Джин

Автор oleg_n, 12-10-2012, 17:49:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: roust від 25-03-2015, 22:27:58У Львові на ринках є ,ціна по 20-30 гр за літру
Я теж заплатив 20 грн... за 20 грам :)
Але я не сумую. Травникам на ринку теж їсти треба. А мені тих двох пакетиків по 20 грамів доки вистачить. Хочу випробувати новий девайс для джину.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 25-03-2015, 22:47:55новий девайс для джину.

а на какой конструкции?

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

roust

Цитата: Игорь від 25-03-2015, 22:47:55випробувати новий девайс для джину.
Вітання.Якщо не секрет,чи можливо, хоч приблизно довідатися про цю державну ТАЄМНИЦЮ.
Слава Нації,смерть кацапській федерації.

Игорь

где-то выкладывал. Не помню где...

Игорь

Цитата: roust від 25-03-2015, 23:03:54Якщо не секрет
Де я і де секрет? Мабуть ми живемо в різних вимірах і не перетинаємось.
Скороварка, сантиметрів 30 трубки д.45 вертикально. Зверху від неї вниз йде прямоточний конденсатор-охолоджувач.
Вертикальна труба зверху має фланчик-заглушку. Через неї вставляється картридж - чулок з нержової сітки д.40 висотою сантиметрів 25. В нього планується засіпати травки-ягідки. Але мабуть не сухі, в свіжі, або розмочені.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 25-03-2015, 23:16:41Скороварка, сантиметрів 30 трубки д.45 вертикально.

а у меня 75см д50 !!!
фотал днем неудачно... фотки не могу найти. а сейчас лень собирать конструктив!
как то попозжее выложу!
в принципе вот с просто приляпаным дефлегматором.
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,3224.msg98978.html#msg98978

кстати стоит пустая и с прямоточником устойчиво!

а для джина что лучше прямоточник или дефлегматор?

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

APTEM

ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

IgorKip

Игорь, А сеточка для набивания сухих ингридиентов, без настаивания?

grofer

Зробив свій перший Джин по схемі від Гог-Магог
Розвів до 45* - помутнів, довів весь обєм до 46 (долив 200 мл спирту) - джин став прозорий.  :)
Поставив в темне прохолодне місце де 16* тепла. Тільки що глянув, а він знову мутний....  :( :o >:(
Так і лишати?

APTEM

Як нагріється, буде прозорий ;), Тим більше коли тоніку дол'єш він знову мутніє :D .
Вже коштував?
Я свій нікуди не ставив, він одразу "в діло" пішов :D

grofer

Цитата: APTEM від 02-04-2015, 08:25:55Вже коштував?
Вчора пару стаканів з тоніком 1 до трьох, і пару чистого.  :)

Швидкість відбору була 1 літр в годину (приблизно)
І на відміну від Гог-Магога, відбирав по 1850 мл, бо починало підсмерджувати гумою так як у Олежища.

APTEM

Ти спробуй не до гуми, а раніше.
Спочатку цитрус з ялівцем, а потім іде коріандр. Не треба чекати, трохи аромату коріандру і досить. Буде  багато хвостів але Джин виходить ЗОВСІМ інший

добавлено: 02-04-2015, 08:41:48

Перепрошую, ти робив все окремо, тоді мої рекомендації не тобі.

ГОГа

Весьма странно. У меня никогда не мутнел. Но это хорошо, что мутнеет - значит много эфиромасляной составляющей. (или что-то с водой - я обычно беру или малятко, или миргородскую негазированую)
Когда рзбавляю тоником 1/3 или 1/2 или 1/1 то отмечается как-бы голубоватое сияние. И еще : я обычно свой джин делаю порядка 45% .
При отгонке  - отгоняю отдельно можжевельник и отдельно тмин, кориандр и цедра лимона. Гоню до тех пор, пока идет запах "без тряпки", убираю из отбора грамм 50 "голов". Гоню и то и другое с травой.
Готовый продукт хранится на балконе - там температура примерно +10. Не мутнеет.
И вот еще : даже потом, после отбора основной фракции ароматного спирта, начинает отдавать травой, тряпкой, но запаха резины НИКОГДА не было...
Единственный "грех" на земле - это глупость

grofer

Цитата: Гог-Магог від 02-04-2015, 09:00:07но запаха резины НИКОГДА

В мене попугай, в ньому аерометр. Якщо нюхати розтерті краплі на долоні, то не чути, а якщо аерометр, то є запах резини, не чорної а щось між латексом і покришкою   :D
Цитата: Гог-Магог від 02-04-2015, 09:00:07или что-то с водой
джерельна, накип в чайнику відсутній.
Цитата: Гог-Магог від 02-04-2015, 09:00:07Гоню и то и другое с травой
Теж з травою, тільки коріандр і інше  запакував в марлевий мішок, щоб на дні не пригорів.

voldemar

А якщо трохи доробить (за умови повернення до початк.стану)жінчину скороварку,та причипити до неі скляний холодильник,як думаєте можна нормально джин перегнати?

SMF spam blocked by CleanTalk