Насадка - медные кольца

Автор Зет/vovan, 04-10-2015, 19:15:27

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

vova0869

А еще чистят медь бардой.

oleg_n

Цитата: Игорь від 12-12-2017, 09:52:52Или буро-красный?
Ты забыл про валентность. А она у меди переменная.
ну  это да.   надо  бы  разобраться    какой  оксид  меди  нам  нужен  на  насадке  ::)   и  как  его  получить ?  хотя  если  засыпать  чистую  насадку -  то  потом   она  покрыта  как  раз  бурокрасным  налетом.
Веду  здоровый  образ  Жизни -
Пью  из  чистых  стаканов
Курю  на  свежем  воздухе

Guralnik

Цитата: фотограф від 12-12-2017, 09:12:53конденсація у мідній зоні

Конденсація навпаки, повинна бути не в мідній зоні, а в холодильнику з нержавіючої сталі.

Игорь_Днепр

Цитата: Guralnik від 12-12-2017, 11:39:01Конденсація навпаки, повинна бути не в мідній зоні, а в холодильнику з нержавіючої сталі.
ещё можно первый перегон делать на меди, а заключительный на нерже
ДУБОВАЯ ЩЕПА в НАЛИЧИИ

Я не знаю когда ТОЧНО день самогонщика, но я ТОЧНО знаю как его отметить.
Людина не скотина-більше відра не вип'є.

oleg_n

Цитата: Игорь_Днепр від 12-12-2017, 13:15:19
Цитата: Guralnik від 12-12-2017, 11:39:01Конденсація навпаки, повинна бути не в мідній зоні, а в холодильнику з нержавіючої сталі.
ещё можно первый перегон делать на меди, а заключительный на нерже
а  смысл? Оптимальный  вариант     медная  насадка  в   восходящей  трубе  и  нержовый  холодильник -  ну  или  медный холодильник  луженый  оловом  внутри.

Шлем  медный  тоже  круто -  но  для  большинства  неподъемно по  финансам.

фотограф

Цитата: Guralnik від 12-12-2017, 11:39:01

Конденсація навпаки, повинна бути не в мідній зоні, а в холодильнику з нержавіючої сталі.
Хто сказав?

oleg_n

Цитата: фотограф від 12-12-2017, 13:23:28
Цитата: Guralnik від 12-12-2017, 11:39:01

Хто сказав?

наверное  тот  кто  не  хочет  пить  ярьмедянку  вместе  с    дистиллятом :D

фотограф

Цитата: oleg_n від 12-12-2017, 13:25:56наверное  тот  кто  не  хочет  пить  ярьмедянку  вместе  с    дистиллятом
Ну а підкріплені аргументи, сам казав - хімія наука точна, пам'ятаю, спочатку синьою ваткою шугали, потім концепція змінилася - брудний палець...
Особливо мені байдуже, але тут скрізь формули та спектрограми, тому питання вважаю не розкритим. Абсолютно без шуток.

Guralnik

Цитата: фотограф від 12-12-2017, 13:23:28Хто сказав?

На форумі вже сотню раз про це обговорювалося.

Игорь_Днепр

Цитата: oleg_n від 12-12-2017, 13:20:23а  смысл?
смысл такой, что если нет в аппарате восходящей трубы
я тут после нового года хочу сделать новую для себя конструкцию, так там восходящей не будет
ДУБОВАЯ ЩЕПА в НАЛИЧИИ

Guralnik

Чим більше намагаюся розібратися по міді, тим більше виникає нових питань. У кожного колеги своя думка з цього питання, потрібно прийти до спільного висновку і поставити жирну крапку.
Хтось допоможе з хімічним питанням, хтось проведе експеримент, а комусь вдасться зробити лабораторний аналіз. Для цього ми тут і зібралися, щоб вирішити це питання, це не тільки цікава тема, але і корисна, так як може врятувати чиєсь здоров'я.

Игорь_Днепр

Цитата: Guralnik від 12-12-2017, 13:40:54потрібно прийти до спільного висновку і поставити жирну крапку.

добавлено: 12-12-2017, 13:47:44

2 вечные темы для обсуждения
медь vs нержа
дистиллят vs спирт
:D :D :D
ДУБОВАЯ ЩЕПА в НАЛИЧИИ

Guralnik

Потрібно що б хтось поставив завдання, що і як потрібно робити з приводу експерименту з міддю.

фотограф

Цитата: Guralnik від 12-12-2017, 13:36:56На форумі вже сотню раз про це обговорювалося
На жаль, в нас тут  аргументи різні, он Ігор приводе приклад Індії та молока у мідній каструлі, тут можна ще приписати російського ( Ігор пробач :) що такий приклад ) Оніщенко, котрий не дозволив  виробникам на расії мідні чани для пармезану ставити... А у Швейцарії, на заводі у Грюйері сир варять у мідних казанах, не знаю, що там у Італії, мабуть теж...   Так що "сотню разів обговорювали" вибач, не аргумент.
Більш того, багато сирів не мають право носити певну назву, "без мідного присмаку"

voffka75

Шлем  медный  тоже  круто -  но  для  большинства  неподъемно по  финансам.
[/quote]

А от нержового шлема будет тот же эффект? я имею ввиду в плане парциальной конденсации?
если допустить, что "медный вкус" дистиллят будет получать в другой части аппарата, к примеру при первичном погоне на медном потстиле, или остальные части аппарата (кроме холодильника и шлема) медные?

SMF spam blocked by CleanTalk