Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 3 Гостей дивляться цю тему.

фотограф

Менше градус - краще смак. Я з діжки  розвожу водою навпіл. А є друзі у компанії - заливають у горлянку, щоб на смакові рецептори не попадало, по звичці з горілкою. Мені аж мурахи по шкірі  від такого вживання.

гуральник

Який градус заливаєш?
І який потім +/- отримуєш?

Я про бочку.)
Любіть життя. Повторення не буде...

oleg_n

Цитата: фотограф від 24-05-2019, 21:10:41
Менше градус - краще смак. Я з діжки  розвожу водою навпіл. А є друзі у компанії - заливають у горлянку, щоб на смакові рецептори не попадало, по звичці з горілкою. Мені аж мурахи по шкірі  від такого вживання.
я абрикотин  всегда  разбавлял до  15%  чтоб  понять  косяки   -  друзъя  мои   просто  насыпали  в  стакан  льда  наливали  абрикотин и ждали чуть  пока  стает  до  половины  уровня  :)
Веду  здоровый  образ  Жизни -
Пью  из  чистых  стаканов
Курю  на  свежем  воздухе

ДимаС

Цитата: ГОГа від 24-05-2019, 20:19:27
Цитата: oleg_n від 24-05-2019, 20:10:30
Цитата: doctor від 24-05-2019, 19:31:56
Я українець ,тому люблю міцні напої починаючи від 40.)
логики  не  вижу вообще  - как  одно  с  другим  стыкуется?
Не ищи логику там, где её нет. Выражение от doctor очень даже подходит выходцу с РФ ( собственно именно  этим они и кичатся).
Напитки крепостью выше 40 % об.любят употреблять многие нации.
Поэтому высказывание doctor-a можно воспринимать исключительно с его ИМХО.
..а doctor-у порекомендую почитать книжку Клиновецької ( у нас на форуме ее выложил дедИгорь):
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,1903.0.html
У кого осталась просьба обновить ссылку Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Отправлено с моего BKL-L09 через Tapatalk

Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

огник

Я розвожу кальвадос із бочки (в серпні буде 3 роки витримки)+- 38 % об. Хоч більшість "дигустаторів"  зупинились на вживанні в "чистому"  вигляді , десь приблизно 60% об.
Пі.сі. після розведення з'являється легеньке помутніння.
Пі.сі.2.Залив 15 літрову бочечку кальвадосом і поставив на витримку, час покаже  ;) .
Пі.сі.3. Віскі після третього року витримки перестав мутніти при розведенні  :o .
Смерть Пуйлу.

ГОГа

http://labspirt.com/Igor/#
Это для ДимаС-а: тут библиотека и соответствующая ссылка в ней на книгу Клиновецкой
Единственный "грех" на земле - это глупость

гуральник

Цитата: VINOKUR від 23-05-2019, 15:43:30Уторы и донца в бочке лучше завосковать
де  можна купити віск,в магазині для пасічників?

IgorKip

doctor, Да
, или на рынке где торгуют мёдом

VINOKUR

Цитата: doctor від 27-05-2019, 12:26:38де  можна купити віск

У нас воск продаётся везде, где торгуют мёдом. Но лучше покупать у самих пчеловодов, чем у перекупщиков  :).
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

Guralnik

Щось я не зустрічав виробників, які заливали в бочки на витримку спирт 40-45% об. За класикою він повинен бути під 70% об.

гуральник

Цитата: Guralnik від 27-05-2019, 15:51:31За класикою він повинен бути під 70% об
Правда потім є ризик,що помутніє при розведенні?

Guralnik

Цитата: doctor від 27-05-2019, 16:32:23Правда потім є ризик,що помутніє при розведенні?

Ніколи такого не помічав, і від інших колег не чув. Навіть якщо і помутніє, дистилят все одно потрібно після витримки та розведення фільтрувати.

oleg_n

Цитата: Guralnik від 27-05-2019, 15:51:31
Щось я не зустрічав виробників, які заливали в бочки на витримку спирт 40-45% об. За класикою він повинен бути під 70% об.
Бредовое  заявление.  в  какой  классике  написано  заливать 70% ? Производители  заливают  по  регламенту  и  ГОСТАМ   под  каждый напиток  свои  регламенты  и  ГОСТы.

Spoiler

Guralnik

Цитата: oleg_n від 27-05-2019, 17:15:04в  какой  классике  написано  заливать 70% ?

У тій в якій ти нічого не розумієш, в коньячній.
До речі, як там поживає твоя бочка? Так спритно розібрав її, фото наробив, а потім зник. Напевно руки все таки з дупи ростуть, що до сих пір зібрати її не можеш  :D.

oleg_n

Цитата: Guralnik від 27-05-2019, 17:55:27
Цитата: oleg_n від 27-05-2019, 17:15:04в  какой  классике  написано  заливать 70% ?

У тій в якій ти нічого не розумієш, в коньячній.
До речі, як там поживає твоя бочка? Так спритно розібрав її, фото наробив, а потім зник. Напевно руки все таки з дупи ростуть, що до сих пір зібрати її не можеш  :D.

ты  по  себе  видно  судишь  -  ну  тогда  ландо.  я  так  понимаю  твои  познания  в  "коньячной  классике"  базируются  на  википедии  -  только  тут   идиотов    в  большинстве  своем  нету  -  давай  ссылку  на  первоисточник  где  написано  заливать  в  бочку  70%  дистиллят  - или  сдулся  сразу  как  обычно,  поумничал  и  свалил.

ПЫ.СЫ.С бочкой  всё  в  порядке  -  обожжена залит  бурбон  и  уехала  в  погреб на  5 лет.  фото  обжига  и  сборки  я  выкладывал   можешь  моискать  если  руки  не  из  жопы. :D :D

SMF spam blocked by CleanTalk