Как эффективно работать на колоне 3 дюйма

Автор ГонщикФормулы, 19-10-2022, 22:31:51

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

гуральник

Цитата: ГонщикФормулы від 22-10-2022, 08:12:14А почему именно гильза?
Гільза безпечніше. Не прийдеться збирати брагу, чи самогон по хаті...
І в гільзу можна вставляти не тільки термометр а і DS датчик.
Пс. На форумі є пошук вчися ним користуватися, там багато корисної інформації.
Любіть життя. Повторення не буде...

ГонщикФормулыTopic starter

Есть ещё такая автоматика от ребят из Днепра, стоит 6500. Что скажете?

добавлено: 22-10-2022, 08:48:12

Цитата: гуральник від 22-10-2022, 08:29:27
Цитата: ГонщикФормулы від 22-10-2022, 08:12:14А почему именно гильза?
Гільза безпечніше. Не прийдеться збирати брагу, чи самогон по хаті...
І в гільзу можна вставляти не тільки термометр а і DS датчик.
Пс. На форумі є пошук вчися ним користуватися, там багато корисної інформації.

Какая длина гильзы которая у вас установлена?

ДимаС

alexdoe, по опису від автора нічого не зрозуміло про той Pervak. Є досвід? Бо зразу купа питань:
Чи працює воно з відбором по шпорі? Якщо ні, то який алгоритм? (Датчик всередині царги та зальоти температури певно).
Чи встроєний PID регулятор або працює тільки як термореле? Чи є його налаштування?
А Олег Карп це хто, в двох словах можна? Бо я не чуа раніше.

добавлено: 22-10-2022, 09:21:11

Гонщик, не прспішай, доки ти не зрзумієш процес та що має робити автоматика - до цього вона не потрібна, бо знов не те купиш.
Доречі, ти в курсі що під час ректифікації кілька літрів рідини які будуть в колоні розхитають той куб що в тебе є, і майже впевнений що кришка куба буде від цього сіфонити парами спирту наружу, бо на такі навантаження не розрахована.
Для РК куб під заміну. Я не знаю хто з колег ризикує з РК на такому - це небезпечно, бо РК завжди під тиском, на що ті зашібки не розраховані.
У тебе дистилятор в який можна всиавити кільця Рашига чи три мідні тарілки - і отримувати дистилят та спирт-сирець.
Вп'яте тобі інфо щоб подумати ще раз: збирай РК окремо, не з цього дистилятора:
Куб 50л з кеги
Царга 2'' 1,5м
Дефлегматор (конденсатор з ТСА та відборрм по рідині)
СПН 3,5мм травлена від Діогена
Стабілізатор потужності
Автоматика з відбором по шпорі - було б оптимально.

Ось дивись тепер як має бути і що є в тебе. Співпадінь НУЛЬ.

Може що колеги поправлять.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

alexdoe

Цитата: ДимаС від 22-10-2022, 09:05:31
alexdoe, по опису від автора нічого не зрозуміло про той Pervak. Є досвід? Бо зразу купа питань:
А Олег Карп це хто, в двох словах можна? Бо я не чуа раніше.

Привет, это был сарказм.
После того стабилизатора, и описания автоматики " переробка спиртного на спирт у режимі прання" - это цитата из описания автоматики, я бы такую автоматику брать не стал. Хто такий Олег Карп, я поняття не маю. Але судячи по  відгукам на сайті - не сама порядна у світі людина.

Я уже работал на этом кубе и ничего там не сифонит, у меня было все нормально, да, колону подшатывало, но не более.

добавлено: 22-10-2022, 09:49:25

Умничять по поводу правильности куба не буду так как не знаю что правильно а что нет, ваши слова принял к сведению.

гуральник

Цитата: ГонщикФормулы від 22-10-2022, 08:43:07Какая длина гильзы которая у вас установлена?
До середини куба.

Цитата: гуральник від 22-10-2022, 09:50:47
Цитата: ГонщикФормулы від 22-10-2022, 08:43:07Какая длина гильзы которая у вас установлена?
До середини куба.

Ого, а есть такие длинные термометры?

добавлено: 22-10-2022, 10:01:07

Сразу скажу, я у вас все расспрашиваю не просто так, как только доработаю то оборудование что у меня есть, я зделаю спирт и результаты анализов выложу на рассуждение. Первый спирт что я получил на том оборудовании что у меня сейчас я отложил, потом сравним результаты.

добавлено: 22-10-2022, 10:03:48

Я думаю опыт работы а особенно результаты работы на такой колоне будут очень интересны, особенно для тех кто думает какой размер колоны купить. Да и вообще я думаю это будет всем интересно что получится))

гуральник

Цитата: ГонщикФормулы від 22-10-2022, 09:59:07а есть такие длинные термометры?
якщо б ти читав відповіді, переглядав посилання, аналізував прочитане, то не задавав би тупих запитань.

vova0869

Я бы взял перерыв и ответил для себя на такие вопросы .Какие напитки ты любишь и хотел бы делать ?Итерресен ли тебе процесс творчества или это увлечение времени ? Для этого хобби нужно время ,место ,деньги и базовые знания . Я восьмой год на форуме и только сейчас дорос до РК и то лишь потому что знакомый который прерабатывал мои неудачные напитки и отходы больше не занимается этим .

Цитата: гуральник від 22-10-2022, 10:19:45
Цитата: ГонщикФормулы від 22-10-2022, 09:59:07а есть такие длинные термометры?
якщо б ти читав відповіді, переглядав посилання, аналізував прочитане, то не задавав би тупих запитань.

Давай без оскорблений, можно ссылку скинуть и показать какой именно датчик или термометр чтоб я потом опять не купил какую-то хрень?

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

гуральник

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Вот такой, верно? Потому что ещё есть в виде чипа с тремя ножками

добавлено: 22-10-2022, 12:29:04

SMF spam blocked by CleanTalk