Самогон из яблок

Автор damon, 23-01-2014, 13:12:21

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

gurmanvn

Поздравляю с приобретением опыта и вкусных напитков , хвосты и головы собирай пойдут на переработку на РК
Алкаголь - это анестезия в операции под названием жизнь

damonTopic starter

Цитата: gurmanvn від 19-04-2014, 13:41:55
Поздравляю с приобретением опыта и вкусных напитков , хвосты и головы собирай пойдут на переработку на РК
Спасибо! РК пока нет. голово-хвосты бахнул в вино. сейчас перегоняю

gurmanvn

Цитата: damon від 19-04-2014, 13:47:03РК пока нет

Это же пока ..
А пока собирай поже переработаем )))
Алкаголь - это анестезия в операции под названием жизнь

Assasin008

Цитата: damon від 19-04-2014, 13:07:08отжима яблочного сока на соковыжималке
Свежих яблок или паровая соковыжималка ?
Он растворял AlcaZeltcer в водке.. ©

damonTopic starter

Свежие на обычной электрической соковыжималке. Если перерабатывать сразу то выход больше. С той части что перерабатывал в феврале выход был много меньше

roust

Поділюся своїми враженнями щодо яблуневого сему.В вересні заклав 40л соку з семеринки і
червоних яблук у25л бутлі під гідрозахист.Цукор і дріжджі не давав.Бродити почало через 4 дні.
Сьогодні перегнав на міді.1-ший перегон до99,8 9л38*.2-гий 0,5 голова 3,8л 68*серце решта
хвости і ароматизована вода .Голови розділив у три ємності .Спробую щось використати.
Смак серця просто супер - шкода лити в бочку.
Слава Нації,смерть кацапській федерації.

scorpiy

Цитата: roust від 06-11-2014, 20:29:05Сьогодні перегнав на міді.1-ший перегон до99,8 9л38*.2-гий 0,5 голова 3,8л 68*серце решта
хвости і ароматизована вода .Голови розділив у три ємності .Спробую щось використати.
Смак серця просто супер - шкода лити в бочку.

Отож,залый в бочку i  витримай хоть 1 рiк, буде тобi щастя!!!
ДЕЛИТЕСЬ СВОИМ ОПЫТОМ,ЭТО ПУТЬ К БЕССМЕРТИЮ!

самвидат

Панове, підкажіть, зазвичай дехто у яблуневий сік для бражки додають цукор чи там глюкозу, для підняття градусу кінцевого продукту,скажіть, чи ніхто не пробував замість цукру добавляти крупу(муку) з ферментами, наприклад рис чи манку(з нейтральним власним запахом)???
Я колись для експерименту у фруктову бражку всипав пригоршню цільного рису, бражку переганяв через 2 тиждні, так за ці 2 тиждні рис на половину переробився власними ферментами фруктів(сторонніх ферментів не підмішував), тобто якщо рису чи там манки(бо дешевша) добавити у фруктову брагу, внести ферменти-то на мою думку була б чудова альтернатива цукру в фруктовій бразі:)

don samo-gon

Самвидат!Яка ж це альтернатива з рису?Вартiсть рису бiльш нiж у цукру.а крохмалю там до 70% !

самвидат

Ну наприклад я бачив(навіть зараз) в магазинах рис дешевший за цукор, а якщо знайти рисову січку(вона мала би бути дешевша за рис)?ну а манка теж нейтральна на смак а вартує в 2 рази дешевше за цукор:)Ну і смак на зерні мав би бути набагато кращий ніж на цукрі-а це вже,як на мене, варто уваги :D

александр1

Когда делают чачу (или другие фруктовые,зерновые)тоже подмешивают сахар или что то другое:здесь если идеш такой тропой то надо знать меру. если для себя делать то не жадничай лучше меньше но качественней.!
(Водка это СИЛА !)

самвидат

Цитата: александр1 від 07-01-2016, 16:01:43
Когда делают чачу (или другие фруктовые,зерновые)тоже подмешивают сахар или что то другое:здесь если идеш такой тропой то надо знать меру. если для себя делать то не жадничай лучше меньше но качественней.!
Ну так я до того і веду, якщо всерівно підмішують цукор, то може краще якесь зерно-мало би бути смачніше, ну і мабуть трохи дешевше:)

Ярема

Цитата: самвидат від 07-01-2016, 23:26:34Ну так я до того і веду, якщо всерівно підмішують цукор, то може краще якесь зерно-мало би бути смачніше, ну і мабуть трохи дешевше:)
Ну зачем тебе подмешивать в период брожения.... Сделай тогда так -раз хочешь дешевле..
1. Сделай классный напиток на чистом яблочном соке-но дорого.
2. Сделай дерьмовый напиток -но дешевый..
3.Когда сядешь пить -в бокал с классным напитком добавь дерьма- и получишь то, что ты сейчас хочешь пояснить.
Удачи тебе  коллега.. Помни только, что наше ХОББИ не из дешевых.. Может просто сменить тебе его.
Не обижайся... ;)
Все проходит...

roust

Цитата: самвидат від 07-01-2016, 23:26:34Ну так я до того і веду, якщо всерівно підмішують цукор, то може краще якесь зерно-мало би бути смачніше, ну і мабуть трохи дешевше:)
Ніяких дріжджів і не дай Боже цукру,якщо хочеш прискорити бродіння на 25л соку жменю немитого винограду з свого виноградника.І через
місяць буде гут.
Слава Нації,смерть кацапській федерації.

самвидат

Цитата: roust від 08-01-2016, 00:47:40
Ніяких дріжджів і не дай Боже цукру,якщо хочеш прискорити бродіння на 25л соку жменю немитого винограду з свого виноградника.І через
місяць буде гут.

Ваш підхід я зрозумів і поважаю:)Але тема називається самогон з яблук, а ви вже говорите вже про щось більш благородне-яблучний бренді:)

добавлено: 08-01-2016, 01:04:14

Цитата: Ярема від 08-01-2016, 00:17:14
Ну зачем тебе подмешивать в период брожения.... Сделай тогда так -раз хочешь дешевле..
1. Сделай классный напиток на чистом яблочном соке-но дорого.
2. Сделай дерьмовый напиток -но дешевый..
3.Когда сядешь пить -в бокал с классным напитком добавь дерьма- и получишь то, что ты сейчас хочешь пояснить.
Удачи тебе  коллега.. Помни только, что наше ХОББИ не из дешевых.. Может просто сменить тебе его.
Не обижайся... ;)

Да чего мне обижаться:) Я в творческом поиске, а у вас подход консервативный:) Вы мне напомнили моего тестя-сорок лет варит, и одинаково х....вый у него получается:) Зато повторяемость результата шикарна:)
Я вот например сахар считаю дерьмом(еще и относительно дорогим дерьмом)! Из чистого сока-не плохо, но долго и напряжно его давить(цена тут не причем)!Сахар с соком-нормально, но не то!Вот и решил сок с манкой возможно(даже уверен) будет самый раз:) Во-прям детское питание получилось :D

SMF spam blocked by CleanTalk