Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

moh1971

Цитата: 2beer від 25-10-2020, 10:19:08только с мощностью поаккуратнее нужно...
Это точно.Как то раз я не рассчитал.Бросил шланг после холодильника в мойку.Пары не успевшие сконденсироваться вспыхнули от довольно далеко горевшей конфорки.Мойка горела как вечный огонь.

Микола Григорович

Цитата: nabat від 24-10-2020, 10:50:43зараз продукт почав набувати якогось їдкого(головного) запаху
Не знаю, як в кого, а мій перший спирт з колони з керамзитною насадкою вважався мені ідеальним, потім почав вловлювати якісь не приємні смаки і аромати, забив мочалками -- якши ;) Потім теж завоняло.  І так вже 11 років постійно щось періодично приходиться покращувати :D :D :D
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

BazilVV

Цитата: Микола Григорович від 25-10-2020, 15:52:06Не знаю, як в кого, а мій перший спирт

Spoiler
Миколо, от ти обідився на мене, за моє зауваження, а зараз що написав?
Тема про що (хоть прочитай)? Що ти корисного і повчального сказав у цьому пості?
[close]

Микола Григорович

BazilVV, Я написав, що не виключено, що в пана  nabat покращились органоліптичні здібності. Таке може бути?  :D :D :D
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

Игорь

Цитата: Delta від 25-10-2020, 08:25:17Представляю такое действо во дворе шестнадцатиэтажки... :D :D
там ещё проще. На балкон.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

nabat

Цитата: Игорь від 25-10-2020, 16:44:46ещё проще. На балкон.
Та було вже подібне))...будинок старий(австрійський) комунікації відповідні((, якось з необережності вилив гарячий кубовий залишок в раковину :-[ прибігає згори згори сусідка(пенсіонерка з 3-го поверху я на 1) питає чи ми нічого не фарбуємо >:( кажу ні. Тоді вона заявляє що знає цей запах- так смердить коли варять наркоту!!! І показує на квартиру навпроти а там квартиранти ( студенти якісь смугляві іспанці чи португальці хз) каже буде викликати поліцію :angel: приїхали служителі обшманали невинних студентів :-,стукали до мене я не відкрив , сказав що пізно діти вже сплять в мене все ОК . Заіграло тоді ... нормально. Тепер стрьомно лишній раз барду вилити без палєва)) а ви про подвір'я , балкони.)))

Anti8Topic starter

Подскажите, может есть решение.
Т.к. напор воды в 9 этажке постоянно прыгает, может можно поставить какой то редуктор,
только перед краном с которого идет вода на охлаждение РК,
Понятно, что воды нужно немного, есть ли какие то решения?
Автономка в многоэтажке как то не очень и по оъему и по шуму, да и нет ее.
Донбас - це Україна!

ZSerje

Мембранный редуктор давления, погрешность 5%. Стабильнее наверное нет.
https://www.valtec-kiev.com.ua/membranniy-regulovaniy-reduktor-tisku-valtec-vt-085-n.html

komarova

Цитата: ZSerje від 18-11-2020, 12:08:28Мембранный редуктор давления
нифига он не помагает, давление все равно скачет. На дефе +/- 5градусов. Пока фанкоил с бачком не поставил, сейчас +/- 0,1градуса.

ZSerje

Цитата: komarova від 18-11-2020, 12:22:51нифига он не помагает, давление все равно скачет.
Это про мембранный или поршневой. Какой точно, уточни.

Delta

Цитата: Anti8 від 18-11-2020, 11:38:15Автономка в многоэтажке как то не очень и по оъему и по шуму, да и нет ее.
А зря ты не хочешь. Самая простая автономка для РК (до 2кВт легко) делается из наружного блока кондея с вентилятором, плюс насосик (у меня был циркуляционный, для отопления) и плюс емкость литров на 5-10 и ВСЁ! Плюс зимою бесплатное отопление.
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

moh1971

Цитата: Anti8 від 18-11-2020, 11:38:15Автономка в многоэтажке как то не очень
Самое простое и надежное решение ,мембранный  насос с регулятором и канистрочка с унитазным клапаном.
Давление супер стабильное.

DAP

Цитата: Delta від 18-11-2020, 15:02:08
Цитата: Anti8 від 18-11-2020, 11:38:15Автономка в многоэтажке как то не очень и по оъему и по шуму, да и нет ее.
А зря ты не хочешь. Самая простая автономка для РК (до 2кВт легко) делается из наружного блока кондея с вентилятором, плюс насосик (у меня был циркуляционный, для отопления) и плюс емкость литров на 5-10 и ВСЁ! Плюс зимою бесплатное отопление.
Посоветуйте насосик, пожалуйста. Хочу сделать такую систему только вместо наружного блока будет конденсатор от промышленной холодилки.

makrak80

Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

moh1971

Цитата: DAP від 18-11-2020, 15:49:28Посоветуйте насосик,
Если китаец,то лучше возьми на 80w,будет тише.

SMF spam blocked by CleanTalk