ИРТ4к

Автор hachok, 15-12-2014, 10:32:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

hachokTopic starter

а в пристрої виявляється тільки 2 клеми для підключення датчика, тобто на 3 дроти його ніяк не підключиш((,

і після запумку параметра dat воно не хоче опізнавати новий датчик((, в когось було таке при заміні датчика?

sergeybb

Цитата: hachok від 27-12-2014, 19:20:54в пристрої виявляється тільки 2 клеми для підключення датчика, тобто на 3 дроти його ніяк не підключиш
Нові пристрої ідуть 3-х дротові, такий як у тебе, треба самому переробляти, або віддати фахівцю.

hachokTopic starter

фух вдалось запустити нові датчики, довелось поміняти кабель на якому був "поганий датчик", а може він і небув поганий просто з кабелем йому не повезло

Игорь

Цитата: hachok від 27-12-2014, 19:20:54тобто на 3 дроти його ніяк не підключиш
Подивись уважно на малюнок над клемами датчика на корпусі ІРТ. Там намальовано як підключати тридротовий датчик.
Червоний та чорний об'єднуєш та підключаєш до мінусової клеми. Жовтий (білий?) - до плюсової.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

hachokTopic starter

не як підключити трилапковий датчик на 2 клеми понятно)) хотілось його підключити)) на три клеми)))))))), а їх не є 3)))
да речі бачив російский сайт да продають ці девайси із силкою на наш форум топік Ігоря да він описує))) і текс також викладий там)) звернув увагу бо малюночки одинакові)))

Игорь

Цитата: hachok від 28-12-2014, 01:36:07бачив російский сайт да продають ці девайси із силкою на наш форум
С ссылкой - это хорошо.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

hachokTopic starter

І знову "добрий день"

після останіх замін датчика і кабеля все працювало, іось сьогдні знов пріколи((
на пристрої появляються рисочки причом на обох табло і відрубає тени, причому що температури не досягли заданих значень.
Буквально через секунду оба табло нормально показують температури.

Може в когось було щось подібне? і успішно поборено? поділіться знаннями плиз

добавлено: 19-02-2015, 12:05:21

і ще може хтось візьметься переробити його з 2-х проводового на 3-х проводове?

sergeybb

hachok, по якої схемі підключені датчики - 2-х чи 3-х дротової?

hachokTopic starter

зараз 2-х, і можливоспі підключити по 3-х немає((, я так розумію що треба втручання людини з паяльникм

sergeybb

hachok, була в мене така ж проблема, поки не замінив на 3 дроти, дійсно потребує людіни з паяльником :)

hachokTopic starter

як що не сам паяти, то може хотось дасть онлайн консультацію як це переробити?, ато ткне де пише, а я вже самзнайду в кого є паяльник)

sergeybb

Детально розписано як робити

hachokTopic starter

перепаяли)) запустилось))) ,
затра буду тестувати , чи помогли зміни)

sergeybb

Цитата: hachok від 19-02-2015, 22:18:10затра буду тестувати
Протестуєш, відпишись

SMF spam blocked by CleanTalk