Спирт с хвостами

Автор APTEM, 19-08-2014, 21:02:31

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: Dimassik від 01-01-2015, 07:21:18Про, перші відгуки
Димасик, машинный перевод иногда ставит подножку.
Spoiler
Я не лингвист, я сантехник, но по-моему возглас "О", с которого ты хотел начать фразу, переводить не надо было.
Если бы ты писал "О ректификации" или "Об истории", то это "О-ОБ" переводилось бы как "ПРО" - "Про ректифікацію", "Про історію".
В твоей фразе не надо бьіло менять возглас на предлог.
[close]
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДЯДЬКА

Стосовно перших відгуків-(далі йдуть відгуки ,висновки).
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

grofer

Цитата: Dimassik від 01-01-2015, 07:21:18
Цитата: grofer від 31-12-2014, 13:39:52це зависон пандори, не любить вона, щоб в неї часто лазили і міняли меню
Про, перші відгуки. ;) :D
Перші відгуки про роботу Пандори? (Первые отзывы о роботе Пандоры? )
Це ти мав на увазі?

До діла:
запустив ректифікацію, йде розігрів. Навалка 42 літра 38 міцність.
Виміри зніму під час стабілізації.
Моя теперішня думка, - треба зменшити потужність до 65-70 і провести на ній ректифікацію. На високих тонах я вже проводив -нічого путнього не виходить. Я просто згадую свої перші процеси, коли я нічого не знав про тиск, - з атмосферним тиском продукт був не супер, але і не такий палений на смак.

добавлено: 01-01-2015, 10:15:28

ДЯДЬКА дефлегматор ще не чистив. Він пережив поки що 5-6 процесів, - не мав би засратися.

Игорь

Цитата: grofer від 01-01-2015, 10:12:27запустив ректифікацію, йде розігрів. Навалка 42 літра 38 міцність.
Учитывая, что это написано в 10 часов утра 1-го января, снимаю шляпу... вернее ночной колпак, который еще не успел снять :)

grofer

Я то ліг в 4, а діти по графіку в 22:00. Проснулися в 7 і все...  весь будинок не спить  ;)
З Новим Роком! !!  :)

Игорь

І тебе вітаю!

Зроби заміри тиску як того разу, але не знизу угору, а навпаки. Починаючи з 85% нагріву. і до 60-ти. А вже потім підiймай нагрів до свого запланованого. Треба перевірити висновок, що робоча точка нагріву знаходиться десь між 70 і 80 відсотків по твоїй шкалі.
Не треба намагатися перекласти відсотки в кіловати и по ним намагатисяналаштувати розрахунковий нагрів. Я не виключаю що ці відсотки, як і міліметри тиску, потребують коригування. Бо я не вірю в 20% тепловтрат (600 ват!) у куба, що замотаний трьома шарами сухої скловати.
Доречі, якщо встановити нагрів 20%, чи буде хоч якись тиск у кезі? Обо інакше... при якому нагріві з'являється і утримується перший міліметр тиску? Бо цифру 20 я отримав не від тебе, а після екстраполяції отриманих від тебе даних. Цю цифру теж бажано б було перевірити практикою  - підтвердити або спростувати.
Потому что я сантехник, а не экстраполятор, мог и ошибиться :)

ДЯДЬКА

Мене бентежать його температури по воді.16 на вході  та 57 на віході  це дуже велика  різниця.Або потік,або почистити дєф.Кидайте в мене що завгодно але те ті самі граблі на яких я не однарозово виплясував.
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

APTEMTopic starter

ДЯДЬКА, у меня на входе +7 на выходе 55-60, поток маленький и чистить не нужно.
На выходе чем больше тем лучше!
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

ДЯДЬКА

Цитата: APTEM від 01-01-2015, 11:49:50На выходе чем больше тем лучше!
Все зависит от мощности и других параметров колонны.Равновесие у тебя очень шаткое.В один прекрасный момент пойдут хвосты и не будет дымить из ТСА.И причиной окажется 0,05*.А еще через 0,02* увидишь пар из ТСА.
Я это уже прошел.Наряду с другими причинами.может быть и дэф.
   ДЯДЬКА.

Игорь

Приріст температури залежить у цьому випадку від двух чинників - від поткжності нагріву та від потоку  води. Мушу визнати, температурамни виході ідеальна. І це каже про те, що тоток води обрано вірно.
Воду треба регулювати так щоб, по-перше, мінімізувати переохолодженния флегми, тобто чим горячіше вода на виході, тим краще.
По-друге воду треба регулювати так, щоб мінімизувати осадженя малорозчинних карбонатів. Для цього температура води не мае підійматись више 60 градусів.
Саме тому я вважую температуру на виході 55-60 ідеальною, бо вона задовільнює і першій, і другій вимоз, тобто мінімально переохолоджує флегму, уникаючи заростання дімрота..

Игорь

Дядько. Проблеми, про які ти пишеш, мають іншу природу. Це, скоріш за усе, наслідок нестабільності потоку охолодження.. бо якщо потік сталий, якщо нагрів сталий, то температура води на виходи буде завжди вища температури води на вході на сталу, незмінну величину. І якщо на вході піде не 17, а 20 градусів, то на виході піде вже не 56, а 59. Ну й хай.

Але якщо тиск в водогоні впаде з двох до однієї атмосфери, потік води скрізь деф зменшится майже вчетверо, ось тоді охолодження не впорається з парою...

ДЯДЬКА

Але з часом він все одно заростає і 60.05 дає хвости.(як приклад).А ми цього ще не бачимо.

добавлено: 01-01-2015, 12:30:02

ДЯДЬКА.

Игорь

Цитата: ДЯДЬКА від 01-01-2015, 12:29:38Але з часом він все одно заростає
Зростає що? Не зрозумів...

grofer

Закінчив експеримент, проводив з 90 до 45.
Прошу, підказати з яким значенням почати відбір голів, система поки що працює на себе. В настойках на тен дав 60%

Dimassik

А не при нулевой ли дельте надо работать? Гров где то писал, что работает на 0,05.
Чем дольше ждешь, тем слаще награда.

SMF spam blocked by CleanTalk