Помогите собрать колонну

Автор otto, 21-07-2022, 22:09:27

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ottoTopic starter

що описі до тої приблиду було слово спирт? 
Форум лаборатории спиртного »Ректификация »Оборудование*  моя тема ))
Я походу про колону мав писати в розділі про пиво))
- Петро, а Петро, а ти ведро води вип'єш? -Ти що, хіба я кінь? -А ведро горілки? -А хіба я не козак?

BazilVV

Цитата: otto від 22-07-2022, 00:54:32що описі до тої приблиду було слово спирт? 

Мабуть я пяний, ніц не зрозумів ???

hachok

Цитата: BazilVV від 22-07-2022, 00:53:15То навіщо щось доказувати людині, яка знає що і як?
змучився, ремонт в мене)) сижу пью свій джин)) , так от про тему авто, для мене заміна масла виглядає так, позвонив до майстра, мене запитали промарку, тип двигуна пробіг ітд, через 20 хв перезвонили я сказаликоли і куда приїхаті і скільки грошей мати, так от якщо можу зробити джин невже я не можу масло поміняти????

ЗІ і чогось навіть думки не винекло що якщо я можу робити джин, я можу і масло так само майстерно міняти

BazilVV

Да, Юрій, старе злити, викрутити фільтр, закрутити новий, залити нове, все.

І за цю роботу пару кіло ялівцю можна купити!

hachok

Цитата: otto від 22-07-2022, 00:54:32Форум лаборатории спиртного »Ректификация »Оборудование*  моя тема ))
Я походу про колону мав писати в розділі про пиво))
блін ти навіть не розумієш про що я пишу(, ця штука до отримання спирту має таке семе відношення як моторне масло до масла для вакуумної помпи

добавлено: 22-07-2022, 01:10:41

Цитата: BazilVV від 22-07-2022, 01:04:10Да, Юрій, старе злити, викрутити фільтр, закрутити новий,
там було у квитанції кілька фільтрів, якісь марки незрозумілі абрівіатури)))) ну і якщо я сам попіняю масло, а не заплачу за працю майстру, за що майстер купить тоді джин??? ;) ну і навпаки)))))))))

ottoTopic starter

Обережно
Висновки про мінімальну висоту колони, що наведені в цьому повідомленні, є  фантазією автору, вони не мають жодного зв'язку ані з теорією, ані з практичними спостереженнями.
Адмін.

Ок .в 1 пості я написав як я планую зібрати .Кілька постами нижче я скінув картинку з теми http://labspirt.com/forum/index.php/topic,130.0.html   пост 1.Від мого опису , вона відрізняеться тим що до вузла відбору йде труба і завуженя .Я це замінив на 2 царгі .Тут на форумі читав в одній із тем про кількість тт в царзі і залежність їх від висоти царгі .Там було вказано що оптимально 10-15 діаметрів , далі  на 1 тт просто росте висота насадкі .Тобто на 500 мм висоти це 13мм (якщо правильно памятаю ) то вже далі це 20 мм .
Я розумію що у нас тема пішла в бік авто.
Про що я маю розуміти , якщо я тільки почув що це фігня .І ні слова де помилка .На хоумі  наприклад е людина яка на простому апараті з сухопарником отримуе пристой продукт .Якість підтвержуе хроматограмою .І це без царг , і тд .І доступно пояснюе що і як .
Реально 2 людей хоча б дали якусь пораду корисну стосовно нагріву .
Мене цікавили практичні поради по висоті  царг з насадкою ,потужності дімрота .тему створив  саме для цього , бо думав що багато хто живе теж в квартирі і збирав теж колону .Тобто в форматі я робив отак висота була така .Так не роби  тому що відбір замалий буде .Вузол відбору краще такій або такою конструції.
- Петро, а Петро, а ти ведро води вип'єш? -Ти що, хіба я кінь? -А ведро горілки? -А хіба я не козак?

makrak80

otto, друже , якщо царгу хочеш 500 мм , то до неї не треба а ні РМ , а ні манометра . Працюй поки без них , все одне  будеш мати міцний самогон ... А коли разбагатіеш , то придбаеш ще щось ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

vova0869

Золотые слова .А там время покажет.Если нет разницы зачем платить.

