Автоматика для дистиляції.

Автор SAMSON, 09-05-2022, 18:35:21

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

SAMSONTopic starter

Цитата: Игорь від 08-05-2022, 22:48:28
На мій погляд, достатньо буде мати ще один датчик та можливість бачити його температуру як мінімум на екрані пристрою.

Так ще трохи і   можливо і автоматику придумаєш для джинноваріння ,було б чудово.

Игорь

Цитата: SAMSON від 09-05-2022, 18:35:21
Так ще трохи і   можливо і автоматику придумаєш для джинноваріння ,було б чудово.
Вона вже пару років існує в одному екземплярі, бо потрапила колезі, від якого не було зворотнього зв'язку. Я не дочекався відгуків, а нещодавно виявилось, що він майже не користувався.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Знайшов тему. Дійсно, два роки минуло.
Ось посилання. Там навідь опис є, і відео, і навіть черга :)
Але я не отримав відгуків на роботу першого екземпляра, і став робити менш новорочені пристрої.

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SAMSONTopic starter

Цитата: Игорь від 10-05-2022, 13:28:33
Знайшов тему. Дійсно, два роки минуло.
Ось посилання. Там навідь опис є, і відео, і навіть черга :)
Але я не отримав відгуків на роботу першого екземпляра, і став робити менш новорочені пристрої.
Фантастичний цей девайс,стільки функціоналу...та навіть резерв,і як це так потихому пройшло по форумі ,але якщо тема відкрита то надіємось на оживлення цієї автоматики ,і як наслідок великий прорив в дистиляції а особливо у джинноварінні,класно ти придумав навіть по часу завершується робота ,блін я в захваті від таких задумів,хотілось би в майбутньому собі  придбати таку автоматику ,сподіваємось ІГОР на твою ласку якто кажуть :),ти тепер вже не залишай  без уваги цю річ  прошу тебе ,а потім запусти її в виробництво черга є(після закінчення війни ) думаю не одна 1000л якісного  дистилята та джина на ній буде зроблено ,треба назву ще придумати це за тобою звісно та й можливо доповнити ще  функціонал ,хоча тут і так хватає всього,але ти це вмієш досконало ,аж дух захвачує за тим спостерігати, як ти вправно все це  з душею майструєш,тримаймося всі ,шануймося разом до перемоги .

Игорь

Валера зараз не дуже зайнятий роботою,  він міг би взятись за ці пристрої для дистиляції.

Сергій Леонідович

Цитата: Игорь від 11-05-2022, 13:09:28
Валера зараз не дуже зайнятий роботою,  він міг би взятись за ці пристрої для дистиляції.
Чудово, підтверужую своє замовлення, тільки зараз неможливо до нас доправить, почекаю скільки треба
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SAMSONTopic starter

Цитата: Игорь від 11-05-2022, 13:00:13
SAMSON, , не пам'ятаю... Ти маєш Малюка?
Якщо маєш, то вже користався їм для керування дефлегматором?

Я знаю, що алгоритм потребує вдосконалення, але без допомоги користувачів це важко зробити.
Коли цей алгоритм буде відпрацьований на малюку, його можна буде використати в девайсів для дистиляції.
Так малюк у мене є ,але бувби дуже радий придбати ще таку автоматику ,чудово якщо Валера має час то замовляю   :).                                       Буду  якраз джин пробувати робити.                    А як ще  на рахунок Роси для ректифікацій ,чи це поки неможливо, вибачаюсь за наглість ,я просто цікавлюсь якщо щось...

добавлено: 11-05-2022, 21:37:50

Цікавить саме  регулювання клапана по шпорі ,це можливо зробити

Гарилыч

Всім доброго вечора. Я теж дуже зацікавлений в такій автоматиці. Якщо можна впишіть будьласка до черги. Дуже дякую.

hachok

DAP

Дмитрик

Вітяння
Тоді і я на автоматику записуюсь

sergeySEZ

Цитата: Игорь від 10-05-2022, 13:18:30
Цитата: SAMSON від 09-05-2022, 18:35:21
Вона вже пару років існує в одному екземплярі, бо потрапила колезі, від якого не було зворотнього зв'язку. Я не дочекався відгуків, а нещодавно виявилось, що він майже не користувався.

Користувався, и хоче продовжити🙂

«Всё есть яд и всё есть лекарство. Только доза делает лекарство ядом и яд лекарством»

sanek8198

Цитата: Игорь від 11-05-2022, 13:09:28
Також хотілось би мати тикий пристрій.

Игорь

Кто готов забрать первый экземпляр из новой серии?
В принципе, все пять почти готовы, но нужны денежки чтобы купить блоки питания и датчики температуры.

SMF spam blocked by CleanTalk