Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

ГОГа

Увы: есть категория людей, выросших на бабкином самогоне, так вот они хотят именно самогон или нечто, подобное ему. Водка (сортировка) их должным образом "не вставляет".
Я лично не переношу даже малейший намек на самогон (даже некоторые сорта виски и коньяка мне противны), но я для вышеозначеной категории людей всегда держу в запасе бутылку самогона из деревни.
Единственный "грех" на земле - это глупость

alexdoe

Цитата: ГонщикФормулы від 18-04-2024, 13:58:09
Спасибо,теперь разобрался.

добавлено: 18-04-2024, 14:01:13

Этот вариант намного лучше чем создание "новичка" о котором я говорил  :D
Ректифицируй, разводи до питейной крепости.
Добавляй в сортировку хвостов и будет тебе счастье.
Количеством хвостов регулируй самогонный привкус/запах.

Игорь

Нет.
Самогонный вкус и запах определяют не хвостовые примеси, а растворенные в самогоне газообразные соединения серы и азота, которые при ректификации идут не во фракции, а в атмосферу.
Максим, ты сам можешь это легко проверить.
Когда идёт ректификация часа три,  слей из куба грамм 100 навалки, охлади  и сравни с исходной навалкой. Это уже совсем другой раствор.
Кстати, Маковка, модератор ХД из Краснодарского края, рассказывал о такой ситуации.
В начале 2000-х в продаже появилось много палёной водки, люди боялись её пить, и вырос спрос на банальный самогон.
Изготовители палёнки стали терпеть убытки, и нашли выход. Они изобрели фальсифицированный самогон.
Изготовители палёнки ездили по станицам, скупали самогонище повонючей, и бодяжили им свой спирт.

Я клоню к тому, что если нужна лайт-версия самогона, нужно нейтральною сортировку ароматизировать не вонючими отходами ректификации, а натуральным "цельным" самогоном, запах и вкус которого хочется сохранить.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

гуральник

Цитата: ГОГа від 19-04-2024, 06:38:42деревни
А де у на є згадані населені пункти?
Дєрєвні на болотах
У нас села
Чи ти про них пишеш? :D
Любіть життя. Повторення не буде...

vova0869

Та то рiзнi cамогони .

voffka75

Фактично ви обговорювати сучасний спосіб виробництва blended whiskey. Купаж досить чистого зернового спирту (94.8%) та солодового самогону.
Більшість ромів у світі виготовляється також саме так (купаж ромових спиртів з колони та з аламбіку).
Тому цей спосіб має право на життя і в дома. Змішувати спирт з самогоном (не з хвостами). І на скільки я пам'ятаю на зерновому форумі була навіть така тема.

Игорь

Це загальновідома практика. Відходи дистиляційного виробництва йдуть на ректифікацію, отриманий спирт - звісно - не на розпал мангалів йде :)

добавлено: 19-04-2024, 10:25:00

В великому цеху дистиляції заводу Шустов в Великодолинському, поруч з десятком шарантських аламбиків можна побачити невеличку ректифікаційну колону на кількадесят тарілок.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

BazilVV

Цитата: ГОГа від 19-04-2024, 06:38:42держу в запасе бутылку самогона из деревни

Що це за самогон, для чого в село за ним пертися? Це наш спирт-сирець із цукру, вироблений кубовим методом, а хто на що спроможен щей із прибамбасами, там банки-сухопарники і т.д., двійна перегонка, або меласа, на голову обруч надівати треба після неї, далі йде самогон із варення, цукерків і т.д., самі продвинуті роблять із натурпродукту, буряк, яблука-грушки-сливи, зерно. І ніякої РК не треба, тільки куб+змієвик або прямоточник - нагнав чим побільше, марганцовкою очистив, можна вживати  :D.

Сергій Леонідович

Цитата: voffka75 від 19-04-2024, 08:56:14Більшість ромів
:D
Роми, це цигани, може мав на увазі більшість рому?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ГОГа

Цитата: гуральник від 19-04-2024, 08:25:46А де у на є згадані населені пункти?
 Дєрєвні на болотах
У нас села
Чи ти про них пишеш?
Гуральнику, своє повідомлення я писав на російській мові, тому "деревня" і буде "деревня".

гуральник

Гога,  у нас це називається село, навіть на твоїй мові. Дєрєвні на болотах.

ГОГа

Цитата: гуральник від 19-04-2024, 18:11:34
Гога,  у нас це називається село, навіть на твоїй мові. Дєрєвні на болотах.
...хай буде гречка))) село  - так село.

Батарейкин

Цитата: ГонщикФормулы від 18-04-2024, 12:56:55Чтоб получить напиток похожий на самогон, берём например пол литра подголовников, пол литра тела спирта, и пол литра хвостов , смешиваем и получаем продукт, который будет напоминать самогон, при этом приемлемый для питья.
3,14!!!
пробуй!
причем сначало поотдельности
а потом коктейль!!!!!!!!!!!!!

и после такого поста тебя
Spoiler
(нельзя переходить на личности)
[close]
можно считать нормальным человеком?

добавлено: 21-04-2024, 17:10:19

Цитата: гуральник від 19-04-2024, 18:11:34Гога,  у нас це називається село, навіть на твоїй мові. Дєрєвні на болотах.
не зае__-бы_вай!
не нравится не читай....
как хочет так и называет

а то чем занимаешься ты это разжигание националной ненависти....

поэтому закрой рот!!! мы живем в Украине! которая позиционируется как Свободна ДемократЫчна Держава
и каждый может думать и писать по своему!!!!!!!!!!

а за такие выходки как ты несколько раз уже делал - ОБЕЩАЛИ БАНИТЬ!!!  и даже вроде навсегда

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

гуральник

Дійсно:
Цитата: Батарейкин від 21-04-2024, 17:02:41не зае__-бы_вай!
Не хочеш не читай і:
Цитата: Батарейкин від 21-04-2024, 17:02:41закрой рот!
Не хочу  витрачати час на тебе і твої комплекси...
Навколо мене багато цікавого
В моєму оточенні немає місця на тебе
Забуть про мене

Сергій Леонідович

Цитата: Батарейкин від 21-04-2024, 17:02:41а то чем занимаешься ты это разжигание националной ненависти....
не правда! Україноцентрічність не може ніц розпалювать! Природньо розмовляти солов'їною, коли ти народився і виріс в цьом середовищі! Ворожа, російська, мова принесла стільки горя, на нашу любу Неньку, що ї годі говорить! В Херсоні похорон, за похорон, і "ждуни" тільки російською і розмовляють, то що нам робить? Я кожен день в магазині розмовляю з ними Українською, бачив би ти, як їх корчить від цього, просто оргазм отримую!
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SMF spam blocked by CleanTalk