Автор ukr-store, 13-04-2017, 22:09:44

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

SAMSON

Для кожного хто сидить та відбирає по баночках вручну , інколи добре би було нарешті автоматизовано , думаю це нелише мій погляд на це .

Игорь

Цитата: Ivan 68 від 06-06-2026, 17:12:05Варіант виконавця потрібен лише тому, хто збирається робити одне і те саме багато разів.
Хіба так? В пам'яті може бути 5 , 10, 15 варіантів відбору для кожної фракції. Ти можеш обрати будь-який. Голови по варіанту 4, тіло - по 8, а хвіст - зовсім не берем.
Параметри для кожного варіанта можна буде вносити в пам'ять власноруч, і зміньвати при необхідності.
Без цього  треба буде тримати в пам'яті як брати голови з гарбузової браги, в як - з бурячаної.  І не обирати варіант, а наклацювати кнопками чи накручувати крутилкою необхідні параметри.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Цитата: SAMSON від 07-06-2026, 00:33:36Ігор все добре , але якщо дивитися на автоматизацію ,  та залежність від процесу дистиляції , тож напрошується таке бачення  а от чому би не задіяти розподілювач фракцій < вимʼя > так зване , от для розподілу по головних там по часу чи по кількості , а потім по Т Кубу далі також по тарі , от це також непогано би булоб , якщо  шо то я просто спросив без образ .
Лінтяй!
Вим'я йому подавай!
Технічно це можливо, але значно все ускладнить. Тому буде два варіанта для підтримки поціновувачів купи баночок :)
Таймер. Ти задаш час. Коли він спливе, почнеться звуковий сигнал. Якщо ти за хвилину не зраагуєш, автоматика зупинить відбор - дасть багато води в дефлегматор (2).
Посуд. У комплекті буде банка з контактами на певний об'єм. Коли вона заповниться - відбудеться те ж саме. Звук та зутинка відбору якщо не зреагуєш.

Ivan 68

Коли я прийшов на форум, то теж думав, що дистиляцію можна загнати в якісь рамки і бог з ними з тими головами, чи хвостами. Плюс/мінус середнє беремо і нормально. Ніфіга! Якщо хочеш, щоб було добре, мусиш, особливо на хвостах, бути біля апарата. Бо навіть зерновий та солодовий затор можуть тіло завершувати на різних значеннях, не дивлячись на однакові міцність та об'єм навалки.
Краще ніяк, ніж як небудь.

vova0869

Я дистилляти дiлю на три гiлки ,фруктовi /бочка/,зерновi /бочка/,бiлi та окремий сучок цукровий .Те що ми заливаемо в бочку пити нормальна людина не зможе .Тiльки з часом  в бочцi це гидке качиня перетворюеться в лебедя iнодi в гусака.А кращi бiлi напоi наших форумчан зробленi по методу Завади та Габрiеля .Я про те чи буде цей прилад ,моноблок ще оснащенной управлiнням потрiбним в достатьнiй кiлькостi щоб Игор витрачав свое життя .

Игорь

Ти про ринок збуту? Мене це питання цікавість в останню чергу.  
Я з більшим задоволенням збираю щось нове, з невідомою перспективою, ніж варю 128-мий дефлегматор РК, який гарантовано принесе гроші.

ДІД

Цитата: vova0869 від 07-06-2026, 18:22:43А кращi бiлi напоi наших форумчан зробленi по методу Завади та Габрiеля
А де почитати про ці методи?
Все починається з насіння..

Ivan 68

Після того, як я запоров брагу з 1 200кг абрикос по методу Габріеля, я перестав гратися в ті ігри. Звичайний, акуратний перегін з вирізанням всього не потрібного значно простіший і приносить хороший результат.
ДІД - дуже тобі раджу, не лізь туди. Я стратив купу часу та грошей на те все.
Краще ніяк, ніж як небудь.

vova0869

Ну це був твiй вибiр.Я тобi радив що кастрований дистиллят для бочки не годиться.ДIД десь Ivan 68 викладав двi схеми наших форумчан.Я про цi бiлi напоi писав.Хлопцi допоможiть ДIД знайти тi схеми.

vova0869

Многоликая дистилляция 11 страница.

Игорь

Cпівчуваю Діду. Він прийшов отримати відповідь на просте питання - як отримати нормальну самогонку.  
 Поставив питання... І понеслося!

ДІД

Цитата: Игорь від 09-06-2026, 13:17:40Cпівчуваю Діду. Він прийшов отримати відповідь на просте питання - як отримати нормальну самогонку. 
Не дурень придумав...менше знаєш міцніше спиш)

гуральник

Цитата: Игорь від 09-06-2026, 13:17:40Cпівчуваю Діду. Він прийшов отримати відповідь на просте питання - як отримати нормальну самогонку. 
То ще добре, що Батарейкіна не було...
Любіть життя. Повторення не буде...

Hedd

Якщо ще нема черги на пристрій, то я перший в черзі))))

ДІД

Цитата: Hedd від 18-06-2026, 11:50:23Якщо ще нема черги на пристрій, то я перший в черзі))))
Зверніться до майстра можливо він зможе два зробити..за спрос не б'ють

SMF spam blocked by CleanTalk