Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

perkoljator

Цитата: KosKiev від 05-12-2022, 06:53:49Є генератори які видають правильну сінусоїду. Як перевірити: звичайним індікатором.
Правильность формы синусоиды проверяется  визуально с пощю осцылографа, другого метода пока ещё не придумали.
Если кто знает другой метод--- прошу.
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

Дмитрик

Питання зналося само собою.Представилася моя Пандора  :'(
Спробував підключити при нормальній напрузі-ніяких ознак життя.
Може хто тепер підкаже до кого звернутись.
Ну і тепер потрібна РОСА як повітря.
Не дайте повернутись до державного пойла)))))

KosKiev

Цитата: perkoljator від 05-12-2022, 15:40:27Правильность формы синусоиды проверяется  визуально с пощю осцылографа, другого метода пока ещё не придумали.
 Если кто знает другой метод--- прошу.
Я уточнюю: в Дмитрика напевніше на виході генератора дві фази. ЦЕ можна перевірити індікатором звичайним.
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

ivan_fd

Всі генератори мають на виході правильну синусоїду.
Інакше не може бути. Інше діло, що та синусоїда покрита суцільними завадами, скоріш за все, від системи запалювання двигуна.
В пандорі міг накритися БЖ. Якщо так, то це вам, можна сказати, повезло.

BazilVV

Цитата: KosKiev від 05-12-2022, 17:30:43в Дмитрика напевніше на виході генератора дві фази.

Не вийде із ладу однофазний пристрій, якщо його живлення буде від двох фаз із частотою і напругою  згідно інструкції виробника пристрою.

Игорь

Была одна попытка запустить Росу с генератором, запущенным на природном газу. Сгорела через 10 минут работы.
Сгорел  конденсатор бестрансформаторного блока питания. Сгорел в прямом смысле - с пламенем и копотью. Его убивают короткие импульсы высокого напряженият от системы зажигания генератора.
Была мысль сделать защиту из штук пяти варисторов, но до пробы дело не дошло. 
Суть такой защиты в том, что варистор поглощает те самые импульсы, превращает в тепло, ну а если их сильно много, варистор сгорает, при этом замыкает фазу-ноль,  что приводит к вырубанию автомата.
Варистор сгорает, схема остаётся целой. В Росах последних выпусков варистор уже стоит на плате.
Да, ещё. Про две фазы вместо фазу-ноль - забудьте.
Это может быть важно при запитке от генератора котла, у которого особая схема ионизационного датчика. При ректификации это не имеет никакого значения.
Ещё...
Импульсы помех от генератора могут убить импульсный блок питания, у которого на входе стоят конденсаторы на 400 или 450 вольт и нет симметричного дросселя. Китайцы их часто не ставят, просто закорачивают контакты на плате. Напомню, в Росе сгорал конденсатор на 630 вольт!
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

schr1

Ув. коллеги! Сегодня утром РОСА(прошивка 304) отказалась включаться. Не загорается табло и не включается ТЭН. Игорь вне зоны досяжности, не знаю к кому обратится.

ДимаС

Треба вскривати дивитись, може ти теж з генератора її запускав?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ramzes55

Цитата: schr1 від 07-12-2022, 11:06:42
Ув. коллеги! Сегодня утром РОСА(прошивка 304) отказалась включаться. Не загорается табло и не включается ТЭН. Игорь вне зоны досяжности, не знаю к кому обратится.
Поробуй поменять датчик.У меня такое было,просто вытащи датчик и включи росу.
⚡️ *«Первыми сломались те, кто верил, что скоро все закончится. Потом – те, кто не верил, что это когда-то закончится. Выжили те, кто сфокусировался на своих делах, без ожиданий того, что ещё может случиться»

Игорь

Проверь то, о чем писал Рамзес - попробуй включить без датчиков. Не оживет - присылай. Будет свет - разберемсЯ. Координаты в личке
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

schr1

Пол-кило

Не плюй в колодец- вылетит, не поймаешь.

Дмитрик

Про мою проблему.
Дякую Івану,що взявся за ремонт Пандори.Замінив блок живлення.Але проблема могла виникнути не тільки через генераор,а і через те,що останній час Пандора була в холодному приміщенні.Я якось не подумав,що я не опалював приміщення гуральні.
Але після прочитаного бажання запускати пандору відпало.Буду освоювати метод Кулінара через регулятор потужності.
Генератор на метані працює справно,собівартість до 12 грн за годину роботи

schr1

розкажи,будь ласка, докладніше  про генератор на метані.

Дмитрик

Все просто.На своєму прикладі.Генератор 2500 Вт,пік 2800.Замінив карбюратор (2600 грн Київ,можна найти дешевше)з редуктором.Вони бувають різні в залежності від потужності і типу мотору(обєму двигуна).
Кум(золоті руки)зробив взагалі без всяких примудростів-просто врізав трубку в корпус фільтра повітря.
Підєднуємо шланг з магістралі до редуктора карбюратора(у кума просто одягає шланг на трубку) .ВСЕ.
В моєму новому карбюраторі є клапан в редукторі(ще не перевіряв його).Думаю якщо заглохне генератор,то він відсіче подачу газу.Але я ще не перевіряв цього.
Мій генератор бере разом з опаленням(котел на 2 стоїть)1.200-1.300 куба в годину.Працює рівно.

SMF spam blocked by CleanTalk