Моя спроба замутити брагу з муки.

Автор Misьko, 12-10-2013, 23:11:12

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

MisьkoTopic starter

Но це розварена каша, не холодний варіант. Теоретично в вареній каші білки - денатуровані, отже піни має бути менше.
А як насправді?

bilokin67

_Jack_

Цитата: ОЛЕГ1960 від 26-06-2014, 12:07:25а привод взяти з склоочіщувача.
Олег, чуть не в той теме, но есть жигулевский двигатель дворников... Могу проверить на работоспособность, и презентовать..

ОЛЕГ1960

Цитата: _Jack_ від 26-06-2014, 20:27:54Могу проверить на работоспособность, и презентовать..
Спасибо,я завхоз на СТО,могу тоже(кому надо)парочку подогнать,еще есть привода со стеклоподъемников,но у них редукция больше а обороты меньше.
Алкоголь, особе

MisьkoTopic starter

В мене зараз в роботі парогенератор - кег на 50 літрів з теном 2,5 КВатт неутеплений, куб 57 літрів (з двох кегів по 30 літрів) теж неутеплений. Встав в 6 ранку щоб запустити процес. Реально корисних напевно пів кіловата, все інше - 2 кіловата - тепловтрати з поверхні кубів. Накинув куртки - помагає слабо. ХЗ, коли спати ляжу..
От як вилазить боком  наплєватєльське відношення до теплозбереження  :D

ОЛЕГ1960

Цитата: Misьko від 26-06-2014, 22:08:14теплозбереження
Пропоную тобі на другій вигін зробіти з листа любого тоненького металу або профнастилу кожух и заповнити його монтажной піной,і дешево і ефективно,а зараз кутай.
Алкоголь, особе

DAV_1981

Цитата: Misьko від 26-06-2014, 19:40:42Но це розварена каша, не холодний варіант. Теоретично в вареній каші білки - денатуровані, отже піни має бути менше.
А як насправді?
невелика плотна шапка лушпиння і все.
Цитата: Misьko від 26-06-2014, 22:08:14От як вилазить боком  наплєватєльське відношення до теплозбереження
100% так ше можеш і недогнати, бо ззанадто багато води сконденсує в кубі. я 40л. браги на 2,5 квт. перегоняю за 4 часа- все включая паропровод утепленно, стартує со звуком реактивного літака  :D :D :D
Краще запитати дурницю ніж її зробити...
Ферменти і піногасник в любій фасовці.

_Jack_

Цитата: ОЛЕГ1960 від 26-06-2014, 21:56:22Спасибо,я завхоз на СТО,могу тоже(кому надо)парочку подогнать,еще есть привода со стеклоподъемников,но у них редукция больше а обороты меньше.
Не все завхозы на СТО.. :)
Да, я сделал перистальтку на двигателе от дворников КАМАЗа.. 24в., регулирую ШИМом  полет нормальный..

ОЛЕГ1960

Цитата: _Jack_ від 01-07-2014, 16:20:13Да, я сделал перистальтку
Скажи пожалуйста а какой шланг ты применил,материал,диаметр и какая максимальная производительность.
Алкоголь, особе

MisьkoTopic starter

Вчора нарешті по взрослому попробував свій дистилят  з муки.  8)

Сэмолюб

Ну и? Джек Дэниэлс нервно курит в сторонке?

MisьkoTopic starter

Вона набагато краща ніж те, що я робив з цукру, а з Деніелсом не можу порівняти, бо ніколи його не пробував.
Не люблю віскі. Пробував, не моє.

Сэмолюб

Надо и себе попробовать из муки сделать. Пока делал с риса и кукурузы. Рис понравился - и выход хороший, и органолептика. И удобно с ним работать. Но цена немалая. А это, увы, аргумент.

_Jack_

Цитата: ОЛЕГ1960 від 01-07-2014, 16:37:25Скажи пожалуйста а какой шланг ты применил,материал,диаметр и какая максимальная производительность.
Шланг силикон внутр.диаметр 8мм. диаметр барабана 125мм. при подаче 24 вольт производительность 34л./ч. подачу можно менять сменой диаметра шланга, и ШИМом..

Сэмолюб

Цитата: Сэмолюб від 07-07-2014, 13:03:43Вона набагато краща ніж те, що я робив з цукру
А на каких ферментах делал - на жидких?

SMF spam blocked by CleanTalk