Дистиллятор "Кабачок" повышенной производительности

Автор hachok, 02-05-2015, 14:17:49

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

hachokTopic starter

царга 750 мм , під'єднаня до куба і холодильника до царги молочка din 50,
підключення води виводи 1/2''
утилізує в мене на водопроводі 12 квт без проблем, для автономки при 12 квт вже вода на виході 65*
продається БЕЗ термометра, краника, латуних колінок тройкіка і "ялинок".

Пар спиртовый идёт в  межстеночном пространстве, там же и намотана трубка с хладагентом.

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Игорь

Конструкция недоработанная. Никак не используеся глухой внутренний объем. Если его использовать, можно обойтись без тоуб диаметром больше 52-го. И если еще отказаться от ненужной верхней молочки, вполне можно уместиться в 2 тысячи сегодгяшних гривень.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

hachokTopic starter

Ну, я готовий найти 2000 грв. ) і потратити їх, а ти Ігор готовий підтвердити свої слова ділом?

ЗІ якщо візьмешся до роботи я б спочатку хотів, уточнити конструкцію ( дороблену) ))

gasblender

hachok,
Spoiler
мы ж не в детском саду, чтоб на "слабо" брать... Дёшево это...
[close]
И самовар у нас - электрический, и сами мы - довольно неискренние.

ГОГа

Цитата: hachok від 02-05-2015, 14:44:37
Ну, я готовий найти 2000 грв. ) і потратити їх, а ти Ігор готовий підтвердити свої слова ділом?

ЗІ якщо візьмешся до роботи я б спочатку хотів, уточнити конструкцію ( дороблену) ))
Spoiler

Hachok, не смеши меня и форумчан : "уточнить конструкцию" :D :D :D - интересно, как ты ее "уточнишь" после Игоря?  :D :D :D
И второе : не дури и не повторяй моих, например, ошибок : не фиг сомневаться в способностях того, кто съел в нашем деле не собаку, а целую свору собак и тем более, навязывая ему свою " помощь", пусть даже и в деле, которое дбудет делаться для тебя. Это все равно как полководцу удельный князек будет говорить : возглавь мое войско, но я перед битвой я хочу обсудить детали ее проведения, дабы ты не накосячил.
[close]
Единственный "грех" на земле - это глупость

hachokTopic starter

ой) які класні метафори, ну кожен думаю в міру свого світогляду)

по перше я к людина яка готова, як виявилось, потратити гроші, маю право дізнатись що куплю
по друге уточнення особисто я мав наувазі, наприклад "добав мені додатковий штуцер для термометра"
по трете особисто я якщо щось кажу, то значить що я це готовий підвердити ділом (або міняю свою думку з вибаченнями перед опонентами)

ЗІ метафори про князька і полководця субєктивна думка людини, яка би так робила сама, і в доному випадку ніякого відношення не мають до менее

Игорь

Готов, но после львовской встречи, в начале июня. Я меня сохранились расчеты и эскизы дистиллятора на 13,5 киловатт (три фазы, на каждой 4,5 киловатта). Не помню точно, габарит вроде был высота 700 диаметр 40 или 42.
Рассчитал, сварил, продал без предварительных испытаний - не было возможности разогнать такую мощность. Обещал, если что, вернуть бабки или переделать. Прошло 3 года, человек на связь ни разу не выходит. Значит или спился нафиг, или все работает.

hachokTopic starter

Домовились), раді такої справи я готовий почекати.
Після зустрічі поговорим про виготовлення!

зі якщо є можливість побачити єскізи раніше, і оброговорити додаткові "штуцери-отвори" буду вдячний )

добавлено: 02-05-2015, 15:47:32

ну всетаки дуже хотілось бо побачити калькуляцію пана бам50!!! вдруг вона ще менша виявиться або значно швидша в виготовлені))

Игорь

hachok, ти плануеш їхати на львівську зустрич?

dimonarti

А хочу спросить, вес какой этого изделия, думаю 6-8 кг нержавейки, не более
У каждого свои проблемы: у кого-то хлеб черствый, а у кого-то бриллианты мелкие.

hachokTopic starter

Так звичайно)) враховуючи що мені дорога 20-30 хв займе))))

добавлено: 02-05-2015, 16:28:14

приблизно 9.5 кг ( з тройнічками кутниками ітд )

ГОГа

Spoiler
Hachok, не обижайся, возможно мы таки не правильно друг - друга поняли. Просто пойми, что если делается  конструкция Игорем, то в нее добавлять практически ничего не надо, мало того, он сам задаст тебе вопросы, и даже те, о которых ты не подозреваешь, но которые важны в конструктиве.
[close]
Единственный "грех" на земле - это глупость

hachokTopic starter

Друже і ніразу не сумніваюсь в Ігорі)), але я знаю себе і свої потреби !!! точно краще за інших , і приварене маленьке вушко з отвором ( яке до основної конструкції не має ніякого відношеня) може мені значно спростити життя

Игорь

Цитата: hachok від 02-05-2015, 16:22:58приблизно 9.5 кг ( з тройнічками кутниками ітд )
За таку кількість металу ціна 3500 адекватна. Але використання найбільш вагомих по масі та по вартості п'ятдесятих кутників, зайвої молочки,  переходів діаметров не має стосунку до функціоналу.

hachokTopic starter

да)) права модера круто))) ціла сторінка пізнавального тексту пропала))

ну після слів Ігоря, саме добивати лежачих))

пан Дельта) і пан Бам50 як казав герой мультіку "бабслей дело принципа", потратьте ще чуток часу і викладіть Ваші калькуляції даного виробу, треба ш народу розібратись))
ху из ху

SMF spam blocked by CleanTalk