Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Батарейкин

Цитата: Назим від 22-03-2024, 08:46:21сегодня уже брага будет готова(ну может завтра),
если не сгорят... (((((((((
контролируй температуру
на бочку мокрую тряпку
и вентилятор

экстра-быстро! по богатому )))))))))

добавлено: 22-03-2024, 18:02:02

Цитата: ГонщикФормулы від 22-03-2024, 13:52:47Тоесть я могу отлить браги в куб,
не трахайся...
ну про_е_ба___л немного...
это ведь намного меньше чем твои проекты на 3дюйма
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ГонщикФормулы

Батарейкин, колона 3д лает приемлемый спирт. Чего тебе не спится то, завидуй молча))

Gourmet

Не підкажете, чому на щитовій може входити в режим перевантаження реле v protector digitop 40a і вирубається електрика (ричажок на щитку на місці) при навантаженні 2квт теном + ~ 500вт додаткової потужності, тобто орієнтовно 11а споживання?

ДимаС

Від просадки напруги нижче налаштованого порогу, або від завищеної напруги
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Gourmet

Також так думав, але без навантаження 220в, під навантаженням 216в. Нижній поріг налаштований на 182в, пробував опускати ще нижче, безрезультатно.

yrabarskiy

Нащодавно стикався з такою проблемою.  Причина - ослаб зажим  електропідводного з'єднувального дрота на клемнику прилада.
Хмільна вода не приведе до добра!

Батарейкин

Цитата: ГонщикФормулы від 22-03-2024, 18:45:44Батарейкин, колона 3д лает приемлемый спирт.
ну кому и кобыла невеста )))
Цитата: ГонщикФормулы від 22-03-2024, 18:45:44Чего тебе не спится то
уже не помню...

Цитата: ГонщикФормулы від 22-03-2024, 18:45:44завидуй молча))
1- я молча не умею
2-было бы чему завидовать
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Дмитрик

Всім вітання.
Колона 2*,від Вілена,автоматика пандора.
Щось останнім часом через ТСА набігає дуже багато спирту,за один цикл до 1,5 літри.
Охолодження -автономка,температуру не міняв 45-60(вроді,бо давно не заглядав)
Потужність 1720 Вт.
Періодично пропарюю колону.
КОристуюсь колоною вже років 7,насадку не пересипав.
Чи може бути проблема в тому що колона стояла не дуже вертикально???,бо іноді переміщую куб?
Тиск колона держе стабільно(перевіряв на електронному датчику від Ігоря)
При чому набігає при відборі голів,потім за сутки може 150 гр накапати.
Які будут зауваження?

makrak80

Зроби меньш темп. води на виході - меньш плакати , зроби більш - плакатиме більш ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Дмитрик

Це зрозуміло,або температура на виході,або потужність зменшити.Раніше такого не було
І ще питання-якщо верхній захльоб-як довго він збирається вверху колони???

гуральник

60 на виході, то не багато
Думаю, що то захлин, потрібно зменшити потужність тена.
Можна вставити трубочку у вихід ТЗА, а другий кінець у вухо, якщо чути бурління, сильний шум, то зменшуй потужність, колона захлинається. Бажано, щоб трубка провисала, бо можна ошпарити вухо.
Любіть життя. Повторення не буде...

Игорь

По-перше, перевір налаштуванням автономки. Може там налаштовано не 60, а більше.
Якщо все нормально, налаштуй "гарячу" температуру на 3-5 градусів нижче
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

alexdoe

Цитата: гуральник від 07-04-2024, 16:17:51
60 на виході, то не багато
Думаю, що то захлин, потрібно зменшити потужність тена.
Можна вставити трубочку у вихід ТЗА, а другий кінець у вухо, якщо чути бурління, сильний шум, то зменшуй потужність, колона захлинається. Бажано, щоб трубка провисала, бо можна ошпарити вухо.
У Вилена в пандоре есть датчик давления, и у него на ютюб канале видео как определить захлеб по показаниям пандоры
и настроить рабочую мощность.
Точно не помню какое - но думаю тебе(Дмитрик), как владельцу пандоры, будет не лишним освежить память.
Некоторые штуки забываются, когда просто вкл/выкл.
Так что можно и без трубочки.

vova0869

Когда все покупали первою Россу я не понимал что это и зачем . Потом пошла пандора а я ещё думал нужна ли мне РК . А потом ни Россы ни Пандоры .Перед войной купил б/у пандору и был рад . Хлопцi не повторюйти моiх помилок .

Батарейкин

Цитата: Дмитрик від 07-04-2024, 15:53:05КОристуюсь колоною вже років 7,насадку не пересипав.
правильно заданный вопрос - уже содержит в себе ответ

SMF spam blocked by CleanTalk