Anti8

Цитата: KosKiev від 21-07-2022, 23:11:54РМ 2 це мінімум для ректифіаації.
З власного досвіду.
(в мене спочатку був бісер= симісторн і регулятор, наче б то з стабілізацією, на виході= іноді більш-менш нормальний продукт
...потім.... багато непотрібну... і коли перейшов на Роса, тоді був стабільний РЕЗУЛЬТАТ.
Я навіть не знаю з чим можна порівняти РОСУ -)
По окупності, економії власного часу, дешевизні, надійності,
кількості аварійних ситуацій які вона попередила...
Це просто топ оф зе топ.
//купив сам блок і замінив за 1.5 год. у коробці з РМ2
Донбас - це Україна!

ottoTopic starter

Ок я так розумію що вся суть теми звелася до порад звернутися до виробників або читати форум .Практичної користі нуль.Прохання модеру сайту видалити .

makrak80

otto, яж тобі дав добру пораду . Щоб отримати гарний спирт , треба богато чого зробити , або придбати . А скажімо так - міцний грязний спирт , десь приблизно 90-92% який тхне самогоном - можно без проблем отримати і на короткій царзі вручну ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

DAP

Я вважаю, що почати цілком можна з того, що описав топікстартер. Тільки бери царгу 700-750 мм. Вузол перегородчастий. Деф - дімрот.

Батарейкин

Цитата: alexdoe від 22-07-2022, 00:44:23
Эх Батарейкина не хватает...
чего это?
вот читаю! поражаюсь вашей лояльности ))))
интересно сколько вы ему еще талдычить будете

добавлено: 23-07-2022, 14:48:25

Цитата: DAP від 23-07-2022, 10:10:26Тільки бери царгу 700-750 мм.
и что будет?

все остальные зачем то 1500мм берут

из всех граблей ТС собрал практически все.
разве что не алюминиевый бидон на куб )))))))))

добавлено: 23-07-2022, 14:51:30

ЦитатаДата регистрации:27-01-2014, 14:16:37
Время:23-07-2022, 14:49:23

8 лет ему не хватило понять что такое РК
а вы хотите за два вечера растолковать ))))))))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ottoTopic starter

Батарейкин а не спадае на думку ,що я можу і не сидіти 8 років на форумі))Рега то таке.Я тоді загорівся, консультувався з майстром ..А потім доллар виріс поміняв роботу народилася дітина , помінялися інтереси... і зараз знов зявився інтерес.Я купив вже куб ( тут на форумі  ) і тепер собі вирішив зробити колону .Оскільки у мене е така риса вічно все відкладати і + вічна тема купити подешевше(я ціле життя працюю менеджером ,це вже автоматом просто )тому і створив тему в надії що люди які вже зробили колонну маючи ті сами вводні -стеля 240-+ тен 3 квт ну і вихід на кламп 2* напишуть роби отак  бери таке або хоч читай то з ссилкою  .Бо я знов затяну  це діло і все скінчится тим що прикручу туда дистилятор і буде далі самогон)),

Батарейкин

Цитата: otto від 23-07-2022, 19:16:43Батарейкин а не спадае на думку ,

не спадае ((((

когда я собрался собирать свою колону, то три вечера потратил на эту ветку
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,1393.0.html

была еще хорошая от Игоря, зря ее убили
называлась "малая серия оборудования"

так что ты ее пока поизучай...
а что бы не скучно было ответь хотя бы себе на некоторые вопросы, которые возникают при прочтении первого поста

сейчас продолжу....
а то у вас чего то совсем скучно!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SMF spam blocked by CleanTalk