Створення ББК (НБК)

Автор Бандерівець, 01-02-2015, 16:13:08

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

braga2

Сепаратор я відрізав, мій підігрівач труба в трубі 16х1 в 25х1.5 довж. 250мм (без всякої проволоки) брагу кип'ятить, якщо міцність продукту нижча за рівноважну бразі і дорогоцінний спирт тікає через сепаратор, лінь це все було до ума доводити.

В мене з холодильника СС виходить газ, бульбенить, якщо його в стакан з водою або СС запихнути. Правда самогон теж трохи газований получається.
В промисловості після сепаратора йде конденсатор(тобто те, що втікло разом з предгоном через сепаратор йде в цей конденсатор), потім відділяється від неконденсованих газів(СО2) і йде в ЕК(епюраційну колону).

mistral

Цитата: braga2 від 22-05-2015, 00:32:38мій підігрівач труба в трубі 16х1 в 25х1.5 довж. 250мм (без всякої проволоки) брагу кип'ятить,
При какой подаче?
По внутренней трубе 16х1, я так понял, брага?
В мире еще столько граблей, на которые не ступала нога человека!

braga2

ЦитатаПри какой подаче?
Мощность 1квт полезной, 1.2квт примерно на тэне.
Подача точно не скажу потому что у меня обратная связь по температуре самогонного пара, температура стабилизируется посредством изменения подачи. Но приблизительно скажу позже, посмотрю лог за сколько времени вся бражка перегналась.

ЦитатаПо внутренней трубе 16х1, я так понял, брага?
Нет, в 16х1 пар, брага в кольцевом зазоре 3мм. Равновесным паром она нагревается до 87°, кипит где-то при 92-93.

добавлено: 22-05-2015, 02:36:49

Средняя скорость подачи получается около 11л/час.

roust

Всім привіт, ваша думка про ці насоси,подача від семи до 50 л в годину.
http://vivoil.com.ua/shesterenchatie_nasosu/shesterenchatie-nasosu0.php
Слава Нації,смерть кацапській федерації.

roust

Цитата: braga2 от 20-05-2015, 23:52:28
брагопідігрівач якого конструктиву, якщо не секрет?
секретів нема,Бандерівець відраджував,але граблі мій улюблений інструмент.Якщо все вдасться, викладу фото і розміри.
Як що граблі бють по одному місцю і то тобі подобається тоді це називається мазохізм  :D

Дегазація потрібна коли стоїть царга для укріплення, а так вона без потреби.
Писали у нас на форумі що при конденсації парів весь газ розчиняється в СС, я незгідний з тею думкою не так просто газу розчинитися в рідині, якщо і розчинається то мізер.

Я вже казав,що граблі мій улюблений інструмент.Просто дехто на них стає і йому це подобається ,
я ними грабаю.Сепаратор класна штука,працює відмінно,якість сирцю покращує дуже суттєво.
Що до того,що колона забере все згоден,але чим якіснійший сирець тим менше мороки при ректифікації.
Це моя думка.Фото зробив до перегонки і не виставляв,не переконавшись в його ефективності.
Перша прегонка з сепаратором. Брага повністю освітлена без бетоніту.Продукт 58* практично без
запаху.Нагрів 2450ват. швидкість подачі приблизно24л.год.тиск18 ртуті.В четвер буду переганяти
брагу свіжу,замісив в неділю. Про результат відпишуся
Р.С.Гази які виходять з сепаратора настільки смердючі,що предгон який виходить з прямоточника
це шанель номер5.

ГОГа

Выложи схему дегазатора, Pls.
Единственный "грех" на земле - это глупость

_Jack_

Похвастаюсь и я, тарелки для НБК под ду50, и ду60.

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

roust

Десь приблизно так.

добавлено: 26-05-2015, 23:09:23

Цитата: Бандерівець від 21-05-2015, 23:56:23Дегазація потрібна коли стоїть царга для укріплення, а так вона без потреби.
Писали у нас на форумі що при конденсації парів весь газ розчиняється в СС, я незгідний з тею думкою не так просто газу розчинитися в рідині, якщо і розчинається то мізер.
На превеликий жаль -ПОМИЛКА.

mistral

А нафига столько много насадки, 1600мм? У Игоря в нбк 500мм спн 4,0х4,0.
Может быть стоит поиграться с высотой насадки? Арик убрал тарелки в НБК через одну и разницы не почувствовал, я думаю лишняя насадка во вред процессу, как минимум лишнее давление.

roust

Перепрошую.Не добре наваяв, насадки 1,5л колона 1,6м.

mistral

Цитата: roust від 27-05-2015, 00:48:15насадки 1,5л
На колонне 42мм это 1080мм высоты, я бы попробовал на литре насадки, а потом если ничего не изменилось, уменьшал бы до отрицательного результата.

roust

Якщо добре працює,чи є сенс..Спробую на неосвітленій  пару разів і зроблю висновок.

мартин

Цитата: _Jack_ від 26-05-2015, 22:49:27Похвастаюсь и я, тарелки для НБК под ду50, и ду60.
Молодец. Красиво получилось.

mekkaod

_Jack_, А вот мне кажется, например, что для пятидесятки мало отверстий, сколько процентов проходное сечение?

БандерівецьTopic starter

А чем насадка неугодила?

SMF spam blocked by CleanTalk