Разбираемся с БирСмитом.

Автор gasblender, 22-01-2014, 10:44:10

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Horu

Цитата: Олежище від 18-09-2018, 15:19:59
Мне одному не повезло, или первую часть все так сейчас видят?

Я наводил красоту... и тупо стер статью )))) Надо найти время и написать заново... Скоро сделаю.

Цитата: Сергей Леонидович від 19-09-2018, 09:26:41
Интересный гидромодуль! :D
Допустим гидромодуль 1:4 (4 кг солода на 1 кг воды), для нашего примера:

Спасибо исправлю.

grofer

є вже BeerSmith 3
Але ключ від другої версії не підходить, потрібно знову платити гроші 35 доларів  :(

ГОГа

Cергію, нове в BeerSmith3:
- трохи змінено інтерфейс, як по мені (я закачав  3-й на пробний період), то різниці практично не відчув.
- тепер можна розраховувати рецепти медовух, вина, сидру, це фактично єдине, що по-справжньому нове
- профіль води в 3-й версії інтегровано прямо в рецепт. Ну і шо з того? В 2-й версії розраховувати потрібний профіль і моніторити рН також було можливе і я на мене, теж зручно.
- можна встановлювати температури у рецепті  для кількох кроків охмеління під час проведення вірпулу (це дуже важливо? )
- розширені списки хмелю, солодів, фруктів, соків, меду, введені стилі медовух, вина, сидру.
- тепер є хмарні сховища, досить великі (але не для всіх)
- ну і можна коригувати процес від висоти (атмосферного тиску), коригувати профіль води для промивки, і трохи змінено запис самого процесу

Якщо не варитимеш медовух і не робитимеш сидру, якщо вино робитимеш по своїй технології  - то третя версія не коштує тих 35 USD.
Особливих переваг я не помітив.
Мало того, інтерфейс в версії 2 мені подобається трішечки більше (може я просто звик до нього? )))
Единственный "грех" на земле - это глупость

Stas3d

Мне в третьей версии больше нравится интерфейс. В вкладке session сразу доступ к рефрактометру, куда заносишь показания и сразу идёт пересчет плотности - не надо отдельно лезть в инструменты. Поправили ошибку с рассветом карбонизации - теперь при изменении объема готового пива идёт перерасчёт праймера.

ГОГа

Цитата: Stas3d від 19-01-2019, 11:29:06
Мне в третьей версии больше нравится интерфейс. В вкладке session сразу доступ к рефрактометру, куда заносишь показания и сразу идёт пересчет плотности - не надо отдельно лезть в инструменты. Поправили ошибку с рассветом карбонизации - теперь при изменении объема готового пива идёт перерасчёт праймера.
Что-то непонятки у Stas3d, вот снимки из вкладки session из 2-й и 3-й версий программы:
[attach=1][attach=2]
И что? Где разница?
Что касательно рассчета карбонизации - во 2-й версии все прекрасно работает.
Наверное, Stas3d перепутал последнюю 2-ую версию с какой-то предыдущей . У меня версия Version 2.3.12
Единственный "грех" на земле - это глупость

grofer

в мене третя версія не хоче зберігати змінену версію рецепту
відразу зависає
З другою такого не має

ПС
Зависало доти поки не встановив паралельно другу версію, після встановлення 2.3 перестала зависати і третя  :)

Stas3d

Цитата: ГОГа від 23-01-2019, 08:28:35И что? Где разница?
В третьей возле каждого значения есть значок рефрактометра. На него нажимаешь и попадаешь сразу в инструмент.

yorgi

подскажите, в мобильной версии для айфона есть возможность перевести единицы в литры, цельсии и тд?

chelovechik

Цитата: yorgi від 31-10-2019, 08:35:26
подскажите, в мобильной версии для айфона есть возможность перевести единицы в литры, цельсии и тд?

уверен что есть...

yorgi

работает

ДимаС

Это 2й или третий?

Скачал ранее 3ю версию бирсмита. А она при открытии 2я Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ДимаС

Можно ли в мобильную версию бирсмита засунуть рецепт, сохранённый с настольной версии?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

yorgi

Цитата: ДимаС від 31-10-2019, 17:49:35
Можно ли в мобильную версию бирсмита засунуть рецепт, сохранённый с настольной версии?
там облако , регистрируйся в облаке и увидишь на телефоне. у меня третья версия

chelovechik

русик есть официальный на третью?

Сергій Леонідович

Цитата: chelovechik від 31-10-2019, 18:27:54
русик есть официальный на третью?

Кривой и не полный
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SMF spam blocked by CleanTalk