Зерновое сырьё

Автор Delta, 15-06-2011, 18:36:14

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

гуральник

Цитата: Сергей Леонидович від 31-03-2022, 19:35:18робив і 40 кг. нема різниці,
Незнаю, що ти саме мав на увазі коли писав про 40 кг, я теж затирав 25 . Але щоб ошпарити  40 кг зерна, потрібно влити 160 літрів кипятку.
Любіть життя. Повторення не буде...

Сергій Леонідович

Цитата: гуральник від 31-03-2022, 19:51:35Незнаю, що ти саме мав на увазі коли писав про 40 кг
40 кг зерна
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

andy

Цитата: alexdoe від 31-03-2022, 18:11:53если к вам ходит новая почта или какие то перевозчики
Спасибо. Если б ходили перевозчики, мы тут типа как на острове, шо маємо з того і робимо.
Когда выход на материк будет не известно..
Цитата: Сергей Леонидович від 31-03-2022, 19:35:18можу дать пачку, на 50 кг зерна вистачить, треба буде більше, дам більше
Принято, возможно брат на днях ехать будет в город. Созвонимся в общем. Дякую.
Деньги под ногами, сумей поднять.

гуральник

Сергій Леонідович

Бердик

Доброго ранку! Ребята вопрос имею. Из только что собранного зерна я так понимаю солод делать нельзя, а как крупу или муку его можно зеленым солодом осахарить? Всем добра.

makrak80

Зелений солод має діастатичну силу більшу від білого , тому їм можно оцюкрювати все що має крохмаль ... Але він має специфічний запах , я б сказав - на охочого ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Бердик

Это понятно. Колона исправит. Дякую.

гуральник

Цитата: Бердик від 27-07-2022, 13:14:05Колона исправит.
то має бути спирт?
тоді для чого робити солод?
купити ферменти

sergeybb

Цитата: Бердик від 27-07-2022, 08:57:30Из только что собранного зерна я так понимаю солод делать нельзя
Чому не можна? Свіже зерно теж проростає, вийде зелений солод. На валки пшениці дощі лили с неділю, так проростало прямо в колосках.

Сергій Леонідович

Доброго дня, колеги! Постало питання: хтось знає норму додавання доксіцикліну в зернову брагу? Буде ХОС на кодзях. Дякую

гуральник

Якщо мені не зраджує память, то дві пігулки на 25 л.
Амоксил 1 пігулка , якщо1000

makrak80

Сергей Леонидович, на кодзі не треба докси ... Це якщо ферменти то можно дати , а на кодзі він не потрібен від слова - зовсім...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

DAP

Підтверджую. Тиждень назад поставив крупу на прострочених на рік кодзі. Політ нормальний. Діжку попередньо продизинфікував відходами ТСА.

alexdoe

Я добавляю диоксициклин самый дешёвый - Дарницкий беру по 16-17 грн 10 капсул , добавляю из расчета 1 капсула на 10-15л (не кг) браги. Пропорции по добавлению брал с грейнвайна. Кодзи и двухлетние использовал, с поврежденной упаковкой. Работают. Условия хранения - банка от детского питания, комнатная температура. Сейчас ферменты, потому что кодзи очень дорого.

SMF spam blocked by CleanTalk