мідна колона

Автор hachok, 24-12-2014, 23:08:52

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Гонитва

hachok, без образ. Ти мудрищ мідь, нержу, і ще що буде?... :o :o ПРигадай шкільну програму хімії, і ВЖЕ побачиш негатив з такого бірміксу. Мова йде як мінімум про ел.хім.потепціал. Далі вплив самої міді, її здатність загадити продукт і т.д... Написано вже.
Пишеш -
Цитата: hachok від 24-12-2014, 23:08:52В задачі питається , як на цій штуці отримати найякісніший фруктовий дистилят,
а ніяк, раком хіба що :D - це все відносно, "якість". Якщо дистилят, і мідь, то аламбік і все тут. Як варіант, укріплююча колона, АЛЕ УСЕ ЦЕ МІДНЕ ПОВНІСТЮ. А як варіант ДЛЯ МЕНЕ, це повноцінна РК (нержа) з певними режимами відбору. Тільки в останньому варіанті отримаєш якість: січення голів, якісне тіло, і регуляція "подачі" смакових... ;)
Насадка, наполн

FlyHalf

Цитата: hachok від 25-12-2014, 14:07:38я хочу зробити річ з якої би отримав фруктовий дистилят високої якості, чи ти в евнений що в мене в результаті вийде РК?
Да, конечно, при наличии насадки и дефлегматора ты получаешь РК.
Какая у нее будет разделительная способность, х.з.
Что бы получить хороший дистиллят, тебе придется поиграться с длиной насадочной части и алгоритмом дистилляции недоректификации.

добавлено: 25-12-2014, 14:54:47

Цитата: Гонитва від 25-12-2014, 14:38:29Тільки в останньому варіанті отримаєш якість: січення голів, якісне тіло, і регуляція "подачі" смакових...
Валера. Ты можешь описать алгоритм выгонки фруктового ндрф с допусками температур и местом ее измерения, на РК.
У меня пока не получается.

hachokTopic starter

Цитата: FlyHalf від 25-12-2014, 14:45:09АЛЕ УСЕ ЦЕ МІДНЕ ПОВНІСТЮ
неправда, зараз аламбіки є де шолом з міді а шия і холодильник нержові, про електрохімічні реакції взалі "гонево"  нержа не алюміній, та щей розділена силіном.
Я робив перегонку винограду минулогу року на колоні, "зі спец режимами" занадто чистий продукт виходить, бракує "фруктовості"
тому і роблю те що роблю ) і стараюсь до практичних дій, максимально підготуватись теоретично, читаючи і аналізуючи ПОРАДИ колег.

ГОГа

Hachok, поскольку исходного сырья у тебя маловато, то начни с пустой колонны, а дефлегматором играйся самую малость: когда продукт уж совсем обводненный пойдет, и отбирай все по-фракционно , в разную посуду, к к советовал Поворот. Потом пронюхаешь все, по-пробуешь на язык , скупажируешь....
Единственный "грех" на земле - это глупость

Гонитва

Цитата: hachok від 25-12-2014, 15:37:38неправда,
ти впевнений у 100% свого вислову?
Цитата: hachok від 25-12-2014, 15:37:38зараз аламбіки є де шолом з міді а шия і холодильник нержові
збоченців вистачає, і хто на це ведеться, теж
Цитата: hachok від 25-12-2014, 15:37:38нержа не алюміній,
і що?
Цитата: hachok від 25-12-2014, 15:37:38робив перегонку винограду минулогу року на колоні, "зі спец режимами" занадто чистий продукт виходить
ок, а якже тоді
Цитата: hachok від 24-12-2014, 23:08:52В задачі питається , як на цій штуці отримати найякісніший фруктовий дистилят,
?? Що в твоєму розумінні "якість"??
Цитата: hachok від 25-12-2014, 15:37:38бракує "фруктовості"
я би закусував яблуком, для збільшення її - ти погано читаєш а слушаєш лише себе... Ще раз -
Цитата: Гонитва від 25-12-2014, 14:38:29А як варіант ДЛЯ МЕНЕ, це повноцінна РК (нержа) з певними режимами відбору.
Добре прочитав, уважно!!!??
..............
FlyHalf, я в личку кратко опишу
Насадка, наполн

