Помогите выбрать самогонный аппарат

Автор omko, 19-11-2013, 23:04:20

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

voffka75

Я тоже за второй вариант. Раз есть смакуй, надо работать на нем, набивать шишек и формировать собственное понимание, что нужно в будущем из оборудования. Сейчас просто читать, смотреть видео и мониторить продавцов.

фотограф

А я так і не зрозумів, що людину не влаштовує, що не так в напоях . Чи просто хвилює, що народ смакуя не одобрює?

Эко Ранчо

Цитата: фотограф від 05-03-2019, 10:16:45
А я так і не зрозумів, що людину не влаштовує, що не так в напоях . Чи просто хвилює, що народ смакуя не одобрює?

Ох, та чесно кажучи до того як я був не достатньо інформований мене смакуй влаштовував. Але коли я потрапив до цього форуму... почались вагання.
Тут багато людей досвідчених і освічених. Ці люди глибоко розуміють процеси і тонкощі як в хімії так і технології виробництва навіть в промислових категоріях, що створює їм умови для аналізу простих конструкцій. А я не можу ігнорувати критерії істини засновані на їх багаторічному досвіді. Все це надає істотну цінність для новачка.

добавлено: 05-03-2019, 14:01:04

Є така закономірність, в ютубі популярні канали з простою подачею інформації, (маю на увазі про самогон) ця інформація часто помилкова і шкідлива, але ці канали все ж мають феноменальну популярність. Народ хоче простіше. Ось і я не виняток, також спочатку дивився такі канали. Але пізніше я прочитав книгу Дорош & Лисенко і виявив суперечності, це був початок моєї не довіри таким каналам.

огник

Повністю з тобою згоден. Мій перший досвід віскі був за порадами із ютубу, а саме https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=wOdCPVmBwlM . Отримав мізерний вихід СС. Перевів солод. Як виявилось пізніше сусло за рецептом занадто довго вихолоняло і захватило якоїсь "гидоти".
Смерть Пуйлу.

vova0869

Сырьё 50 % успеха ./правильно сброженное / Если брага не получилась ни каким аппаратом не спасти .

SemMan

Цитата: vova0869 від 05-03-2019, 20:16:36
Сырьё 50 % успеха ./правильно сброженное / Если брага не получилась ни каким аппаратом не спасти .

Даже при использовании сахара, есть свои тонкости, не говоря о зерновых и фруктовых
Сколько грабли нас не учат, а сердце верит в чудеса

Cawok78

Доброї ночі! Чи хтось з форумчан має досвід роботи на апараті акваградус де люкс?
Як враження? Чи апарат вартий уваги? Дякую.
Пийте браття попийте

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

makrak80

Cawok78,  Обычный дистиллятор с укреплением ,  бражная или плёночная колона , с паровым отбором . Была у меня примерно такая -продал , имхо шо там ценного . так это куб . Да и дорого дюже . Тут на форуме можно заказать , или найти б\у в половину дешевле .
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

perkoljator

makrak80,  Не трать своё время.
Есть подозрение , что это  двигатель своего железа.
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

Cawok78

Цитата: Батарейкин від 26-03-2019, 02:18:28
наврядли
Наврядли хто має чи наврядли вартий уваги?)))

добавлено: 26-03-2019, 08:53:41

Цитата: perkoljator від 26-03-2019, 08:20:09
makrak80,  Не трать своё время.
Есть подозрение , что это  двигатель своего железа.

Наврядли))))
Пийте браття попийте

Delta

perkoljator, нет...Акваградус находится у тебя  в регионе, а Cawok78, с противоположного конца страны... :)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Cawok78

Цитата: makrak80 від 26-03-2019, 08:06:46
Cawok78,  Обычный дистиллятор с укреплением ,  бражная или плёночная колона , с паровым отбором . Была у меня примерно такая -продал , имхо шо там ценного . так это куб . Да и дорого дюже . Тут на форуме можно заказать , или найти б\у в половину дешевле .
Тобто, якщо не  брати до уваги ціну то апарат нормальний?
Ми з колегою хочемо на  двох взяти. Йому дуже він подобається, а я поки що думаю. Приманює, як ви кажете куб.
Пийте браття попийте

voffka75

Акваградус, Смакуй, Спиртколона, это вообще все одно и тоже или это разные производители? Очень оборудование у них похоже и сайты такие одинаковые, агрессивно неприятные.

Игорь

Без автоматизации нагрева и подачи воды в дефлегматор, это блестящие бесполезные бирюльки, способ хорошо потрахаться и при этом набухаться почти на шару.  Если цель такова – вперед.

добавлено: 26-03-2019, 11:12:01

А вообще,все зависит от того, что ты хочешь этим оборудованием делать, из какого сырья, и, что хочешь получать на выходе.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

SMF spam blocked by CleanTalk