Автоматика для дистиляції.

Автор SAMSON, 09-05-2022, 18:35:21

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

sanek8198

Цитата: Игорь від 26-05-2022, 11:47:34Номери не ставлю. Бо все народиться одночасно.
sanek8198
Beaton
Гуральник
ДімаС
Виноградарь
Я зможу отримати такий пристрій?

Игорь

Алексей, твой четырех кнопочный приборчик отправляю.
Как ты и просил - без корпуса и без блока питания.
Все провода подписаны. А провод, который идёт к РМ (от оптрона), ещё и с подробностями.
Алгоритм требует проверки! Если что -подшаманим в процессе эксплуатации.
Когда работа ТЭНа разрешена, под экранчиком светится красный светодиод. Это видно на втором фото.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Перед сборкой в корпус проверь провода питания и насоса. Я припаял временные, для проверки их в принципе можно будет оставить, но проверить не оторвались ли в процессе пробных запусков.

Beaton

Цитата: Игорь від 08-07-2022, 19:28:51
Перед сборкой в корпус проверь провода питания и насоса. Я припаял временные, для проверки их в принципе можно будет оставить, но проверить не оторвались ли в процессе пробных запусков.

Спасибо!
Как раз корпус и БП сегодня с места на место перекладывал :)))
Все провода перепаяю заново :)))

Игорь

Все не надо. Провода датчиков температуры и бело-синяя пара оптрона припаяны нормально. Перепайки требуют только провода питания 12 вольт и насоса.

ДимаС

Цитата: Игорь від 26-05-2022, 11:47:34
Ребята, не торопитесь писать новые очереди.
В самом начале развития этой темы появился список из шести человек.
Сообщение № 3 - Сергей Леонидович.
Сообщение № 4  - Samson
Сообщение № 8 - Гарилыч
Сообщение № 9 - Гачок
Сообщение № 10 - DAP
Сообщение № 11 - Дмитрик

Після 12 травня я дав паузу на тиждень, і закупив матеріали саме на 6 комплектів. Перший - херсонський - в резерві. П'ять штук готові, очікую лише на прибуття датчиків температури.
Наступне замовлення прийшло вже аж 21-го (sanek8198), коли плати були вже готові, а я працював з прошивкою. Тому ані sanek8198, ані всі, хто писав після цієї дати, наразі нічого не отримають.

Давайте зробимо так. Витримаємо паузу до кінця травня. Хто надумає та напише тут - той у списку. Першого червня підбиваємо черту і я замовляю деталі. Зборка візьме тиждень, плюс мінус декілька днів. Валера працює швидко.
Додатковий список я поведу в цьому повідомленні, щоб не плодити зайвих.
Тобто, хто хоче - просто напишіть про це. Я сам додам строку в цей список. 
І ще. Назва. Я вже втомився писати Прилад чи Пристрій. Допоможіть охрестити новонародженного.

Номери не ставлю. Бо все народиться одночасно.
sanek8198
Beaton
Гуральник
ДімаС

Виноградарь

Ігоре, мені вже під цю автоматику Олексій зварив дефлегматора, джин закінчується, руки чешуться, став злий на весь світ вже без творчої складової у теперішніх реаліях - треба реабілітуватись як джиновар на новому рівні, тому пишу щоб знав що чекаю, як певно і інші, це рішення.
Розумію що у розробці більш складна система зараз у тебе, але якщо може треба авансом зробити оплату - готовий проплатити, якщо це посприяє пришвидшенню, бо рішення готове та як я розумію треба його виготовити.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Игорь

Діма, я дерусифікуіав прошивку :) та готую тобі посилку.
Вже на останньому етапі знайшов, що десь я лишив "креп" замість "міцн", але виправляти зараз не буду, бо неодмінно ще знайдеться що виправляти. Лишу на наступний раз.
Коротенька (на 16 хвилин!) інструкція під спойлером, україномовну прошивку прикріплю згодом. Вона повністю аналогічна руськомовній п'ятій версії.
Spoiler
[close]

Сергій Леонідович

Сподіваюсь, що і я своєї дочекаюсь  :)
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Игорь

Неодмінно. 
Доречі, я вже не пам'ятаю кому вже відправив, кому ще ні.

sanek8198

Цитата: Игорь від 03-09-2022, 11:23:29не пам'ятаю кому вже відправив
В мене ще нема :)

ДимаС

Моя автоматика вже по місту катається, чекаю від пошти інфо про прибуття...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Игорь

Цитата: sanek8198 від 04-09-2022, 07:30:39
В мене ще нема :)

Якщо ціна 3000 грн не лякає, до кінця тижня спробую зробити.
Це з урахуванням трьох датчиків температури. Якщо датчики маєш, якщо вони не потрібні, мінусуй з суми по 150 грн за кожен.
Тільки попрошу половину авансом, ба треба все купляти, потрібні обігові кошти.

Игорь

Зауважу щоб не було казусів.
Зараз я комплектую всі прилади, що товаришують з вайфаєм, датчиками з кольоровою термоусадкою. Це особливі датчики, вони дуже добре працюють з малюками та іншими фанкойлами але не працюють з Росами.
Зворотній варіант працює, тобто датчик від Роси підходить для роботи з Фанкойло - малюками.

sanek8198

Цитата: Игорь від 05-09-2022, 08:34:32ціна 3000 грн не лякає
Мені б номер карти дізнатись. Можна і не до кінця тижня, можливо трохи пізніше. Мені головне, щоб пристрій був взятий в роботу і не було поспіху.

BazilVV

Цитата: Игорь від 05-09-2022, 08:44:07Це особливі датчики, вони дуже добре працюють з малюками та іншими фанкойлами але не працюють з Росами.

Цікаво.

SMF spam blocked by CleanTalk