Малюк та Карлсон. Останні зміни.

Автор Игорь, 14-05-2022, 11:49:14

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ivan_fd

Ігор, доброго вечора.

Як будете мати вільний час, подивіться в ПЗ Дуплета. Там напутано з аварійними ситуаціями (Alarm).
Щоб довго не писати я зняв відео проблеми.

ИгорьTopic starter

Упс... Я вже це побачив та змінив. Забувся викласти нову прошивку.
Там є зміни. Відтепер це спільна прошивка Дуплета та Фанкойла, бо вони відрізняються лише деякими словами на екрані прилада та в браузері, та різними ключами силової частини. Функціонал однаковий. Викладу вранці.
Якщо треба фанкойла, а прилад вважає, що він дуплет, йому треба написати в браузері не просто його айпішник, а додати /fanc.  Якщо з'єднання проходить через його внутрішню точку доступу, то 192.168.4.1/fanc 
Якщо навпаки, треба додати /dupl
Я зпочатку зробив у інших налаштуваннях кнопку - перемикач, а потім зрозумів, що це зайве. Завжди мати перед носом кнопку, якою ніколи не будеш користуватись, це не розумно.
А ще я обіцяв, але не зробив змогу вибору яка саме половинка закидає інфу на сервер.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ivan_fd

Цитата: Игорь від 30-06-2022, 04:11:06А ще я обіцяв, але не зробив змогу вибору яка саме половинка закидає інфу на сервер.

Мене влаштовує і так, коли дві одразу передаються.
Чи в новій тільки одна?

ИгорьTopic starter

Та вже зробив, тільки не маю можливості ретельно перевірити. Здається все гаразд, але требе перевірити чи по призначенню попадають температури у повідомленнях (охолодження до охолодження, дефлегмація до дефлегмації). Мав шанс зхибити :)
Якщо після перепрошивки твій Дуплет назве себе Наполеоном чи Фанкойлом, не поспішай відправити його на дурку. Набери в браузері звичний айпі та без пробілів додай /dupl
Він перегагрузиться та знов стане Дуплетом.
Тому, хто буде перепрошивати Фанкойли, якщо він назветься Дуплетом, дайте йому після айпі /fanc
Зміни...
Примусова перезагрузка пристрою при зміні через браузер параметрів точки доступу, або параметрів сповіщення скасована.  Нові налаштування застовосовуються АБО одразу, АБО після перезагрузки. Тому, зробив такі сзміни бажано вимкнути і знов увімкнути живлення.

Сповіщення подвоїлось. Подробиці на скриншоті.
[attach=1]
Пендель став копняком (звучить краще) і теж тепер налаштовується окремо для кожної лінії.
[attach=2]

Я дуже вдячний за виявлення недоліків.
З одного боку, сподіваюсь, що тепер все гаразд, з іншого - буду радий якщо щось ще знайдеться. Бо - вже писав - ретельно перевірити кодне сповішення не зможу.
Вилізе - підлікуємо.

гуральник

Налаштування після прошивки зберігаються?
Все буде працювати,чи треба буде налаштовувати  шим і під?
пс. Я про фанкойл запитую.
Любіть життя. Повторення не буде...

ИгорьTopic starter

Налаштування бажано записати. Старі мають працювати як і з старою прошивкою.

гуральник

Прошивати можна і старі версії, без екрана, чи тільки з екраном?
Любіть життя. Повторення не буде...

ivan_fd

Прошив.
Є пару проблемок.

1. Перепутано Охолодження і Дефлегмація. Коли вмикаю "Надсилати повідомлення про дефлегмацію", а охолодження вимикаю, то надсилається з лінії Охолодження. Один раз в хвилину, як положено.
Якщо вимкнути Дефлегмацію, а ввімкнути Охолодження, то надсилається з Дефлегмації, але тільки один раз. Після перезавантаження ситуація повторюється, відсилає тільки один раз. Далі мовчить.
Якщо ввімкнути обидва, то відсилає з двох, з інтервалом між двома 30сек.

2. Проблемка з виводом на дисплей.

ivan_fd

Ігор, доброго дня.
Будете мати можливість виправити, чи ви зараз залізом заняті?
:)

ИгорьTopic starter

Пробач, своєчасно не побачив.чомусь не попало в непобачені повідомлення. Зараз...

ИгорьTopic starter

З відображенням - є певна проблема саме для мене. Існує декілька шляхів підключення в залежності від наявності чи відсутності пароля у роутера, вид його доступності, тощо. Для кожного варіанта - свій шлях відображення, і щоб перевірити кожен, треба прикласти зусиль. Переналаштовувати  роутер, наприклад... Це дещо складно. Тому такі помилки неминучі, але...Але виправні. Зараз спробую.

добавлено: 04-07-2022, 19:21:14

Добре що я зараз зробив для колеги Фанкойла, але не віддав. Зараз пограюсь

ИгорьTopic starter

Погрався нівроку... 5 годин! Але, здається, все зробив.
Іван, подивись будьласка. Я перевірив лише в режимі "фанкойл". Все гаразд. В Дуплеті не перевіряв, лишив тобі :)
Номер версії теж не міняв. Зміню коли все пофіксимо.

ivan_fd

Ігор, привіт.

Прошив.
З дисплеєм все добре.
Відправляє дані з двох половинок, так, як має бути. На ввімкнення та вимкнення половинок реагує нормально.

Помилка тільки в одному - перепутано між половинками "При перевищенні температури на". Ставлю для дефлегмації, а реагує на охолодження і навпаки для охолодження, реагує на дефлегмацію.
"При зниженні після прогріву на" перевірити не можу, поки що.

ИгорьTopic starter

O... a я на це й не дивився. Зараз зроблю.

ИгорьTopic starter

Нова прошивка зі старим номером версії. Єдина відмінність - виправлена проблема з тризначним пін-кодом.

SMF spam blocked by CleanTalk