Antoni_Black

Цитата
Цитатазараз аламбіки є де шолом з міді а шия і холодильник нержові
збоченців вистачає, і хто на це ведеться, теж

Как раз так и должно быть. Чтоб гадость из меди не шла в отбор, а осталась в кубе.
Если люди не научатся помогать друг другу, то род человеческий исчезнет с лица земли.
В. Скотт

hachokTopic starter

2 Гонитва
Велике прохання припини тут флудити (тобто не пиши в цій темі більше нічого!!!),   в твоїх постах чомусь 0.0 корисної інформації, зате багаго образ насмішок і сарказказму.

ЗІ на цей пост також НЕ відповідай!!

добавлено: 25-12-2014, 16:31:38

Гог-магог про пусту колону ти має на увазі що ще можна буде перегнати і з насадкою? але чи вдасться якісно відібрати голови на пустій колоні?
В мене взагалі була думка поставити для початку РК відібрати якісно голови, а далі поміняти РК на мідну колону і продовжити відбір тіла)

vitallicheg

Цитата: hachok від 25-12-2014, 16:20:36але чи вдасться якісно відібрати голови на пустій колоні?
В мене взагалі була думка поставити для початку РК відібрати якісно голови, а далі поміняти РК на мідну колону і продовжити відбір тіла)
А что тебе мешает отрегулировать РМкой отбор покапельно и отобрать головы на медной восходящей трубе ? Будешь отбирать головы на РК выберешь и всю фруктовость .

ГОГа

На пустой колонне путем регулировки мощности нагрева отберешь головы( мощность небольшая). А вот с насадкой перегонять у меня в мыслях не было. Не плоди излишние сущьности: типа сначала головы на РК, потом поменять ее на пусстую колонну....делай на чем -то одном.
Единственный "грех" на земле - это глупость

hachokTopic starter

Цитата: Гог-Магог від 25-12-2014, 16:44:32А что тебе мешает отрегулировать РМкой
ну куди в колоні датчик ліпиться понятно і вона утеплена, у куди на мідній не утеплені його притулити?? для відбору голов

Antoni_Black

В колоне датчик не нужен. Ставь датчик в куб. Все што будет кипеть  до 78*-головы...
Не путай понятия ароматный дистиллят и ректификат.
Если люди не научатся помогать друг другу, то род человеческий исчезнет с лица земли.
В. Скотт

vitallicheg

Цитата: hachok від 25-12-2014, 16:50:15
Цитата: Гог-Магог від 25-12-2014, 16:44:32А что тебе мешает отрегулировать РМкой
ну куди в колоні датчик ліпиться понятно і вона утеплена, у куди на мідній не утеплені його притулити?? для відбору голов
А причём температура к РМ-2 ?  Головы на фруктовых дистиллятах по температуре не отберёшь , только по запаху - да и ещё хвосты тоже нужно понюхать (коллеги советуют)
Короче тебе нужно - восходящая труба,холодильник,Регулятор мощности , подписанные маленькие баночки , желание и трезвый нос  :D И усё  ;)

hachokTopic starter

Цитата: Antoni_Black від 25-12-2014, 16:55:25Все што будет кипеть выше до 78*
напевно не зовсім так, відбір голів на РК проходить в мене при 84-84,5  , датчик на колоні показує 73 -74 , темперратура в дефі  від 75 до 76.8, при 76.8-77 ( залежить від погоди)  вже проходить відбір всього тіла до кінця
тобто напевно буде оптимальним міряти темперетуру в дефі

Antoni_Black

Не знаю... по моему фруктовые дистилляты (браги) и РК не нужно совмещать.
В. Скотт

APTEM

Температура в дефе не меняется!!! от начала и до конца (при ректификации), соответственно зачем ее измерять?
Да и при дистилляции мне кажется измерение ни к чему :o
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

SMF spam blocked by CleanTalk