Вакууматор бытовой.

Автор ramzes55, 20-02-2017, 09:06:18

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Delta

Цитата: ДимаС від 25-01-2019, 23:17:28Объедините плз с этой темой:
ДимаС, темы соединил...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

loban

Был когда-то продал.Долго выбирал перед покупкой.  Основной выбор был на то чтоб подходил под промышленные пакеты. Потому как есть модели которые агрессивно продвигают манагеры но там спец пакет, которые дорого стоят. Потом разоришся на пакетах.

Вот нашел такой был.  Один из самых дешовых

ДимаС

Цитата: loban від 27-01-2019, 14:34:57
Был когда-то продал.Долго выбирал перед покупкой.  Основной выбор был на то чтоб подходил под промышленные пакеты. Потому как есть модели которые агрессивно продвигают манагеры но там спец пакет, которые дорого стоят. Потом разоришся на пакетах.

Вот нашел такой был.  Один из самых дешовых

Сейчас автоматически откачивает воздух и запаивает

Отправлено с моего BKL-L09 через Tapatalk

Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

YURIY 79

Подходит для маринадов?
Каждый имеет право настаивать на на своем !
Лично я настаиваю на рябине.

loban

там надо смотреть есть разные модели. по памяти вроде была там трубка для отвода жидкости, я просто маринад не вакуммировал

Олежище

Расскажу свои впечатления, мне в подарок достался вакууматор в ценовом диапазоне, от 700грн, на Али столько же. Бастурма, колбаса, лимоны, без проблем. Но, вакууматор в этом ценовом диапазоне, а на рынке Украины это от 700 до 2000, в зависимости от наглости продавца. Это как старенький жигуль, да едет, но стекло подъемников нет, кондиционера нет, АБС нет....  Всё что свыше и более разумно, от 100юсд. Желательно иметь сухопарник, ибо вакуумирование мяса с минимумом сока, подсасывает сок, до дрожи в руках.

ДимаС

Цитата: Олежище від 31-01-2019, 22:16:18
Расскажу свои впечатления, мне в подарок достался вакууматор в ценовом диапазоне, от 700грн, на Али столько же. Бастурма, колбаса, лимоны, без проблем. Но, вакууматор в этом ценовом диапазоне, а на рынке Украины это от 700 до 2000, в зависимости от наглости продавца. Это как старенький жигуль, да едет, но стекло подъемников нет, кондиционера нет, АБС нет....  Всё что свыше и более разумно, от 100юсд. Желательно иметь сухопарник, ибо вакуумирование мяса с минимумом сока, подсасывает сок, до дрожи в руках.
А как его через скхопарник врубать?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 01-02-2019, 22:15:13А как его через скхопарник врубать?
руками.
через шлангочки
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

DAV_1981

Я покупал вот этот
http://s.aliexpress.com/B3AnyYJ3 к нему подходят обычные пакеты. Главная хитрость чтобы максимально хорошо запаковал - пакет должен лишь немного больше продукта быть. Правда на тот момент он 67$ стоил, а мне с купонами 56$ получился...
Краще запитати дурницю ніж її зробити...
Ферменти і піногасник в любій фасовці.

Сергій Леонідович

Цитата: DAV_1981 від 02-02-2019, 21:20:18к нему подходят обычные пакеты
это из-за металлической планки,которая выдвигается?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

DAV_1981

Краще запитати дурницю ніж її зробити...
Ферменти і піногасник в любій фасовці.

фотограф

За наводкою форумчан поліз до китайців  за вакууматором .  Залишилося останнє питання. Безкамерні, з носиком, для гладких пакетів, як у Дельти зелений :), тільки по дешевше - червоний та білий ::). Вони є з стаканом для рідини і без стакана. Стакан потрібен щоб рідина з продукту не лізла у насос (я так розумію) Ті що по дешевше йдуть без стакана, навіть немає штуцерів на задній стінці. Є щось під заглушкою ( таке ж є і у того, що з стаканом) Чи хто знає, їх можна використовувати для вологих продуктів. Я знайшов паспорт на китайській, там намальовано пакувальник, а під ним калюжа. Може там просто  витікає?
[attachimg=1]
[attachimg=2]

chelovechik

в вакууматоре должен быть небольшой лоточек для жидкости с пакетика.

[attach=1]

[attach=2]

либо внешняя банка....

Soyka

От добре, що нагадали про вакууматор!
Десь валяється в гаражі, колись закінчились оті пакети, та й забув про нього.
Спробую хміль вакумувати, щоб в морозилку натоптати потрібними порціями, бо у пет-пляшках трохи не зручно.
Та й багато місця займають.

фотограф

Цитата: фотограф від 11-03-2021, 10:37:52Залишилося останнє питання.
Відповідаю сам собі  :), може кому буде корисне.  Використовувати можна, навіть виробник так вважає,  але не бажано. Вони зробили той "стакан" в середині, біля насосу, але...по китайські. Рідина тупо витікає, під апарат.  Можна переробити і вивести вихідну трубочку за пакувальник, там навіть отвір є з заду,  але все ж бажано вивести дві трубочки зробити якусь герметичну камеру, бо все одне з часом засреться та камера  в корпусі, біля насосу.

відео на англійській про його начинку
Spoiler
[close]

SMF spam blocked by CleanTalk