Відкриті очі

Автор grofer, 30-09-2014, 22:30:07

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

groferTopic starter

Вернувся з іменин...   Блін, мала бути стандартна ситуація..... Я п'ю самогон (грушівку, яблунівку, сливівку, черешнівку... )
все по 25 грам, для дегустації, і кожен раз кажу: Ух, файна  Холера.   Уг, крепка собака...

Це все мало бути до того, як я попав на ваш сайт, і придбав у Чоловічка АПАРАТ і автоматику, які вміють відбирати голови( пропалибись), і хвости(вернулибись)...
   Я до того, що коли я раніше  пробував самогон, - я відчував смак тієї груші, сливи, яблука, черешні... Але всі ці смаки, аромати ловив в глибині , під прикриттям ГОЛІВ, чесно.... сьогодні пив ту саму грушівку і яблунівку :o я той смак і запах чую, але глибоко... під покривалом Голів, які не відібрали в свій час по не знанню .
В мене стаж малий, скоріше нульовий.. приніс свою сливівку, - пили всі, навіть ті що до Самогона не мають ніякого відношення (Їх просто вивертає від самої думки про те, що це є самогон). Ніхто не скривився, і ніхто не закусував (відразу). Все було схоже на Шок. Тобто знають що СаМОгОн, а повірити не можуть.

Одним, словом- ДякуюЗаВфідкритіОчі.
П.С. Випив трохи, свідомість на50%..  іду спати  :)

Delta

Як що зібрати усі "Відкриті очі" Лабспірта, то вже мабуть вийде файний, невеличкий роман :) 8)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

petruniko

Блин ,та же ситуация.не кто не верит что пьют самогон.

chelovechik

Цитата: petruniko від 01-10-2014, 11:32:59самогон.
Весь произведенный кустарным образом алкоголь - называют самогон.

Поэтому и не верят....  :D :D :D :D

petruniko

99 процентов моих знакомых не верят про спирт в домашних условиях . 1 процент только делает вид что верят.

chelovechik

Цитата: petruniko від 01-10-2014, 14:54:401 процент только делает вид что верят.
Хорошо написал. По факту именно так.

omko

Спасибо Человечку. А как можно ещё улучшить этот дистиллятор? Что будет если трубу увеличить до 2-х метров?

Delta

Цитата: omko від 01-10-2014, 20:26:15Что будет если трубу увеличить до 2-х метров?
omko, в диаметре? :D :D :D

Delta

omko,
Spoiler
та аватарка была лучше :(
[close]

omko

Цитата: Delta від 01-10-2014, 21:05:36omko, в диаметре?   

Если в диаметре, то меня жена с дома выгонит с такой дурой  :)

Delta

omko,
Spoiler
вот теперь порядок ;) И посмотреть приятно :) Дело в том, что многих форумчан воспринимаю по аватарке...Да наверное не только я... :)
[close]

Antoni_Black

Spoiler
Я смотрю уже можно тему создавать отдельную "жена меня выгнала со всеми железяками")))) или раздел зон влияния на кухне)))
[close]
Если люди не научатся помогать друг другу, то род человеческий исчезнет с лица земли.
В. Скотт

gurmanvn

Цитата: omko від 01-10-2014, 20:26:15Что будет если трубу увеличить до 2-х метров?

а так не выгонит )))
Алкаголь - это анестезия в операции под названием жизнь

groferTopic starter

Вчора принесли пів-літру сливівки, я відкрив, понюхав, подумав (гавно-гавном), а в очі сказав: нормальна.
І що мені робити в таких випадках? Люди чекають похвалу, а в дійсності там хвалити немає що.
Я розумію, що з часом, коли буде можливість попробувати дистилят нормальної перегонки, вони самі дійдуть до того.
     Всім під ряд не буду доказувати, що можна добитися кращого результату.  А ті, що пробували мій продукт, їх переконувати не потрібно.
З іншими пити не збираюсь, і пропонувати свою на пробу теж. Не вистачить на всіх свого  здоров'я та продукту.

пс Тема про відкриті очі, а не про те в кого довший дистилятор.

Бандерівець

Цитата: grofer від 02-10-2014, 10:32:26І що мені робити в таких випадках?
Я завжди кажу правду.

SMF spam blocked by CleanTalk