куплю НБК.

Автор valera732004, 22-12-2018, 20:26:15

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

valera732004Topic starter

куплю НБК потужністю до 3 квт. в повному комплекті і без проблем.дякую

Микола Григорович

Сам зроби. Дякую :D :D :D :D
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

Батарейкин

Цитата: valera732004 від 22-12-2018, 20:26:15і без проблем.
а разве такие бывают?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Цитата: Батарейкин від 22-12-2018, 21:15:19
Цитата: valera732004 від 22-12-2018, 20:26:15і без проблем.
а разве такие бывают?
[/quote
якщо ректифікаційні колони бувають такі значить і нбк повинні такі бути

Батарейкин

Цитата: valera732004 від 22-12-2018, 21:19:21якщо ректифікаційні колони бувають
а разве такие бывают?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Цитата: Батарейкин від 22-12-2018, 23:41:37
Цитата: valera732004 від 22-12-2018, 21:19:21якщо ректифікаційні колони бувають
а разве такие бывают?
я користуюсь РК вже 3 роки працює в місяць 20днів поки проблем не було навіть тен ще рідний.

добавлено: 23-12-2018, 10:42:19

Цитата: Микола Григорович від 22-12-2018, 20:54:23
Сам зроби. Дякую :D :D :D :D
Рк робив сам крім СПН і автоматики .але на жаль на даний час це не можливо.Алергія на зварку .болгарку.

Игорь

Не дождался... Ну да, любое терпение имеет предел.

Валерию НБК нужна не под РК, а для получения конечного продукта. И он задал в личке столько вопросов, что я не нашел времени на них обстоятельно ответить, а отвечать чтобы отмахнуться я не умею. Да и судя по вопросам, нужно не отвечать, а начинать рассказ от печки.

Предлагайте, коллеги. Я - пас.
До Нового Года не успею, а дальше уже взял авансы и  заказал заготовки на царги укрепления.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Цитата: Игорь від 23-12-2018, 10:56:28
Не дождался... Ну да, любое терпение имеет предел.

Валерию НБК нужна не под РК, а для получения конечного продукта. И он задал в личке столько вопросов, что я не нашел времени на них обстоятельно ответить, а отвечать чтобы отмахнуться я не умею. Да и судя по вопросам, нужно не отвечать, а начинать рассказ от печки.

Предлагайте, коллеги. Я - пас.
До Нового Года не успею, а дальше уже взял авансы и  заказал заготовки на царги укрепления.
та чому від пічки я постійно читаю форум і маю деяке поняття в даній технології.і питання я вам задавав такі тому що бачу що ви постійно удосконалюєте НБК що отримувати як можна чистіший продукт на виході.але якщо ви не знаходите часу на запитання то приходиться вихдити з того що є .

Игорь

Я не буду розголошувати конкретику з приватних повідомлень, але запитання, що я отримав, дали мені підстави вважати, що треба "від пічки". Але в такому разі спілкування візьме більше часу, ніж виготовлення НБК. Спілкування - це розкіш, але таку велику розкіш я не можу собі дозволити.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

d_k

Цитата: valera732004 від 22-12-2018, 20:26:15куплю НБК потужністю до 3 квт. в повному комплекті і без проблем.дякую
Не совсем понятно что имеется в виду под "без проблем". Из своей практики скажу, что самая большая проблема в НБК Игоря это её пользователи)))))). Да в самом начале, когда информации было мало, были некоторые проблемы. Сейчас оценивая свой 1,5 годичный опыт пришел в выводу, что после появления режима А5 в новой прошивке, все остальное целиком и полностью зависит от пользователя НБК. Нежелание или невозможность обучится пользованию НБК сведет на нет все её преимущества. В этом случае кубовый способ самое то.
PS. Это моё личное мнение и оно не претендует на истину в последней инстанции)).

Да кстати, если кто не заметил, выбора по НБК как то не наблюдается и не предвидится...гыгы. НБК без полноценной автоматики я вообще не считаю за НБК, как впрочем и РК без автоматики. Спать спокойно когда НБК Игоря работает не самое последнее её достоинство.

Цитата: Игорь від 23-12-2018, 11:50:24
Я не буду розголошувати конкретику з приватних повідомлень, але запитання, що я отримав, дали мені підстави вважати, що треба "від пічки". Але в такому разі спілкування візьме більше часу, ніж виготовлення НБК. Спілкування - це розкіш, але таку велику розкіш я не можу собі дозволити.

