Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

voffka75

Так как для виски должна быть уже старая и пользовання, то все равно какой будет обжиг. К моменту заливки виски, степень обжига уже не будет иметь значения.

огник

Виникло питання. Підкажіть який нержавійковий кран можна самому вкрутити в бочку.
Смерть Пуйлу.

Сергій Леонідович

не треба ніякого!
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Гад

огник, чисто нержовий харчовий! в ніякому разі латунь, хром та інше зіпсуєш напій, краще тоді деревяний але його коли будеш заливати на тривалий термін краще замінити чопиком бо може потекти
Цитата: Сергей Леонидович від 11-04-2020, 11:41:14не треба ніякого!
Якщо вже є отвір то для зручності коли готовий напій можна поставити

Сергій Леонідович

Цитата: Гад від 11-04-2020, 11:58:52Якщо вже є отвір то для зручності коли готовий напій можна поставити
на двох діжках позабивав,третю замовляв без отвору

Гад

Цитата: Сергей Леонидович від 11-04-2020, 12:06:18на двох діжках позабивав,
легенько виймаються і ставиться кран на юбілеї та весілля то що треба. В мене діжок штук 15 точно не знаю бо декілька на руках!
З харчової нержі краники супер і не течуть але дорогі що капець

IgorKip

Кран в бочке это зло. Устал твердить.

огник

Бочка ціла, отвору під кран немає.
Смерть Пуйлу.

Shuller_RM

Мав бочку з латунним краном, на вигляд гарно, проте через рік він здох і довелось ставити чопік. Останній раз замовляв бочки без кранів.

Гад

Цитата: огник від 12-04-2020, 07:21:55Бочка ціла, отвору під кран немає.
Той не треба! правильний кран буде коштувати більше ніж діжка!

almar68

Вот такая печаль у меня приключилась с олполовской бочкой. Год стояла с бурбоном, когда треснула- не знаю, этой стороной стояла к стенке. Хорошо хоть напиток не вытек. Позвонил директору Олпол- беспрекословно приняли в ремонт. Бурбон слил, бочку отправил.

vova0869

Ангелы много выпили и передрались аж бочка треснула . :) :) :)

almar68

За год около 3 литров, вроде не должны были передраться :) Условия вроде нормальные: температура от 12 зимой до 22 в жару, влажность 85%. Как сказал Ярема, такое иногда случается.

Сергій Леонідович

Цитата: almar68 від 31-07-2020, 20:56:54Вот такая печаль у меня приключилась с олполовской бочкой
У меня тоже самое,но я не догадался им звонить

almar68

Позвони Яреме Федоровичу. У меня приняли сразу.

SMF spam blocked by CleanTalk