Утеплитель для кубов и колонн.

Автор Dimassik, 10-09-2012, 17:52:14

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

mekkaod

Вот как я утеплял кубы для БРУ:
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,2466.msg72406.html#msg72406
Хотя получилось чуть хуже, чем для кубовой
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,1312.msg48764.html#msg48764
А новичкам бы советовал, тему читать с начала, куча способов опробованных уже, что гадать.

hachok

2 mekkaod
друже, переглянувши твої фото склалось враження що ти старовся намотати всього як найбільше, і отримав 42. градуси,
я провіряв свій куб сьогодні утеплений туристичним килимком, в одиш шар 1см товшщиною при т в кубі 100* зовні 45.3, а якщо в два шари тобто товщина 20мии , зовні вже тампература 38,5*,  прицюму товщина в 20мм вже є завелика, а втебе сумарнатовщина утеплювачів точно більша за 20мм((

ЗІ бюдь-ласка перед ти як радити комусь щось читати з початку чи подіагоналі постарайся сам уважно прочитати пост на який відповідаєш) дякую за розуміння

добавлено: 09-03-2015, 13:25:06

2 Батарейкин
ну куби бувать не тільки у винляді кегів))), я люблю квадратні))
температура до 100* , звичайна кипляча брага))

матеріал по силці це є вспінений каучук, поки нічого кращого я також не знайшов((

оскільки теоритичні розрахунки впираються в градієнти і дифрівняння, попробую провести кілька практичних експерементів )) з киплячою баночкую і утеплювачем

mekkaod

hachok, Серьёзно, в кубе 100 градусов, на кубе сверху коврик 10 мм, термометр прикрытый хоть чем, чтоб реально температуру померить не в комнате, а на изоляции, и показывает 45?
Знаешь дорогой - не верю.
Передумал, - верю.
И добавляю калькулятор для расчетов, прикольный.

hachok

))) тут 2 варіанта або я страюсь тебе обдурити (ввести в оману) , (цікаво для чого це мені), або тобі бракує чогось  щоб повірити)
ти утепляв килимком щось і перевіряв/міряв температуру ? хоч на дотик , я говорю про килимок сірого кольору (незнаю нажать матеріалу) але це точно не такий як іжевский 2 кольорній

Батарейкин

Цитата: hachok від 09-03-2015, 13:13:21матеріал по силці це є вспінений каучук, поки нічого кращого я також не знайшов((
если ты еще напишешь что он НАТУРАЛЬНЫЙ - то укажи еще и его цену....
ну не укладывается у меня в голове, что в ширпотреб кладут отличный материал
задача любого производителя получить максимальную прибыль при минимуме затрат.

если его спи???ли на военном заводе и сделали коврик для походов - то я поверю!!!
а для измерения хотя бы пирометром померяй температуру поверхности

добавлено: 09-03-2015, 15:35:58

смотивировал ты меня!!! пошел я верхушку своего картоном для начала обклеивать!
может до вечера и испытания какие проведу
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

hachok

провівши весь день з термометром і утеплювами досліди показли) що коврик і утеплювач термофлекс (напевно це вспінений полієтелен) є найкращими теплоізоляторами, але вони "сідають" при температурі куба(( це їх найбільший недолік, недолік утеплювача із синтетичного каучука він ніжній, один раз його приліпивши його вже не знімеш((, навіть звичайний скотч при відирані його пошкоджує((
провів 2 експеремента один консервна баночка в якій кип'ятив воду, і утеплена різними утеплювачами) і куб в роботі там йшов процес вібору голов і температура в кубі була 85.5*

добавлено: 09-03-2015, 23:12:10

незнаю наскільки будуть комусь корисні дані температур, але товщину утеплювачів треба вказати)  вата фольгована 20 ( фірми нобасіл), утеплюват трубний 13мм (фірма термофлекс), чорний вспінений каучук 13 мм (фірма євробатекс), коврик 12мм (в попердніх постах де 10 я помилився) незнаю фірми (, купляв вроді в еіцентрі рік тому

perkoljator

Цитата: Батарейкин від 02-03-2015, 00:44:20пока новые технологии не дошли до нашего колхоза...
Батарейкин, Как это не дошли? Просто новые технологии не хотят применять.
Полгода назад в этой же теме я предлагал теплоизоляционные плитки космических челноков.-прошло незамеченным. Не ну я понимаю что не у каждого самогонщика под окнами стоит космический корабель., от которого можна оторвать несколько квадратов для утепления куба.  :D .
Но кирпич легковес, не горюч и экочистый ,  он более доступен и цена позволяет , тоже не заметили.
Сегодня предлагаю использовать  материал под названием =вермикулит= . Не горит , экочистый, лёгкий  и работать с ним легко.
Всыпал в тазик два сухих  состава, перемешал, долил воды и работай. Хочеш стены обмаж, шоб теплее дом был, а хочеш залей в форму.  ;)

Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

Батарейкин

Цитата: Батарейкин від 09-03-2015, 15:34:51может до вечера и испытания какие проведу
не проведу.... лопнул сливной краник!
но верх таки сегодня обклеял

добавлено: 10-03-2015, 02:23:41

Цитата: perkoljator від 09-03-2015, 23:53:02Сегодня предлагаю использовать  материал под названием =вермикулит= .
отлично!
отсыпь мне на 1 литр раствора! я им швы сверху заделаю. и выровняю верхушку

добавлено: 10-03-2015, 02:36:42

[attach=1]
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

hachok

vitallicheg

hachok,  Сильно не натягивай а то будет лопаться  фольга .

арик

Цитата: hachok від 11-03-2015, 21:41:52купив ось такий утаплювач товщиною 10
:o :o :o
он до +80 градусов  :( будет гореть

hachok

горіти не буде)) буде сідати) але в мне є ще якийсь 5 мм ))) дам його під низ а зверху цей)) піде

perkoljator

Цитата: Батарейкин від 10-03-2015, 02:22:12отсыпь мне на 1 литр раствора! я им швы сверху заделаю.
Батарейкин,  Буду работать с этим материалом -отсыплю.
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

Батарейкин

пока тебя дождешься с ноу-хао - то я древнетехнологической огнестойкой пеной задую :D

арик

Цитата: hachok від 11-03-2015, 22:53:43горіти не буде)) буде сідати) але в мне є ще якийсь 5 мм ))) дам його під низ а зверху цей)) піде
у меня такой начал плавится и очень сильно вонять. потом долго отчищал от него оборудование

SMF spam blocked by CleanTalk