Как паять нержавейку?

Автор Misьko, 16-04-2013, 23:42:45

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

MisьkoTopic starter

Купив три кеги по 30 літрів.  Існуюча ціна на кег  50 сьогодні - 550 грн, а три по 30  мені віддали по 200.
Кеги від пепсі-коли.. жаба, наша тотемна тваринка,  таки впливає на прийняття рішення сильніше ніж арифметика.
То буде два куби і парогенератор.... а я збирався всього лиш погратися :'(

Олежище

Цитата: Farit від 17-04-2013, 15:21:15Может кто подскажит как паять нержавейку твердыми припоями
Я покупал серебряные электроды покрытые снаружи флюсом. Паяется очень хорошо, гораздо лучше буры. Горелка самая обычная китайская, с пьезоподжигом, надевается на газовый балончик за 100грн. МАР газ, гораздо круче, но так сразу его не нашел. Главное делай зазоры как можно меньше, припой весьма текучий. Пробуй, все получится.

Farit

Горелка есть фирмы "KOVEA" буду искать электроды, дорогие они наверное?

m16

Цитата: Misьko від 18-04-2013, 12:31:22То буде два куби і парогенератор.... а я збирався всього лиш погратися
пiдвела тебе арiфметика, як би тобi жаба додала ще 150гр то ти мав би відмінний куб на п'ятдесят літрів і чудовий парогенератор на 30 літрів.  а куб на 30 літрів ні риба ні сало

Cmit

m16 Я в шоке прекрасный Украинский ,!!!

m16

Красноармейск Донецкой области - родина моя

ankor0662

Цитата: Farit від 17-04-2013, 15:21:15Дно предварительно стянул 8ю болтами на 5мм к стенке бака (у стенки бака фабричная развальцовка) и тоже пропаял оловом
Это как?

ты отрезал дно стиралки с активатором в горизнталь,  и припаял дно?
куда ты болты вкручивал, может сфотишь?
у меня тоже валяется пара таких...

SMF spam blocked by CleanTalk