Сливка

Автор Misьko, 28-08-2016, 19:59:28

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

MisьkoTopic starter

Запустив другу закладку, продукту дуже мало, але запах самашедший.
На смак  :D  різкувате, може тому що ще тепле...
Тільки б не зіпсувати.

Dedok56

Цитата: Misьko від 12-09-2016, 23:55:51На смак    різкувате
Головы надо хорошо отбирать-иначе да, рiзкувате... :)

самвидат

Цитата: Misьko від 12-09-2016, 23:55:51
Запустив другу закладку, продукту дуже мало, але запах самашедший.
На смак  :D  різкувате, може тому що ще тепле...
Тільки б не зіпсувати.
Пробувати треба починати хоча б через  3 дні(бажано ще пізніше)!
"продукту дуже мало"-який приблизно вихід з 10 кг сливи?
Рекомендую ще спробувати зробити собі ракію клековачу."Ракия клековача это сербская интерпретация джина"
На пляшку шлівовіци добавити біля 20 зернят ялівцю і витримати скільки стане терпіння :D

MisьkoTopic starter

Вихід зможу порахувати, як все пережену. Нічого додавати не буду, хочу позібратися як довести до пуття найпростіший варіант. Вихід не може бути великий, бо в сливках мало цукру.

самвидат

Цитата: Misьko від 13-09-2016, 11:23:10Нічого додавати не буду
Я пропонував як варіант для попробувати-зробити так лише одну пляшку :D
Те що вихід не великий це і так зрозуміло :'(

MisьkoTopic starter

Розділив на дві частини.
1. Розвів до 15° і запустив другу перегонку. Як не вийде - продам нафік.
Голів багато, з запахом хвоста. Я не вмію описувати запахи і визначати речовини за описом запаху на форумі. Ідея Винокура,  про покупку всяких супутніх речовин по 1 літрі  і потім розділі на 5-10 грамові зразки, як на мене, була конструктивною. Здається Ігор пропонував щось подібне раніше, але власне це не суттєво. Я не знаю як пахне ізоамілол, і навіть не пробуйте мені пояснити як.
Дайте понюхати. Думаю є доцільним  створення  альбому запахів.
Результатом другої перегонки  не задоволений.
Голови збирав по 30 мл в окремі баночки, сьогодні ще раз понюхав і вилив.
2. Розвів 2-гу половину до 25, запустив процес.

Максим

Доброе время суток! Друзья поделюсь своим опытом производства домашней Сливовицы. Второй год делаю и получаю удовольствие. Друзья и знакомые по случаю стали пить только Сливу. Использую обычную нашу Рідну Садову сливку. (что понял для аромата - слива должна быть только с земли. Аромат СЛИВЫ ПАДАЛИЦЫ настолько насыщает напиток  ::) ). Косточки обязательно вынимаю, и перемалываю сливу на мясорубку. 30 кг слив на 100 литровую бочку. Засыпаю сливы в бочку и ставлю ее на солнышке, 2-4 дня слива начинает бродить. Сок садится на дно, шапка подходит и появляется запах брожения. На четвертый день добавляю сахар 6 кг., и воду (книжка пишет 19 литров на 11 кг слив). Переношу бочку в тень и ждем, минимум три недель (в 2015 бродило 6 недель - думал уже не дождусь). Отфильтровав сливовое вино через мешок для стирки перегоняю на обычном кубе с электро тэном на 2.5 квт. Первый перегон 12 литров 65^ (подгорания нет). Второй перегон с медной насадкой 7,5 л. 85^. Головы снимаю по запаху (нравится не нравится).даю отдохнуть продукту недели две и потом уже понижаю градус сырой водой со скважины. Результат отменный, как чистой так и после настоя на дубе. 

SMF spam blocked by CleanTalk