Обсуждения по автоматике *** Pandora - LITE***

Автор chelovechik, 14-08-2014, 22:40:49

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Delta

Цитата: grofer від 18-10-2015, 16:40:37приблизно 500 мл спирту в каналізацію.
Не будь жадібним...я так роблю постійно, але в мене, в каналью йде 0,7 - 0,9 літри :( :( :(
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

ГОГа

Единственный "грех" на земле - это глупость

chelovechikTopic starter

Скажите мне пожалуйста , у вас что насадка в колонне сухая после ректификации????

ГОГа

..мокрая : в прямом смысле -я ее пропариваю

APTEM

Извините, работаю не на "Пандоре"... Сегодня промыл насадку спиртом... Потихоньку отжал до 98,3 в кубе, потом работа на себя 30-45мин и выкл.
Итого - "вонь" от насадки просто капец, буду пропаривать перед след. процессом, помимо того, потери спирта 0,5-0,8 л.

Результат: спирт потерял, время не сэкономил :(
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

chelovechikTopic starter

Цитата: grofer від 18-10-2015, 16:53:06а потім в каналізацію, - бух!
Значит натыснешь кнопку продувка.   :D :D :D :D

Delta

Цитата: Гог-Магог від 18-10-2015, 17:09:34.. И зря
Гог-Магог, у каждого свои тараканы в голове  :) :D
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Al.Wikk

Крайних 8-9 ректификаций заканчивал работу на 98*С, потом на себя 30мин и слив. Запаха от насадки у меня нет. Потери спирта, понятно, есть

Vita brevis, ars vero longa, occasio autem praeceps, experientia fallax, judicium difficile

grofer

Цитата: Al.Wikk від 18-10-2015, 17:29:14Крайних 8-9 ректификаций заканчивал работу на 98*С. Запаха от насадки у меня нет. Потери спирта, понятно, есть

При 98 до півтора літра, -бух! :)
Моя насадка після продувки не пахне нічим. Тільки що закінчив переробку хвостів після попередніх РК, плюс 10 літрів хвостів після джину та хвости після абсенту з чорною олією!!!!
Запаху в насадці немає, хіба ледь відчутний (дуже потрібно принюхатися) запах після олії з полині.

Игорь

Цитата: APTEM від 18-10-2015, 17:18:11Итого - "вонь" от насадки просто капец
Так и должно быть. Спирт аыдавил сивуху в нижние сантиметры насадки, после остановки львиная ее доля стекла в куб Запах снизц насадки остался, но правтически весь столб насадки чист и законсервирован чистым спиртом.
Ни в коем случае не парь насадку, по крайней мере снизу вверх! Ты размажешь эти остатки сивухи сз нижних сантиметро по всей насадке и они передадут привет следующему процессу ректификации.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ГОГа

Spoiler
поскольку не совсем в тему, то в спойлере
Я всегда отжимаю до-суха и пропариваю в конце ректификации снизу-вверх. Мало того, при следующей ректификации даю проработать на себя минут 20-25, останавливаю подачу энергии и ливаю все в куб, после чего начинаю полный цикл ректификации. Я очень чувствителен к ствухе и на спирте получаемом ее не ощущаю.
[close]

grofer

Рекомендація для тих хто часто експериментує з настройками, або проводить ректифікації одну за одною.
Вимикайте перед початком роботи Пандору з розетки, щоб відкинути глюки які можуть виникнути при короткочасному пропаданні світла та частому колупанні в мізках Пандори.

Якщо є можливість, то користуйтесь тільки пультом.Бо тепер холодно,  на вас є всяка одежа, далі статика і може бути глюк.

grofer

Коли нові можливості появляться в Pandora - LITE?

Наприклад Продувко-промивка. Тільки я б хотів максимальний час збільшити до півтори години.

grofer

Цитата: chelovechik від 20-12-2015, 19:08:42
grofer, Напиши конкретно что надо сделать и не пиши что у тебя есть парогенератор и прочие яйца. Пиши чётко.  Блин...... Завтра перезвоню....

Можливо режим поодувку змінититак, щоб починалася так як є, а закінчувалася через годину-півтори. І обовязково процес продувки відєднати від аварії по Т-4,5.
я на продувку ставлю каністру 5 літрів. При самому гіршому самогоні, в каністру натікає 4 літри. Деколи всього пів літра. Я б в настройках виставив час за який моя дюза дасть 4 літри і мав би спокій.

chelovechikTopic starter

grofer, Как он сейчас работает? Напиши: начинается тогда , потом то , затем это...  А надо : начинается тогда , делает то , потом это , заканчивается так и тд. .

SMF spam blocked by CleanTalk