Ігор мені не потрібно було це все розсусолювати ,я прекрасно розуміє що крім відповідей вам ще потрібно працювати.я просто хотів почути конкретику по тих запитаннях що задавав.(на жаль листа не зберіг).є питання і є проста  відповідь так ні і все а чому це вже інша справа.я розумію і бачу по форому що ви завжди свої відповіді обгрунтовуєте .але на даний час мене більше інтересує просто тільки не чому а чи буде і що потрібно.просто якщо час від часу встаєш на граблі при покупці товару то і хочеться почути відповіді на деякі запитання.от з недавніх прикладів теж знайомий взяв НБК  .ПЕРЕД ПОКУПКОЮ продавець розказував підключиш настроїш і все працює без твого втручанні.так не тут то було сидить біля апарату і постійно щось регулює.а продавець розводить руками в мене все працює добре це в вас проблеми як не з напругою то з брагою то з подачею то з температурою.

добавлено: 23-12-2018, 12:39:55

Да кстати, если кто не заметил, выбора по НБК как то не наблюдается и не предвидится...гыгы. НБК без полноценной автоматики я вообще не считаю за НБК, как впрочем и РК без автоматики. Спать спокойно когда НБК Игоря работает не самое последнее её достоинство.

от ви і самі відповіли на питання по НБК що значить без проблем.

d_k

Цитата: valera732004 від 23-12-2018, 12:37:34є питання і є проста  відповідь
Задай эти вопросы здесь. По поводу простых ответов.....я думаю это не всегда возможно, т.к. неизвестен твой уровень понимания тех же ответов.

Цитата: d_k від 23-12-2018, 12:42:05
Цитата: valera732004 від 23-12-2018, 12:37:34є питання і є проста  відповідь
Задай эти вопросы здесь. По поводу простых ответов.....я думаю это не всегда возможно, т.к. неизвестен твой уровень понимания тех же ответов.

от наприклад наскільки чистий продук виходить після НБК простої і нбк з  укріпленням.поясню. мені потрібен самогон на разі я переганяю два рази щоб отримати якісний а це час і затрати по енергії.було запитання чи потрібно пиногаситель.і ще декілька на жаль зараз я не памятаю тому що це було десь тиждень тому.

d_k

Цитата: valera732004 від 23-12-2018, 13:04:49от наприклад наскільки чистий продук виходить після НБК простої і нбк з  укріпленням.поясню. мені потрібен самогон на разі я переганяю два рази щоб отримати якісний а це час і затрати по енергії.було запитання чи потрібно пиногаситель.і ще декілька на жаль зараз я не памятаю тому що це було десь тиждень тому.
Повторю просто слова Игоря. Он оценил "смердючесть" сахарного самогона  у.е. по убыванию так: куб-100, НБК-50, НБКс царгой-20. Я пробовал самогон после НБК-50у.е., весьма неплохо, но как человек "испорченный сортировкой" перейти на него уже не смогу, как и мои друзья(проверено на 12 индивидумах).
На моей НБК пеногаситель необходим, использую 3 см³ на 220 л браги. В принципе можно обойтись и без него, но это требует лишних движений по браге, так что с пеногасителем проще, тем более что он стоит копейки.
Судя потому, сколько ректификаций ты проводишь в месяц, НБК тебе необходима. Окупишь ты её гарантированно в течении 1 года. Условие одно-научится на ней работать и зависит это только от тебя.

Цитата: d_k від 23-12-2018, 14:02:09
Цитата: valera732004 від 23-12-2018, 13:04:49от наприклад наскільки чистий продук виходить після НБК простої і нбк з  укріпленням.поясню. мені потрібен самогон на разі я переганяю два рази щоб отримати якісний а це час і затрати по енергії.було запитання чи потрібно пиногаситель.і ще декілька на жаль зараз я не памятаю тому що це було десь тиждень тому.
Повторю просто слова Игоря. Он оценил "смердючесть" сахарного самогона  у.е. по убыванию так: куб-100, НБК-50, НБКс царгой-20. Я пробовал самогон после НБК-50у.е., весьма неплохо, но как человек "испорченный сортировкой" перейти на него уже не смогу, как и мои друзья(проверено на 12 индивидумах).
На моей НБК пеногаситель необходим, использую 3 см³ на 220 л браги. В принципе можно обойтись и без него, но это требует лишних движений по браге, так что с пеногасителем проще, тем более что он стоит копейки.
Судя потому, сколько ректификаций ты проводишь в месяц, НБК тебе необходима. Окупишь ты её гарантированно в течении 1 года. Условие одно-научится на ней работать и зависит это только от тебя.

так що з того якщо ніхто не пропонує НБК.напевно всі добре заробили в цьому році і зараз віддихають.

SMF spam blocked by CleanTalk