Вакууматор бытовой.

Автор ramzes55, 20-02-2017, 09:06:18

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

О, прикольно. Там разница гривен в 500 с банкой и без. Можно и самому трубку со стаканом организовать за эти деньги...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

silverus

Если жидкость дошла до паяльной полоски, шов будет непрочный, может разойтись в любой момент.

Delta

фотограф, я би брав той що з стаканом. На фіга нам калюжі  :)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

loban

Да был такой в свое время продал. Можно там трубочку добавить и будет жидкость сосать

фотограф

Вийшло від китайців 2040 грн Трубочки там сіліконові внутрішній 3мм, стінка 2. Ще не знайшов таких, точніше не шукав, треба подумати, як красівше зробити. Може і пвх пройде.

Батарейкин

Цитата: фотограф від 02-04-2021, 11:11:53Трубочки там сіліконові внутрішній 3мм, стінка 2.
3х8х2,5 трубка силиконовая SILMaster™ (м) 70грн/м
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

фотограф

Цитата: фотограф від 02-04-2021, 11:11:53
Вийшло від китайців 2040 грн Трубочки там сіліконові внутрішній 3мм, стінка 2. Ще не знайшов таких, точніше не шукав, треба подумати, як красівше зробити. Може і пвх пройде.
знов обговорюють вакууматори.... я в цьому році погоняв свій, десь тисячу пакетів використав. Один раз зломалася пластикова фігня, яка всередині пружинку на мікрік тримала, та відржавів контакт до двигуна, бо вся мокра фігня хоч і витікає під апарат, але всередені все все оде брудне. Тому я нарешті переробив його після цього. Зробив як скоріше, з того що було,  але все як завжди "немає нічого постійнішого, ніж тимчасове"  :) Штуцери у кришці на сіліконі,  фум ленту вже не накручую для ущілнення, бо пару контейнерів розірвало. По трубкам підійде і ПВХ, тільки на тій частині, яки до носику і двигається треба сілікон (я залишив рідну, тільки її подовжив ПВХ) - ПВХ замінається і повітря погано смокче. Після роботи пропускаю крізь нього  гарячу воду, мию. А так вакууматор нормальний, запаює брудні пакети легко, м'ясо, сир, вологий сир у розолі...тільки сало шкварчить та смачно пахне :P  Але після десятка пакетів треба або робити паузу, або  зменшувати час запайки на пару секунд,  десь до 5 сек, бо пропалює пакет, не встигає охолоджуватися.

makrak80

Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

sanek8198

В мене Caso VC 300 Pro. Наче так. Купував влітку 21го. На скільки інтенсивно я його використовував не скажу. Вакумую сировял, гаряче копчення. І використовую як просто запайщик пакетиків. Якихось недоліків в роботі не помітив, та й нема з чим порівнювати. Інколи при пакуванні великої кількості пакетів спостерігав, що не висмоктує повітря. Зупиняв процес та поправляв пакет.

MANUL

Сделать один раз такую крышку банку ставишь любого размера.
Чем меньше ожидаешь от человека, тем меньше в нем разочаровываешься.

Бандерівець

Цитата: MANUL від 19-12-2022, 10:13:26
ООО
Прикол, бомбезна ідея, дякую

Beaton

Могу порекомендовать такой вакууматор - https://suhini.com.ua/ru/vakuumnyy-upakovschik-suhini-sh-vs-169s-1/

Шов -3 мм, отдельные режимы для сухой и влажной вакуумации, просто запайка, ручной режим вакуума для деликатных продуктов, вакуумация банок, лоточек для жидкости внутри.

Бандерівець

Я собі після вчора купив GORENJE VS 120 E
Не хотів брати китайський чи якись но-нейм, уже маю два дишевих китайських, гамно гамном, а всеж таки GORENJE - це фірма

https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/tehnika_dlia_kuhni_prochaia_gorenje_vs-120-e-vs2660.html?gclid=Cj0KCQiAtICdBhCLARIsALUBFcFo6XVgal8qImkjD2lZUGJBYKveUZk_suVY-UgdzWQ38vBY_kXAB0IaAl3bEALw_wcB

фотограф

Це на вакууматор, замість контейнеру як у мене? По перше контейнер коштує 20грн, а по друге
Якщо прогавити і повітря у пакеті вже немає, а вакууматор ще смокче, то пластиковий контейнер просто проламується  тиском, а от як і на скільки сильно розлетиться скляна банка?

Бандерівець

Цитата: фотограф від 19-12-2022, 12:43:12
Це на вакууматор, замість контейнеру як у мене? По перше контейнер коштує 20грн, а по друге
Якщо прогавити і повітря у пакеті вже немає, а вакууматор ще смокче, то пластиковий контейнер просто проламується  тиском, а от як і на скільки сильно розлетиться скляна банка?
А пластикові, як тримають ваккум, не травить?

SMF spam blocked by CleanTalk