Неприятные случаи которые произошли с нами

Автор Бандерівець, 30-06-2011, 21:23:38

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Misьko

Цитата: 4udak від 21-06-2017, 21:36:01сбрось тел в личку
Написав.

З моєї практики. Бар'єр аж ніяк не заважає приладам горіти.

Наскільки серйозне твердження про те,
що нульовий дріт заземляється на трансформаторі? 
що нульовий дріт заземляється на деяких стовбах, які йдуть до споживачів?

Я знайшов якусь хрєнь, схожу на фільтр,вона, хрєнь,  була включена між фазою і нульом в пральній машині. Може є сенс втулити її на вхід РОСИ?

4udak

Misьko,
Эта штука защищает сеть от помех стиральной машины. 
Особенного смысла для тебя в ней нет
Хай у наших ворогів у горлі пір'я поросте!

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

4udak

Сергей Леонидович,
:) :D
Пальцы большин в телефон не помещаются.
Хай у наших ворогів у горлі пір'я поросте!

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Игорь

Мисько, посылка уехала, в ней - фильтр от стиралки, как на твоем фото, но на ток до 16 ампер.
Упс... мову переплутав... переключаюсь :)
Підключи через нього свій кіловатний мотор. Навіть якщо причина проблем була у поганому контакті нуля на стовпі, фільтр не завадить й не нашкодить. Їсти він не просить й багато міста не займає.
Що будемо робити з горілими дзвінками? Будеш надсилати, чи вирішиш проблему на місті? Не бачу сенсу ганяти їх через пів країни щоб замінити резистор чи кондер.
Можу дати зрозуміле пояснення як, що, й в який послідовності робити. Одночасно попрактикуюсь в українському правописі. :)
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

DimkaZho

Апшипся

Delta

Цитата: DimkaZho від 23-06-2017, 07:33:14А почему не хотите поставить фильтр от дизеля?
DimkaZho,
Spoiler
вообще то речь идет за сетевые фильтра... ::) ::) :)
[close]
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

DimkaZho

Упс. Я перепутал с другой темой где обсуждали фильтр нбк (((

Delta

Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Микола Григорович

Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

Misьko

Цитата: Игорь від 22-06-2017, 21:16:09Що будемо робити з горілими дзвінками? Будеш надсилати, чи вирішиш проблему на місті? Не бачу сенсу ганяти їх через пів країни щоб замінити резистор чи кондер.
Ігор,
Я вже їх вислав, вони на новій пошті в Одесі на 20-му складі, відправник - Пасічник Р.Я.
Є надія що слідуючого разу ближчим часом не буде, і в нас будуть якісь цікавіші теми для співпраці, механічно поміняти на платі деталь для мене не проблема, треба тільки мати ці деталі і розуміти, що не нашкодиш цим втручанням. Зараз під'їду на базар, розберусь з тим де продають резистори і конденсатори. Заземлення вчора зробив, нуль з землею ще не з'єднував.

DimkaZho

Игорь

Цитата: Misьko від 23-06-2017, 10:20:41нуль з землею ще не з'єднував.
Не роби цього. Або роби заземлення, эквівалентне заземленню на підстанції - штук 20 штирів на відстані метр один від одного, а нульовий дріт вводу міняй на дріт з перетином не менше за його  перетин на воздушці.
Бо якщо будуть проблеми з контактом нуля на підстанції, твоє заземлення візьме на себе його функції. Весь нескомпенсований нульовий струм мікрорайону потече з нуля воздушки по твому вводу на твоє заземлення.  Якщо фази навантажені нерівномірно, цей струм може сягати сотень ампер. Воно тобі треба?

Може я помиляюсь, я сантехнік, з ПУЕ знайом мало, але технарська чуйка каже, що цього робити не треба.

Игорь

Помиляюсь. Все навпаки. ПУЕ забороняє заземлення корпусів обладнання без його занулення. Тобто, якщо ти зробив власне заземлення, його обов'язково треба з'єднувати з нулем  до лічильника. Без цього використання такого заземлення може бути небезпечним.

SMF spam blocked by CleanTalk