Обсуждения по автоматике *** Pandora - LITE***

Автор chelovechik, 14-08-2014, 22:40:49

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

grofer

Деколи є бажання знати чи залітала дельта під час ректифікації?
Можлиіо винести на екран кількість зескоків дельти, тобто скільки разів система зупинялася і чекала.?

chelovechikTopic starter

grofer, А зачем? Что это даст? Главное снизить скорость в нужный момент.....

grofer

Я з графіком відбору про залітання майже забув. Але буває, що з охолодженням дефлегматора бувають проблемки  :)
От сьогодні захожу,  а там з ТСА капає. Дельта 9. Пандора чекає (ЖД). Тиск 430мм.
От стало цікаво який раз було залітання дельти, можна по швидкості відбору вирахувати але з графіком мені не так просто все це зробити (по графіку одне зменшення після залітання інше)

До чого це я:
На цей момент в моєму розумінні про якість спирту, - без залітання спирт супер, а після декількох скачків дельти вже не то. (ІмхО) ;)

grofer

Ще одне бажання.
Можна зробити щоб в режимі ПРОДУВКА захист не спрацьовував по датчику Т6? Інакше він під час ректифікації від аварії не спасає. В мене під час Продувки температура деколи залітає аж до 72 градуси.Тому мушу в настройках аварій ставити 75, інакше продувка не відбудеться.
А раз у мене в настройках 75, то під час ректифікації виникаючі проблеми минають цю аварію, і в разі проблем з охолодженням автоматика вирубається тільки після підняття тиску до 600мм.
Можливо під час продувки виставляти в насторйках інший показник аварії Т6? ...

chelovechikTopic starter

grofer

Цитата: chelovechik від 01-08-2015, 16:32:59
grofer, А куда ты его притулил?

На вихід води після Дефлегматора.
Напір води я регулюю так, щоб на Т6 було біля 50 градусів. Розхід води менший.
Якщо дати напір на всю, то проблем немає.

grofer

Цитата: grofer від 01-08-2015, 16:25:26Можна зробити щоб в режимі ПРОДУВКА захист не спрацьовував по датчику Т6?

За добу два рази була аварія по тиску, все із-за того що я поставив Аварію Т6 72 на майбутню продувку. Ставив 62 для роботи колони, потім забуваю мінити на 72 для продувки, і на оборот  >:(

Завдяки втрат по спирту з ТCА, процент спиртуозності в кубі з 84% став 89%. >:(

Думаю не важко контроль по датчику Т6 відключити під час продувки.

В мене чогось в системі охолодження дефа появляється повітря, це при малій швидкості руху води в ньому, і вода витискається з системи....
Мотор, що качає воду, приблизно такий:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

chelovechikTopic starter

grofer, Я планирую убрать этот режим из автоматического алгоритма. А вынести отдельным пунктом ПРОДУВКА!

grofer

Тільки не розривай їх по часу.  Або дай вибір Окремо чи відразу після хвостів.

chelovechikTopic starter

Цитата: grofer від 29-08-2015, 14:37:51
Тільки не розривай їх по часу.  Або дай вибір Окремо чи відразу після хвостів.
ок
Будет выбор и отдельный пункт!

grofer

Знов аварія під час продувки. Процес перервався і вся сивуха впала в куб.
Цитата: grofer від 01-08-2015, 16:25:26Можна зробити щоб в режимі ПРОДУВКА захист не спрацьовував по датчику Т6?

chelovechikTopic starter

Поступило предложение от одного из коллег изменить завершение работы.....

После отбора тела переходим по Т1 на отбор хвостатого спирта , затем по т1 завершаем отбор спирта и переходим в режим стабилизации , на XX минут из меню. После этого полный останов.

Режим продувка сделаем отдельным пунктом меню .....

grofer

Цитата: chelovechik від 18-10-2015, 16:33:14затем по т1 завершаем отбор спирта и переходим в режим стабилизации
приблизно 500 мл спирту в каналізацію.

chelovechikTopic starter

Цитата: grofer від 18-10-2015, 16:40:37приблизно 500 мл спирту в каналізацію.
А я думал что она застрянет в насадке.  Вытеснив сивуху вниз.

grofer

Цитата: chelovechik від 18-10-2015, 16:42:58застрянет в насадке.  Вытеснив сивуху вниз.
:) а потім в каналізацію, - бух! :)

SMF spam blocked by CleanTalk