Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

гуральник

Igor88, я в них майже за стільки  10 л купляв.  :o
Любіть життя. Повторення не буде...

IgorKip

Delta, Да и я хотел тоже самое написать. 800 по ширине высоте самое то.

гуральник

Я би рекомендував зменшити ще в телефоні. Для перегляду непотрібно великого розміру. Дпі можна 72,якщо є така можливість.

Igor88

Ну блін я незнав що то так вийде))) з телефона писав, а що по лакуванню? Хтось вкурсі чи це нормальна практика для бочок? Я знаю воском маслом фарбою ще бачив..але лаком..

Сергій Леонідович

Цитата: doctor від 13-09-2019, 20:33:17
Igor88, я в них майже за стільки  10 л купляв.  :o
коли я купува у них,менше ніж 57 літрів,не було взагалі
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

hachok

коли я собі замовляв бочки, бондар пропонував їх полакувати повністю або торці, лаком на водяній основі, щоб ангели не бухали сильно), але я відмовився, при потребі сам воскою торці

гуральник

Цитата: Сергей Леонидович від 13-09-2019, 23:04:41менше ніж 57 літрів
Менші з відходів . Чого їм пропадати.

Shuller_RM

Привіт!
Чи замовляв хтось бочки від
https://bochkar.com/?utm_source=facebook-instagram&utm_medium=cpl&utm_campaign=AlcoZ&utm_content=35-65-a&utm_term=1080v011
Якщо так, то які враження?

гуральник

А який розмір бочки цікавить?

Shuller_RM

Цитата: doctor від 09-02-2020, 11:55:36
А який розмір бочки цікавить?
15-20 літрів

гуральник

Цитата: Shuller_RM від 09-02-2020, 12:03:4015-20 літрів
Хотів пропонувати олпол,10л по посиланні і олпот десь приблизно в одну ціну, 20л дорожча.

voffka75

Это какая то новая контора. Или какая то старая провела ребрейдинг. Но сайт и название новые.

zava-da

Цитата: arhimed від 02-04-2013, 21:01:08Рекомендую http://www.bochar.biz/podgotovka.html, имею несколько  бочек этого производителя. Хочу отметить сочетание цены и качества, а также выдержка сроков исполнения. PS.это не реклама.
То же не реклама, но не советую. Были серьезные грабли по этому производителю.

огник

Цитата: zava-da від 23-02-2020, 16:32:00Были серьезные грабли по этому производителю.
Брав у нього бочку на 50 літрів, якістю задоволений.  Підкажи кого ти рекомендуєш бо необхідно розширювати "парк"  ;)
Смерть Пуйлу.

zava-da

Цитата: огник від 23-02-2020, 18:00:08Підкажи кого ти рекомендуєш бо необхідно розширювати "парк"  ;)
Некого мне рекомендовать. Все у кого я брал, за последние годы, снизили качество в разы. У только что упомянутого Вячеслава, я последний раз взял 20, 30, 40 и 50-ку.
Все бочки напоминают цилиндры. Не течет только 50-ка. Остальные долго лечил, но вылечил только 30-ку. Текут по донцам и торцам клепки.  Фото я выкладывал. Печальное зрелище.

SMF spam blocked by CleanTalk