Ликер из розы

Автор komarova, 09-06-2015, 13:55:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

antipa

Цитата: Сергей Леонидович від 08-06-2017, 17:11:35и у меня та же история
А я залил кипятком, запах чумовой, завтра буду фильтровать и добавлять спирт и глюкозу, делаю по рецепту Misьko.

vova0869

Я руками перетираю лепестки с сахаром. Сахара 1кг на 0.5кг лепестков.А ктото пробовал делать настойку.

Misьko

Цитата: antipa від 08-06-2017, 22:41:30
А я залил кипятком, запах чумовой, завтра буду фильтровать и добавлять спирт и глюкозу, делаю по рецепту Misьko.
Перед тим, як додавати глюкозу профільтруй, лишній раз не зашкодить.
Я після додавання спирту десь через годину фільтрую, і вже тоді глюкозу даю.

antipa

Цитата: Misьko від 09-06-2017, 14:12:34Перед тим, як додавати глюкозу профільтруй, лишній раз не зашкодит

Процес саме йде, вiдкинув на сито.

звиняйте шо боком картинка;)

огник

Маю трішки троянд для лікеру [attach=1] , [attach=2] буду відбирати за ароматом   :D . Лише одна із в сих має самий бомбовий аромат хоч і не чайна :o  .  Чи необхідно використовувати тільки чайну , є з чого вибрати.
Смерть Пуйлу.

Misьko

Я жодного разу не пробував використовувати троянди іншого сорту. В мене дамаська вже відцвіла, всі квіти я зібрав, остання порція ще в холодильнику. Готовий поміняти 1/1 мій лікер на щось цікаве твоє, для того, щоб було з чим порівнювати.

Що до самої рослини.
Кому цікаво - дайте знати, я вам вишлю саджанець, чи як його там. Ближче до осені буду розсаджувати, бо кущ зараз загустий.

perkoljator

Цитата: огник від 18-06-2017, 19:43:19Лише одна із в сих має самий бомбовий аромат хоч і не чайна
огник,   Покажи  отдельно фото  цветока  этого сорта. Или опиши всё что сможеш. 
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

makrak80

Misьko, можно фото троянди , може  в мене є така .
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Misьko

Цитата: makrak80 від 18-06-2017, 21:43:57
Misьko, можно фото троянди , може  в мене є така .

Хіба ті, які в холодильнику, фотки листків напевно тобі не цікаві? На кущі квіток вже нема.
Роблю.

makrak80

Я на 5 сторінкі викладав фото , ні така ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Misьko

Фотки. Фото на 5-й сторінці дивився, якась вона в тебе засвітла. Може це така кольоропередача, а може й не та троянда.

огник

Цитата: perkoljator від 18-06-2017, 20:58:37Покажи  отдельно фото  цветока  этого сорта. Или опиши всё что сможеш. 
Сообщить модератору     Записан
Сорт Индиголетта. Цветы сиреневые, крупные до 12 см, классической бокаловидной формы, Аромат очень сильный.
Цветение одиночное или небольшими соцветиями по 3-5 штук, очень обильно.
Кусты до 4 м, прямые, густые с матовой листвой, практически без шипов.
Хорошая устойчивость к грибковым заболеваниям.
Морозостойка. Потрясающий оригинальный сорт.

добавлено: 19-06-2017, 09:16:40

Із чайних пахучих є Блю Парфум , нижнє фото.
Смерть Пуйлу.

antipa

Цитата: Misьko від 18-06-2017, 20:42:40Що до самої рослини.
Кому цікаво - дайте знати, я вам вишлю саджанець, чи як його там. Ближче до осені буду розсаджувати,

Із задоволенням придбаю пару садженців :) Став в чергу.

добавлено: 19-06-2017, 13:19:15

Цитата: огник від 18-06-2017, 19:43:19буду відбирати за ароматом   

Ну і як воно? Тримай в курсі, цікаво :)

Yarda

Цитата: makrak80 від 18-06-2017, 22:36:30
Я на 5 сторінкі викладав фото , ні така ?
У мене така. Досталася в спадщину. Називаємо її чайна троянда. В тебе щось подібне.
Наше дело правое!

valeriys

похоже это не чайная роза, а шипшина, шиповник.....плоды осенью на ней образуются?
Ну, а если идет речь о ликере с лепестков розы, то я улучшил рецепт добавкой 1/10 части лепестков жасмина. Все снял на фото, но пока еще 30 дней не отстоит и не будет результата - не выложу. Но запах стоит -м.м.м.м.м....... ;)

SMF spam blocked by CleanTalk