Оформление напитков

Автор Бандерівець, 06-12-2012, 00:53:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

VINOKUR

Цитата: crofNN від 30-01-2017, 17:00:07"безнасінних" дуже "ріже вухо"

Мені теж не особливо це слово подобаеться, але в цьому і фішка мого бренді, а замінити це слово можна тільки кишмишом.
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

Yarda

Цитата: luubek від 30-01-2017, 15:45:28
Цитата: самвидат від 30-01-2017, 12:29:38Я мікроелектронщик та єкономіст :D від філології теж далекий :D
Якщо ви далекий від філології, то не давайте порад в цій галузі. Бо я хоч і електронщик, але не далекий від філології.  :)
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%96_%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_-%D0%BD%D0%BE,_-%D1%82%D0%BE
Із того, що наведене, випливає  таке.
Бренді витримано діжкою (що зроблено - дієприкметник).
Бренді витриманий (яку має відзнаку - прикметник). Міг бути червоний, синій чи ще якийсь. А він просто витриманий!
Бренді створено невідомо ким.
Бренді створений Винокуром (Винокурнею Діамант)
Наше дело правое!

perkoljator

Цитата: crofNN від 30-01-2017, 17:00:07Як на мене, то "безнасінних" дуже "ріже вухо".
Никто ни кого не режет.  А всего лиш правильно подчёркивает качество сырья из которого был изготовлен продукт.
Цитата: crofNN від 30-01-2017, 17:00:07Це дійсно важливо вказувати?
Своего рода маркетинг.
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

самвидат

Цитата: luubek від 30-01-2017, 15:45:28Якщо ви далекий від філології, то не давайте порад в цій галузі. Бо я хоч і електронщик, але не далекий від філології.  :)
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%96_%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_-%D0%BD%D0%BE,_-%D1%82%D0%BE
Я далекий від філології за освітою :D а так, то закінчив ураїнську школу(їх було у той час лиш 4 на все місто), тато був філологом, працюю хоч і технарем,але робота пов'язана з журналістами, і часто і їх доводиться правити :D а віки цитувати тут на форумі мабуть усі вміють :D

добавлено: 30-01-2017, 18:07:58

Цитата: Yarda від 30-01-2017, 15:00:10
http://raduga-nte.de/index.php?nma=astudium&fla=stat&cat_id=19&nums=226
це я читав, але це стосується російської мови, як українською( за сучасними стандартами) нічого не знайшов-можливо і так як в російській, а можливо і ні :D

luubek

Цитата: самвидат від 30-01-2017, 18:03:41а віки цитувати тут на форумі мабуть усі вміють
Цитувати Вікіпедію усі вміють, але не усі можуть зрозуміти, що там написано. :) Ви не зрозуміли, що безособове слово ЗРОБЛЕНО відноситься не до слова БРЕНДІ, а до неназваної особи яка виконала цю дію. Тому неважливо якого роду слово БРЕНДІ. Безособові слова не змінюються за особами й числами, а також за родами.
Вченість, що не переварена думкою — даремно втрачена праця. Думка яка не спирається на вченість — небезпечна. (Конфуцій)
Важко сперечатися з всебічно неосвіченою людиною. :)

самвидат

Цитата: luubek від 30-01-2017, 19:12:50
Цитата: самвидат від 30-01-2017, 18:03:41а віки цитувати тут на форумі мабуть усі вміють
Цитувати Вікіпедію усі вміють, але не усі можуть зрозуміти, що там написано. :) Ви не зрозуміли, що безособове слово ЗРОБЛЕНО відноситься не до слова БРЕНДІ, а до неназваної особи яка виконала цю дію. Тому неважливо якого роду слово БРЕНДІ. Безособові слова не змінюються за особами й числами, а також за родами.
на відміну від вас, я все чудово зрозумів, а от ви як раз уважно читати не вмієте-навіщо ви мені це пояснюєте???я ніяких претензій до ваших безособових слів не мав,а навпаки запитував як краще-зроблено чи зроблений?!!! це yarda був невдоволений!Та й взагалі навіщо цей спір, і чого зразу так сприймати це "в штики", это что юношестский максимализм или комплекс неполноценности? мене більше цікавило якого роду бренді в українській мові-чоловічого, середнього чи і так і так можна?

Дед Пихто

Не мучайтесь. Пишите на русском, который вы все прекрасно знаете и владеете.  А то ваша переписка- цирк на дроти. Языка не знаете, и что то доказываете друг другу. Вы ещё скажите, что польское выражение "нарази" имеет к украинскому языку какое нибудь отношение. После 1991 года украинский язык уничтожен и заменен суржиком. И точка. Пишите как хотите, хоть "пальта", блин.
"Помилуйте... раз

Сергій Леонідович

Цитата: Дед Пихто від 31-01-2017, 13:20:26Не мучайтесь. Пишите на русском, который вы все прекрасно знаете и владеете.  А то ваша переписка- цирк на дроти. Языка не знаете, и что то доказываете друг другу. Вы ещё скажите, что польское выражение "нарази" имеет к украинскому языку какое нибудь отношение. После 1991 года украинский язык уничтожен и заменен суржиком. И точка. Пишите как хотите, хоть "пальта", блин.
Тема об оформлении напитков,а не о твоих домыслах по поводу Украинского языка!
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

самвидат

Цитата: Дед Пихто від 31-01-2017, 13:20:26
Не мучайтесь. Пишите на русском, который вы все прекрасно знаете и владеете.  А то ваша переписка- цирк на дроти. Языка не знаете, и что то доказываете друг другу. Вы ещё скажите, что польское выражение "нарази" имеет к украинскому языку какое нибудь отношение. После 1991 года украинский язык уничтожен и заменен суржиком. И точка. Пишите как хотите, хоть "пальта", блин.
Рассуждения человека(это тоже под вопросом) без роду без племени :D А вы хоть какой то язык знаете?судя по всему ни русского ни украинского :D

Dudley

Перши проби...! Дали буде...! :)

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

VINOKUR

Цитата: Kroll13 від 02-02-2017, 22:19:26Перши проби...! Дали буде...! :)

Якщо пляшки призначені для пересилання, то їх потрібно наливати повніше, так вони менше хлюпати будуть і прівлікать увагу  ;) :).
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

Yarda

На фоне более темного напитка лучше смотрится.
Наше дело правое!

zx7

аргонно дуговая любой сложности

Dudley

Вова, вони робилися для Тебе! :)

SMF spam blocked by CleanTalk