Дистиллятор "Кабачок" повышенной производительности

Автор hachok, 02-05-2015, 14:17:49

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

sknus

Delta

Цитата: Povorot від 07-11-2015, 11:17:08А зимою як? Не замерза в трубах, коли не працює?
Як що у системі є циркуляційний насос, і він підключений до мережі, то нічого не замерзне...Колись у 2010 році автономна ситема охолодження  працювала бездоганно...і лише, коли було мінус 20*С, а я був на роботі, і відключили світло на дві години, то все те, що на вулиці - замерзло на кістку...Я думав, що й насосу кірдик...але я помилявся...насос не згорів (був підключений у мережу постійно, і після замерзання)...То після відігрівання, (через добу) все запрацювало знову...тільки один шланг прийшлося міняти...Десь писав про це...чи у нас, чи на ХД :(
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Батарейкин

а чем можно сконденсировать 30кВт подводимой мощности?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Dedok56

Misьko

Теплообмінники котлів миють звичайною соляною кислотою, розведеною до 5-6%, все інше - понти, для того щоб зняти з клієнта чим більше каси. Кислота, яка продається в господарських магазинах має десь 35-36% з огляду на папери, які до неї дають. Стандартні пластинчаті теплообмінники зроблені з нержавіючої сталі і спаяні латунню. Промивати можна навіть звичайним моторчиком від пральної машинки. Пристрій, яким користуються сантехніки, має насосну частину частково з пласмаси, частково з кераміки і коштує більше 200 євро. В мене є, можете присилати, промию за могоричЬ))😂

SMF spam blocked by CleanTalk