Стейк

Автор Олежище, 15-12-2016, 12:16:00

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Vlader

Має добрий вигляд, сподіваюсь буде довго та  бездоганно працювати! 👍👍👍

Delta

Не знаю про стэйк, пока не готовил...скорее всего тоже буду делать в су-виде сначала...тем более, что и Обломофф так делал. Но про выдержку мяса скажу, что делаю последнее время шашлык, просто забрасываю в пакет инградиенты и ваукумирую...и ВСЁ. Мясо лежит потом в холодильнике...Пробовал через сутки, и через две недели готовить...вкус различается в разы! Так что выдержка имеет место быть!
А еще понравилось, что взял пакет на природу и ни кастрюль не надо, ни тазиков...Очень удобно! :)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

makrak80

Теж поглядаю на вакуматор , алеж там їх стільки , що х\з що вибрать .Та ще дуже хочется не переплатити , щось до 2 т вибрати ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ДимаС

Цитата: Бандерівець від 17-12-2022, 18:49:40
Поки жінки немає в дома, за те що я був чемним, Св. Миколай приніс мені ваккуматор
[attach=1]
То фотовідео відгук треба

добавлено: 17-12-2022, 22:45:50

Цитата: makrak80 від 17-12-2022, 22:11:49
Теж поглядаю на вакуматор , алеж там їх стільки , що х\з що вибрать .Та ще дуже хочется не переплатити , щось до 2 т вибрати ...
Це +- бюджет того що вище, самому цікаво як він: широкий шов, моща вакуума, рідина як відкачується та наскільки зручно мити від рідких компонентів
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

andy

Стейку вас з корови не буде, це як лоторея.
Поясню чому, Коров у нас в основі тримають для молока, биків для запліднення.
Дуже мало який господар вам продасть молоде мясо.
То все що продаеться, або пенсіонери, або хворі яких забили.
Тому і мясо як жвачка.
Я перейшов на свиню, смачно, сочно.Далі вибір кожного.
Деньги под ногами, сумей поднять.

Батарейкин

Цитата: Бандерівець від 17-12-2022, 13:07:33Я чомусь більше на стороні Vlader'а.
гыы гыы
я бы сказал по лоховски...  но нельзя обсуждать Админа! ПОЭТОМУ НЕ СКАЖУ
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Бандерівець

Цитата: Батарейкин від 18-12-2022, 18:49:14
Цитата: Бандерівець від 17-12-2022, 13:07:33Я чомусь більше на стороні Vlader'а.
гыы гыы
я бы сказал по лоховски...  но нельзя обсуждать Админа! ПОЭТОМУ НЕ СКАЖУ
З чого це ти таке взяв і де ти таке взяв?

Мені цікава думка всіх людей

Батарейкин

что именно?

большие сомнения про твой 2хх день трезвости....
ты про стейки или админа?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Бандерівець

Цитата: Батарейкин від 19-12-2022, 01:13:02
что именно?

большие сомнения про твой 2хх день трезвости....
ты про стейки или админа?

Хіба я в топіку не чітко виразився, що ти мене не зрозумів?

Може ти української мови не розумієш?

Яке відношення має стейку до часу , яке я непю і до данного топіка?

Бандерівець

Цитата: andy від 18-12-2022, 10:36:11
Стейку вас з корови не буде, це як лоторея.
Поясню чому, Коров у нас в основі тримають для молока, биків для запліднення.
Дуже мало який господар вам продасть молоде мясо.
То все що продаеться, або пенсіонери, або хворі яких забили.
Тому і мясо як жвачка.
Я перейшов на свиню, смачно, сочно.Далі вибір кожного.
Погоджуюсь, але якщо брати з телятини то нормально

Бандерівець

Після цього відео всі питання су-від чи не су-від відпадають

Бандерівець

А тут розказують, готують стейки в ресторанах і чому Beaton'у подобається стейк приготовлений на сковороді чи грилі

Бандерівець

З сувідом розібрався, лишилося в мене ще одне відкрите питання.

Чому для стейків використовують мраморну говядину, телятина в рази дешевша? Так може смак буде не таким насиченим, але ж враховуючи різницю цін тим можна знехтувати.

Vlader

Цитата: Бандерівець від 20-12-2022, 20:58:03А тут розказують, готують стейки в ресторанах і чому Beaton'у подобається стейк приготовлений на сковороді чи грилі

Не все так просто. Є різні ресторани та є і різни стейкхаузи.

Стейкхаузи, яки скажемо так - першої величини типу Peter Luger(вони зараз навіть є з мішленовськими зірками) зазвичай використовують газові грилі, яки видають 800С й час приготування стейків там займає 5-6 хвилин.

Стосовно Beaton-a, я не впевнений, що йому подобаються стейки зі сковороди, бо вона видає значно нижчу температуру, ніж рядовий вугільний гриль. Можу помилятися, але дешеве пересічне вугілля дає біля 500С, ультрадороге вугілля - 700С, а газовий гриль з модного стейкхауза - 800С.

Я теж колись грався з різними джерелами вогню для обсмажування стейків після сувід.
Спочатку використовував пательню, потім вугільний гриль, потім традиційний пальник на бутановому балоні, а зараз перейшов(сподіваюсь остаточно) на дуже потужну версію пальника, плюс яка живеться від MAPP газу, температура горіння якого 2054С, це зручно та швидко, можна використовувати не тільки на природі, але й цілий рік на звичайної кухні.

Цитата: Бандерівець від 20-12-2022, 21:07:33Чому для стейків використовують мраморну говядину, телятина в рази дешевша?

Телятина зазвичай з бичків молочних порід, яловичина на стейки - з мʼясних.

andy

Цитата: Vlader від 21-12-2022, 01:13:31Телятина зазвичай з бичків молочних порід, яловичина на стейки - з мʼясних.
Купити те що требра, і ще питанняя.
Нажаль.
Деньги под ногами, сумей поднять.

SMF spam blocked by CleanTalk